Şimdi Ara

PAMUKKALE TURIZM'DE 2 GÜNLÜK STAJ TECRUBEM (HOST) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
1
Favori
8.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sana bağlı hocam istersen 1 ay bile araçtan inmezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantom1054

Sana bağlı hocam istersen 1 ay bile araçtan inmezsin

Tatil mevzusu nasıl oluyor peki? Haftalık tatilden bahsediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Midesizz kullanıcısına yanıt
    Hocam mesela sabit hatlar var eğer sabit hatta karşınızda bir adam daha varsa 1 gün çalışıp 1 gün tatil yapabilirsin araçtan sen indikten sonra hemen diğer host biner. Ama sabit bir hattın yoksa en az 2-3 gün yol gidersin sonra misal yorgunum bir dinlenmem gerek dersin 2 günde tatil yapabilirsin 1 günde açıkçası pek belli olmuyor. Yoğunluğa göre değişiklik gösteriyor
  • fantom1054 kullanıcısına yanıt
    Hadi adam midesiz de yolcular da mı midesiz. Kokar adam kokar

• Pamukkale ile Antalya-Aydın yaptım 5 saat yolda 2 defa ikram aldık ve telefon şarjta paşa paşa sabaha kadar gittim ayrıca ikram dışında molaya yaklaşınca hocam sigara çay yapmam lazım diyince host hemen yardımcı olmuştu iki gün sonra Aksu ile Aydın-K.maraş 16 saat yol çektik, bir defa içecek ikramı aldık ve kek, püskevit ikramı alamadım bir türlü, üstüne telefonumu şarj etmeye çalışırken şarj soketi yandı, bozuk usb girişleri yüzüne. Telefon iphone marka olduğu için serviste de yüklü itelediler. Televizyonumun önce kanalları yoktu, sadece 1 film vardı ve ekran ters dönmüştü uzun uğraşlar sonucu ayarlara girmeyi başardım, horizontal felan bakıp önce ekranı sonra search yaparak kanalları buldum tam oldu derken, kanal değiştirme tuşu içine çöktü kendi kendine sürekli kanal değiştirdi yol boyu sıkıntıdan patladım. Telefonum kapalı olduğu için çektiğim sıkıntılara tekrar değinmek istemiyorum. Buralara takılan olursa Aksu pişmanlık, bilginiz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Hadi adam midesiz de yolcular da mı midesiz. Kokar adam kokar

Kardeş ayıp olmuyor mu midesiz falan

• quote:

Orijinalden alıntı: fantom1054

Hocam mesela sabit hatlar var eğer sabit hatta karşınızda bir adam daha varsa 1 gün çalışıp 1 gün tatil yapabilirsin araçtan sen indikten sonra hemen diğer host biner. Ama sabit bir hattın yoksa en az 2-3 gün yol gidersin sonra misal yorgunum bir dinlenmem gerek dersin 2 günde tatil yapabilirsin 1 günde açıkçası pek belli olmuyor. Yoğunluğa göre değişiklik gösteriyor

Dinlenmem gerek deyip istersen 1 gün istersen 2 gün dinleniyorsun demek. İyimiş. Peki araçta hiç uyuma imkanı olmuyor mu ? Birde bir seferden sonra hemen diğer sefere mi çıkıyorlar yoksa arada biraz vakit oluyor mu?

Kusura bakma kardeş gel barışalım

• Gktupc G kullanıcısına yanıt
    Zaten yolda kokuyorsunuz hocam uzun kollu gömlek giymek zorundasınız ve havalarda malum sırılsıklam ter oluyorsunuz artık yanınıza parfum,kolanya, deodorant Allah ne verdiyse alicaksiniz :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantom1054 -- 19 Temmuz 2016; 23:05:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Kusura bakma kardeş gel barışalım

Hocam o altta kaptanların yattığı yerde uyudun mu hiç

• barnacle46 B kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim seferde 14 saat suruyordu en az 5 ikram yapiyorduk. Eger sikayet etseydiniz arac para cezasi alirdi. Ikram yapmak zorundalar

• Pamukkale otobüslerinde WİFİ var mı?

Bİr de bir şeyi merak ediyorum.Her otobüs firmasının sokak aralarında her mahallede artık bilet satan bürosu var.
    Bu bürolardan mesela bilet alsam ben otogara götürmek için küçük minibüs geliyor galiba?Seni ücretsiz otogara bırakıyor diye biliyorum ben.Yada bileti alıp biz mi gidiyoruz otogara?
    Yada otobüs yolcuları o büroların önünden dolmuş gibi toplayıp mı yola çıkıyor?
    Çünkü o büroların önünde büro hangi firmanınsa o firmanın küçük minibüslerini görüyorum sürekli.(Otokar marka otobüslerden bahsediyorum.Orta boy olanlar)
    2 gün tam kesin degil hocam artık birazda şans. Mesela ben iki gun yoldaydim Çan'dan Istanbul istikametine gidiyordum Bursa'da inip eve gidicektim 1 gun dinlendirceklerdi Bandirma'ya varmadan host amiri aradi Bandırma'ya Alanya araci gelicek onu Çan'a götürüp geri gel sana 2 gun izin sonra dedi. Işi birakmak zorunda oldugum icin gidemedim. Uyuma durumu şöyle hocam eğer kaptan insaflı ise ikramini yaptiktan sonra 1-2 saat diger otogara kadar uyursun bazıları var uyutmaz senden sürekli birsey ister ya da yolcu uyutmaz. Sefer ise degisiklik gosteriyor yatarlı seferlerde var direk dönüşte eger yatarlı seferse misal bizimkisi öyleydi, Çan'dan sabah 7:45'de hareket ediyorduk Biga - Bandırma - Karacabey- Bursa - istanbul - Keşan - Tekirdağ - Gelibolu uzerinden feribotla tekrar karşıya gecip Çan'a geri donuyorduk gece 11 gibi sonra aracı temizliyorduk Çan'da host evi var oraya gidip yatıyorduk ertesi sabah tekrar 7:45 de hareket oluyordu. Ama her sefer böyle degil gidip tekrar hemen geri dönen araclarda var en az 1.5 saat en fazla 2 saat sonra geri dönersin ki geneli zaten boyledir. Sabit hatta girmen cok zor genelde kaymagini baskalari yer

Yok hocam yasak :) orada sadece kaptanlar uyuyor

• nasıl başvurabiliriz?
  • Her aracta wifi var hocam. Dediginiz gibi servisler var sizi otogara ulastiriyor ama her yazihaneden servis kalkmaz onu mutlaka bilet alirken sorun beni araca kadar servis goturecek mi diye sizi yönlendirirler. Genelde servisler oluyor ama

• Rena34 kullanıcısına yanıt
    En yakın Pamukkale yazıhanesine gidin ben host basvurusu yapmak istiyorum dedikten sonra sizi misafir olarak en yakın host amirligine yönlendiriyorlar orada tekrar host amiri ile görüşüp merak ettiklerinizi sorduktan sonra eger ise alacaklarsa evrak toplamaniz icin bir liste veriyorlar evraklarinizi 1 gunde toplayip ertesi gun teslim ediyorsunuz diger gunde staja cagiriyorlar tecrubeli bie host arkadasla beraber sefere cikiyorsunuZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantom1054 -- 19 Temmuz 2016; 23:27:19 >
    Girdin mi peki hiç

Yok hocam giricektim ama diger host arkadas girme sıkıntı olur dedi :))

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.