Şimdi Ara

PAMUKKALE TURIZM'DE 2 GÜNLÜK STAJ TECRUBEM (HOST)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
1
Favori
8.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğimiz üzere forumda uzun yol şehirler arası otobüslerde hostluk ve muavinlik üzerine bir çok soru vede merak edilenler oluyor. Bende uzun yol otobüs ve seyahat sevdalası biri olarak 2 günde olsa bir tecrübe edindim. Size merak ettiklerinizi, aklıniza takılanları en güncel olarak seve seve yanıtlamaya hazırim konuyla ve firmayla ilgili hersey sorabilirsiniz. Ailesel nedenlerden dolayı 2 günlük staj suresinden hemen sonra uzelerek işe veda etmek durumunda kaldım. 2 gün suresince Bursa'ya bağlı host amirliginde Çan - Istanbul istikametindeki araçtaydım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pamukkale Turizm'de 2 Günlük Staj Tecrüben (Host)

Pamukkale Turizm'de iki günlük stajın, sektör hakkında bilgi edinmek ve hostluk mesleğini deneyimlemek için değerli bir fırsat olacaktır.

Staj süresince, host olarak görevlerinizi yerine getirecek, yolcularla etkileşime geçecek ve onlara yolculukları boyunca yardımcı olacaksınız. Bu, misafirperverlik becerilerinizi geliştirmenize ve müşteri hizmetleri hakkında pratik deneyim kazanmanıza olanak tanıyacaktır.

Ayrıca, Pamukkale Turizm'in çalışma ortamını ilk elden gözlemleyecek ve muavin, kabin memuru ve diğer çalışanlarla etkileşim kurabileceksiniz. Bu, sektördeki potansiyel kariyer yolları hakkında bilgi edinmek ve işverenlerin aradığı nitelikleri anlamak için bir fırsat olacaktır.

Stajınız sırasında, Pamukkale Turizm'in maaş politikası hakkında bilgi edinebilirsiniz. [Pamukkale muavin maaşları], [Pamukkale host maaşları] ve [Pamukkale kabin memuru maaşları] gibi anahtar kelimeleri araştırarak sektördeki maaş aralıkları hakkında fikir edinebilirsiniz.

Genel olarak, Pamukkale Turizm'de host olarak iki günlük staj, seyahat ve turizm endüstrisinde kariyer yapmayı düşünen kişiler için faydalı bir deneyim olacaktır. Ayrıca, [otobüs host maaşları] ve [Pamukkale turizm muavin maaşları] hakkında bilgi edinme fırsatı sunacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sandviç var mı sandviç?
  • Inan ki dün yolcunun birisi sordu sandvic varmı diye yoksa o senmiydin

• Yere düşen yolcuları ne yapıyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pamukkale bir balondur.

Metrocular + layin.

• yirthan kullanıcısına yanıt
    Hocam yolculuk suresince cok şükür düşen kalkan olmadi ama ben cok düşme tehlikesi gecirdim ozellikle esenler otogarinda ayaktaysan perona girişlerde cok sıkıntı oluyor arac tamamen durana kadar oturmak en iyisi

• 2 gun pamukkalede staj yapana kadar 2 saat metroda staj yapsaydin on sayfa ani paylasirdin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6.Sınıf Kurs Programı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • JoeyBane kullanıcısına yanıt
    Allah korusun :))

• 2+1 araç mıydı? Şirket arabasıyla kesin MAN'dır Pamukkale iyidir iyi.
  • SturmpioneeR kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam araçların çoğu 2+1 bende man'daydım şiket aracıydı ama kaptanlar sanki şahıs aracı gibi cok titizler

• Neden biletler bu kadar paalı yav?
  • Şöyle örnek vereyim mesela kamil kocta 2+1 de bilet satin alacaksiniz ekstra ucret talep ediliyor fakat pamukkla'de standart ucret tarifesi ve sirket araclarinin hemen hemen hepsi 2+1 rahat yolculuk + bol ikram ekstra dondurma ve gece ekstra türk kahvesi, bitki cayları gibi servis var..

