Şimdi Ara

PAMUKKALE VS AFYON KOCATEPE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

PAMUKKALE VS AFYON KOCATEPE

(En Son Oy Tarihi: 12.7.2014)
Giriş
  • kesin olarak bu iki seçenek arasında kaldım

• up
  • up
  • up
  • up
  • Afyonluyum çok asosyal bir şehir sıkıcı kışlarï çok sert aklın var ise pamukkaleye git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben afyonda okudum sayılır yarım kaldı gerçi ama denizliyide gezmiş biri olarak bence kesinlikle denizli pamukkale tabi nereden gideceğinizede bağlı uzaklık yakınlık anlamında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen(Ankara+Meram+Kayseri)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lizer41

Afyonluyum çok asosyal bir şehir sıkıcı kışlarï çok sert aklın var ise pamukkaleye git

bende ilk sıraya yazdım zaten pamukkaleyi pamukkale de ing hazırlık var 1 yıl + staj imkanı var + denizli büyük şehir+eğitim kadrosu çok iyi+ işletme iktisat vb böümlerde türkiyenin en iyi 25.üniversitesiymiş urap 2014 verilerine göre bunlara baktığım zaman kesinlikle pamukkale dedim.eğitim kalitesi akademik kadrosu çok iyi olan üniversite.afyon ise sen de dedin şehir hakkında hiç iyi şeyler duymadım akademik kadro pek iyi değil.sırf ing işletme var ama 5 yıl ing yapamam gibime geliyor ve orada staj imkanı var ama afyon da ne kadar olur bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lizer41

Afyonluyum çok asosyal bir şehir sıkıcı kışlarï çok sert aklın var ise pamukkaleye git

sdü hakkında bilgin var mı acaba sence nasıl olur gerçi sdü de staj imkanı da yok benim ilk tercihim pamukkale oldu.hayırlısı ne ise olsun inşALLAH
  • Pamukkale daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihat433

Pamukkale daha iyi

bence de çok daha avantajlı çok fazla imkan var ve işletme için verdiği eğitim kalite ve akademik kadro olarak türkiyede 25.sırada.adaylarım arasında en iyisi pamukkale şehir de staj için uygun ing hazırlık var ben çok iyi bir üniversite olduğunu düşünüyorum ilk sıraya yazdım hayırlısı ne ise olsun inşALLAH
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.