Şimdi Ara

PAMUKSPOR PİŞMANLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle söylemek isterim ki eğer üyeliğimi başlatmadan önce biraz forumlarda araştırma yapsaydım .bu yanlışa kolay kolay düşmezdim. pamukspora giden arkadaşlar 2010 2012 senesine ait izlenimlerini paylaşmışlar . genel itibari ile ilgisiz, ama altını çizerek söylemek isterim ki bu kadar genç yaşta ve bu kadar ilgisizini hiç görmemiştim. ve bozuk olan koşu bantları yani makinalar üzerinde şikayetler toplanıyor. kalabalığı dikkat ederseniz söylemiyorum. çünkü bu durum fiyatların yoğunluğu ile ilgili bir durum zaten bu kadar ucuza kaydolurken anlıyosunuz buranın perşembe pazarına döneceğini. neden yazıyorum bunları çünkü benim gibi yazılmak üye olmak isteyip araştıran arkadaş olursa foruma bakarsa pamukspor ile ilgili güncel bilgileri bulsun diye yazıyorum. bu durumu kendilerine açtım tabi ki ama onlar ilgileneceğiz deyip çözmediler yada çözemediler diyebilirim. evet sayın forumdaşlar mahalle arasında gittiğim samimi ilgili deneyimli hocaları arıyorum tabiki evime yakın olduğu için gittiğim pamukspor üyeliğiminde bitmesini bekliyorum. umarım verdiğim bilgiler faydalı olur.

• ne kadar süreli, kaç liraya üye oldunuz?
  • 2 kişilik 6 aylığına 1200 tl hocam üyeliğim ocak sonunda başladı.
  • nerede bu pamukspor
  • En iyisi bizim üniversiteninki valla. 6 aylık 300 tl yarı olimpik kapalı yüzme havuzu dahil var içinde :D
  • Kişi başı aylık 100 lira desek öyle "altında birşey mi yatıyor acaba ? " diye şüphe duyulacak bir ucuzluk değil bence. Orta karar bir salon ücreti.
  • Pamukspor istanbulda maltepede. Yıllık üyelik yapan bir spor salonu iken aylık üyeliğe dönmüş onuda ucuzlatmış adı olan bir kompleks onun için 100 tl beni düşündürmeliydi dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NEDEN KARS VE AĞRI KÜSKÜN?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pamukspor eskiden Pamukspordu.
  • zeytinburununda aylık60 lira sen neyden bahsediyon kanka bayada iyi yani kötü degil
  • Bende 2011 ekim 2012 eylül arası gittim.Son aylara doğru makineler baya azalmıştı ve yerine yenisinide getirmediler.Son durum ne bilmiyorum , güzelde aslında duşları falan temiz ve büyüktü ama akşam üstü 5-8 arası içeride havasızlıktan spor yapamıyoduk o derece :D Tekrar gitsem mi diye düşünüyorum ama bu arkadaşın konuyu görünce vazgeçtim gibi , Anadolu yakasından sahil tarafında iyi bir salon bilen varsa özelden yazsın lütfen ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gallagher Brothers

Bende 2011 ekim 2012 eylül arası gittim.Son aylara doğru makineler baya azalmıştı ve yerine yenisinide getirmediler.Son durum ne bilmiyorum , güzelde aslında duşları falan temiz ve büyüktü ama akşam üstü 5-8 arası içeride havasızlıktan spor yapamıyoduk o derece :D Tekrar gitsem mi diye düşünüyorum ama bu arkadaşın konuyu görünce vazgeçtim gibi , Anadolu yakasından sahil tarafında iyi bir salon bilen varsa özelden yazsın lütfen ...

hangi taraflarda olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

quote:

Bende 2011 ekim 2012 eylül arası gittim.Son aylara doğru makineler baya azalmıştı ve yerine yenisinide getirmediler.Son durum ne bilmiyorum , güzelde aslında duşları falan temiz ve büyüktü ama akşam üstü 5-8 arası içeride havasızlıktan spor yapamıyoduk o derece :D Tekrar gitsem mi diye düşünüyorum ama bu arkadaşın konuyu görünce vazgeçtim gibi , Anadolu yakasından sahil tarafında iyi bir salon bilen varsa özelden yazsın lütfen ...

Maltepe / Süreyyaplajında oturuyorum , sahil şeridinde anadolu yakasında her yer olur aslında.Trende kalktı sahilden çift katlılarla giderim.Var mı bildiğiniz bir yer ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

quote:

Maltepe / Süreyyaplajında oturuyorum , sahil şeridinde anadolu yakasında her yer olur aslında.Trende kalktı sahilden çift katlılarla giderim.Var mı bildiğiniz bir yer ?

şöyle tam sahilde olan yerler bir rahmanlarda var bir de kartal da onun haricinde bostancı da var tam sahilde olan yer.

• Rahmanlarda sahilde Karayemiş var biliyormusun ? Orası nasıldır acaba bilginiz var mı ? Migros yanı
  • Oraya gitmedim önceden trabzonspor klübü idi orası. Bi gidin görüşün hiç değilse fiyat sormuş olursunuz onun yakınında erzurum cag kebapçısının yanında var xpro reklamlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.