Şimdi Ara

PAMUKKALE TURIZM'DE 2 GÜNLÜK STAJ TECRUBEM (HOST) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
8.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fantom1054

2 gün tam kesin degil hocam artık birazda şans. Mesela ben iki gun yoldaydim Çan'dan Istanbul istikametine gidiyordum Bursa'da inip eve gidicektim 1 gun dinlendirceklerdi Bandirma'ya varmadan host amiri aradi Bandırma'ya Alanya araci gelicek onu Çan'a götürüp geri gel sana 2 gun izin sonra dedi. Işi birakmak zorunda oldugum icin gidemedim. Uyuma durumu şöyle hocam eğer kaptan insaflı ise ikramini yaptiktan sonra 1-2 saat diger otogara kadar uyursun bazıları var uyutmaz senden sürekli birsey ister ya da yolcu uyutmaz. Sefer ise degisiklik gosteriyor yatarlı seferlerde var direk dönüşte eger yatarlı seferse misal bizimkisi öyleydi, Çan'dan sabah 7:45'de hareket ediyorduk Biga - Bandırma - Karacabey- Bursa - istanbul - Keşan - Tekirdağ - Gelibolu uzerinden feribotla tekrar karşıya gecip Çan'a geri donuyorduk gece 11 gibi sonra aracı temizliyorduk Çan'da host evi var oraya gidip yatıyorduk ertesi sabah tekrar 7:45 de hareket oluyordu. Ama her sefer böyle degil gidip tekrar hemen geri dönen araclarda var en az 1.5 saat en fazla 2 saat sonra geri dönersin ki geneli zaten boyledir. Sabit hatta girmen cok zor genelde kaymagini baskalari yer

Anladım hocam cevaplar için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Midesizz kullanıcısına yanıt
    Ne demek rica ederim hocam

• Günlük ne kadar kazanıyordunuz hocam sigorta yoktu heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü tertemiz kimse uyurken sana hallenmiyor. O paraya değer

• quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Çünkü tertemiz kimse uyurken sana hallenmiyor. O paraya değer

Kalede de hallenen yok

• Uzun yol severler bu konuya http://forum.donanimhaber.com/m_115487436/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobbo. -- 20 Temmuz 2016; 10:51:13 >
  • Onu bilmiyorum hocam ama Pamukkale candır

• Kilo işe alınmaya engel mi

Yaz mevsimlik işçi alıyorlar mı

• Evet günlük gittiğiniz yola göre kazanıyorsunuz hocam, ne kadar uzun yol o kadar para demek. Sigortasız staja dahi kabul etmiyorlar uzun yola cikiyorsunuz iş sınıfı tehlikeli araca bindigin an sigortan baslar yola gitmedigin zaman dahi yatar

• emırkozcuoglu kullanıcısına yanıt
    Degil hocam, yaz - kış her zaman alırlar

• fantom1054 kullanıcısına yanıt
    Ozaman bu sokaktaki dilenciler paso dolandirici
    Okadar kolaymis daha birde bizi somuruyorlar

• Kamil Koç 2+1den farklı fiyat alıyor demişsin ama öyle bir şey görmedim Bolu Ankara 2 kere gittim ikisinde de 1 numara aldım 2+1 araç 28 tl verdim diğer koltuklarda 28 liraydı

• ezicioyuncu kullanıcısına yanıt
    Bende 5 lira fark istemişlerdi normalde de aliyorlar sizinkisi nasil olmus bilemiyorum

• fantom1054 bende çanakkaledeyim kardeş ve de kimse kusura bakmasın alınmasında muavinlik işi gelecegi olmayan bi meslek bence boş bi iş bence o kadar saat yollardasın güzel yanları illa vardır ama bence değmez
  • byhackermstf kullanıcısına yanıt
    Evet kardeşim bende kısaca buna deyindim pek bir geleceği yok öğrencilik zamanında sezonluk olarak değerlendirilebilecek bir iş niteliğinde olabilir, ayrıca bununla ilgili bir dipnot eklemek istiyorum; işi bırakmadan önce otobüste seyir halinde iken host amirliğini arayıp "işi bırakıyorum" dedikten sonra araçtan Bandırma'da inmek için haber verdim ve diğer host arkadaşada durumu söyledim oda kaptana söylemiş, Bandırma'ya geldikten sonrada kaptan yanıma gelip kolumdan tuttu ve aynen şunu söyledi; "isabet olmuş, git kendine adam gibi bir iş bul kafan rahat olsun"
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantom1054

2 gün tam kesin degil hocam artık birazda şans. Mesela ben iki gun yoldaydim Çan'dan Istanbul istikametine gidiyordum Bursa'da inip eve gidicektim 1 gun dinlendirceklerdi Bandirma'ya varmadan host amiri aradi Bandırma'ya Alanya araci gelicek onu Çan'a götürüp geri gel sana 2 gun izin sonra dedi. Işi birakmak zorunda oldugum icin gidemedim. Uyuma durumu şöyle hocam eğer kaptan insaflı ise ikramini yaptiktan sonra 1-2 saat diger otogara kadar uyursun bazıları var uyutmaz senden sürekli birsey ister ya da yolcu uyutmaz. Sefer ise degisiklik gosteriyor yatarlı seferlerde var direk dönüşte eger yatarlı seferse misal bizimkisi öyleydi, Çan'dan sabah 7:45'de hareket ediyorduk Biga - Bandırma - Karacabey- Bursa - istanbul - Keşan - Tekirdağ - Gelibolu uzerinden feribotla tekrar karşıya gecip Çan'a geri donuyorduk gece 11 gibi sonra aracı temizliyorduk Çan'da host evi var oraya gidip yatıyorduk ertesi sabah tekrar 7:45 de hareket oluyordu. Ama her sefer böyle degil gidip tekrar hemen geri dönen araclarda var en az 1.5 saat en fazla 2 saat sonra geri dönersin ki geneli zaten boyledir. Sabit hatta girmen cok zor genelde kaymagini baskalari yer
    Çan'da Host Evi?
    Hangi mahallede hocam

• KRALTRİCKY K kullanıcısına yanıt
    Hocam inanın mahalle ve sokak olarak ismini bilmiyorum, otogarda pamukkale yazıhanesine sorarsanız söylerler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.