Şimdi Ara

Palme YGS Fİzik konu anlatımlı çıkmış güzele benziyo inceleyen var mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tm yim ama feni de hakkıyla çözücem temelim var yani, geçen sene palme kimya konu anlatımlıyı almıştım müthişti bu sene bunu görünce heyecanlandım :) biraz inceledim ama başka inceleyen çözen varsa yorumlarınızı alayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up

• Suan cozuyorum bence cok nitelikli bi kitap cok saglam sorular var cozene yorum anlaminda cok faydasi olur ama temeli olmayan zor gelebilir

• Aynen tam benlik o zaman hocam teşekkür ettim alıcam galiba

• a,b,c,d şeklinde olandan mı bahsediyorsun tek kitap olandan mı
  • Palme fen alanında bir numara.Bu hem ygs hem de lys için geçerlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahbeazizim

a,b,c,d şeklinde olandan mı bahsediyorsun tek kitap olandan mı

Hocam a b c falan değil palme ygs fizik konu anlatımlı ekrem pala yazıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Circassian. kullanıcısına yanıt
    Abcd şeklinde 4 kitaba ayrılmış harika anlatmış ama fiyatı biraz uçuk, bahsettiğin kitabı da inceledim ama diğerine göre daha az soru var lakin işini görür o da güzel kitap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Abcd şeklinde 4 kitaba ayrılmış harika anlatmış ama fiyatı biraz uçuk, bahsettiğin kitabı da inceledim ama diğerine göre daha az soru var lakin işini görür o da güzel kitap

Ya hocam şöyle anlatıyım ben mezunum geçen sene fen de 8 y vardı 5 6 sı fizikti bütün sene zamanlarda falan feni zor sordular ama ygs de hiç zor olmuyor fen ama şöyle bişey oldu fizikten çok sözel soru vardı belki heyecandandır ama anlamadım o sözellerden hep yanlış yaptım palme de var mıdır bu tip sözel sorulardan yoksa extra bişey yapmam gerekir mi sizce.

@helldemo
    @ktulgar15

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian.

quote:

Ya hocam şöyle anlatıyım ben mezunum geçen sene fen de 8 y vardı 5 6 sı fizikti bütün sene zamanlarda falan feni zor sordular ama ygs de hiç zor olmuyor fen ama şöyle bişey oldu fizikten çok sözel soru vardı belki heyecandandır ama anlamadım o sözellerden hep yanlış yaptım palme de var mıdır bu tip sözel sorulardan yoksa extra bişey yapmam gerekir mi sizce.

@helldemo
    @ktulgar15

Palmede her tarz soru var benim gordugum kadariyla oteki kaynaklardan farkli soru tarzlari var zaten palme fen derslerinde rakipsizdir

• helldemo H kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam teşekkür ettim

• Sağlam kitap. Anlatım olarakta örnekler olarakta. İlk 3 ünite yi 2 günde bitirdim. Normalde bitirdim konularda 2~3 yanlış mutlak olurdu şimdi yok. Detaylı bir kitap.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.