Şimdi Ara

Pamukkale tıp ve Denizli hakkındaki düşünceleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orayı tercih etmek istiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim Denizli hakkında peki bi bilgim yokta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• paü tıp bilmem ama denizli hakkında sorun varsa cevaplandırmaya çalışırı
  • pamukkale üniversitesi muhteşem bir yer tavsiye ederim git
  • Denizli yaşamak için nasıl bi yer eğer gidersem 6 yılımı orada geçireceğim çünkü, sosyal ortam olarak falan nasıl?
    Insanları nasıl, öğrenci yaşamı nasıl mesela? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• takip
  • Denizliliyim. Denizli guzel bir yer denizi filan yok ama hahah. Tamam bunu yazmadim say. Hastanesi var ustunde kocaman yazar pau tip diye. Bence guzel bir yer ama ben cocuklugumdan beri burada oldugumdan tercih etmezdim acikcasi. Onun disinda eglence mekani az. Baron ve bi baska mekan var 3 katli adini unuttum ya aklima gelmedi. Apartlar falan ucuzdur yurtta kalmicaksan. Kampus Kınıklıda. Denizli insani samimidir iyi insanlari vardır. Yalniz bi olay olmuştu bi kiz kyk da hamileydi ve bebeginin kafasini kesmiş kendisi banyoda mi ne dogum yapmis sanirim. Bicok kisi korkmus yurda gitmemis diye biliyorum. Onun disinda bisey sormak istersen cevaplarim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koç tıp hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler açıkcası karar veremiyorum hala hiç görmediğim bilmediğim bi yer olduğu için :)

• Bende denizlideyim. Denizli sehir olarak fena sayilmaz guzeldir. Cok pahali degildir. Benimde bildigim kadariyla. apart ve yurtlar da pahali degil. insanlari yobaz degildir samimi sicaktir ege insani baskadir :) pau hakkinda pek bilgim yok

• Teşekkürler :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.