• host amirleri neden şerefsiz ? host olarak çalışmak için en az kaç ay kalmak lazım ?

kamil koç 2 ay için almayız dedi sigorta falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantom1054

Inan ki dün yolcunun birisi sordu sandvic varmı diye yoksa o senmiydin

PAMUKKALE TURIZM'DE 2 GÜNLÜK STAJ TECRUBEM (HOST) PAMUKKALE TURIZM'DE 2 GÜNLÜK STAJ TECRUBEM (HOST)

hep yok diyolar dondurma veriyolar genelde

bu arada otobüsten foruma girmiştim zamanında

PAMUKKALE TURIZM'DE 2 GÜNLÜK STAJ TECRUBEM (HOST)

• quote:

Orijinalden alıntı: fantom1054

Şöyle örnek vereyim mesela kamil kocta 2+1 de bilet satin alacaksiniz ekstra ucret talep ediliyor fakat pamukkla'de standart ucret tarifesi ve sirket araclarinin hemen hemen hepsi 2+1 rahat yolculuk + bol ikram ekstra dondurma ve gece ekstra türk kahvesi, bitki cayları gibi servis var..

Hocam kale birlikle aynı yolu 20₺ daha ucuza gidiyorum ve ikramları var aynı şekilde tek fark koltukta priz olmaması.
    Ben istemiyorum servis olmasa da olur bana. Öğrenci adamız.
  • jizzy quatily kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şöyle belirteyim bende öğrenciyim, Bursa Pamukkale Host Amirliğine gittiğimde ne kadar çalışacaksın diye sordular; 2 gün önce.. Bende öğrenciyim 1.5 ay kadar çalışacağım Eylül başında işi bırakacağım dedim ve hiç sorun çıkartmadan işe aldılar eleman ihtiyaçları çok fazla geri çevirme lüksleri yok. Kamil Koç'a başvursam benim şahsi fikrim onlarda alırlardı çünkü gerçekten adama çok ihtiyaçları var işi bırakan çok fazla kişi oluyor keşke bende bırakmak mecburiyetinde kalmasaydım, mesela 2 gündür yoldaydım bu sabah Çan'dan çıktık Bandırma'ya yaklaşırken aradım host amirini "İsmimi söyledim, abi ben yeni işe aldığınız Çan - İstanbul istikametinde araçta bulunan stajer hostum ailesel nedenlerden dolayı işi bırakmak zorundayım sizi yarı yolda bırakmak istemezdim ama Bandırma'da inip eve gidebilir miyim ? dedim " Tamam gülüm sıkıntı yok dedi". Misal Host amirlerinin çoğuna bu damgayı yapıştırmamak lazım benim bulunduğum yerdekiler gerçekten iyi insanlardı, onlardan hostluktan yükselip amir oluyorlar ve inanki işleri bizden daha zor bir sürü insanla uğraşıyorlar her hostun ihtiyaçlarına cevap veriyorlar işleri baya bir stresli biraz saygı duymak gerekir bence

• Seeen kimeee hoşşştt diyon laaan!!!??

• Hocam bana da yolcu sandviç var mı diye sorduğunda biraz garipsedim çünkü ikramımızda sandviç yoktu. Mesela araçta ikram azaldığı zaman belli bölgelerdeki otogara girmeden önce ikram merkezini arıyoruz plakayı veriyoruz ve ikram ihtiyaçlarımızı söylüyoruz onlar biz perona girene kadar hazırlıyorlar araç perona girdiği zamanda getiriyorlar ve yine belli büyük bölgelerdeki otogarda direk dondurma koyuyorlar aracı çıkar çıkmaz ikram ediyoruz fakat hiç soğuk sandviç vermediler bilmiyorum
  • Zor olmadı mı? Yani ne bileyim araç giderken su kola kagçhve çay falan koyuyorsunuz?

• Doğrudur hocam büyük bir rekabet var firmalar arasında.. Pamukkale iyi hizmet veriyor cidden, fiyatlarda diğer kendi rekabetindeki firmalara nazaran şahsi görüşüm daha iyi, birde biliyorsun bizim milletimiz yemeyi içmeyi seviyor sırf bu yüzden tercih eden çok insan var. Bazı firmalarda fiyatları çekerek ayakta kalmaya, işlerini sürdürmeye gayret ediyorlar. Dediğin gibi birileri biz öğrencileri düşünmeli :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.