Şimdi Ara

PANASNC LX 70 yada SONY D3000 almayı düşünenler(aldım bile-resim ekte) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
9.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lion2103

LXD700F modelini sadece İstanbul bilişim satıyor. Tekofaks sadece LX700f modelini satıyor. Farkını biliyorsunuz sanırım.ben yazı ekimde verdigim topikte belirttigim gibi bir panasonic bayiisinden sipariş ile aldım. Pahalı bir model oldugu için showrooma koymaya cesaret edecek bayii pek yoktu benim aldıgım zaman (haziran ayında). Şu an durum nedir bilmiyorum açıkcası.

Peki Tekofaks bayileri bunu siparişle getirebiliyormu?birde sendeki LX700F mi yoksa LX70F midir?(yalnış yazımmı var acaba)

İst.Blş tercih ettiğim bir yer değil,bana hiç güven vermiyor burası ve almak istemiyorum bunlardan,DBank daha tercihimdir+
    Antalya da olduğum içinde buradan görüp almam filan imkanı yoktur,DBankta bulsam ve fiyat OK ise atlar gider ve alırım+
    Selam
  • sevgili @uiKSilveR , fiyat ve yer konusunda alınca seni bilgilendirecegim..

sevgili bigmaster077 , sony bayisinden aldıgım ince bir katalogun arka kapagınada 2+1 uygulamasınadakı exstra 1 in ekim sonuna kadar devam edecegini belirten bir yazı okudugumu hatırlıyorum , ancak kafam karıştı şimdi , benmi yanlış baktım diye..ürünlerin fiyatlarının oldugu ince bir broşürdü..ancak konuyu araştırıcam,ulaştıgım bilgileri burda belirticem

birde daha önce bir soruma cevap alamadım , sen bilirsin , yada bilgisi olan başka kimseler varmı ? diger topiclerde okudugum RGB ve x.v.YCC renk scalası diye bişi var..farkları sanırım daha doygun renk ..ancak d3000 de bu özellik varmı ? birde gene 1.3 hdmi bu tvde varmı , ne işe yarar ? yada 1.2 den farkı nedir.. tesekkürler
  • LX 70 in Japonya fiyatini arastirdim. 32 inch 1200 ytl. 26 inch ise 1000 ytl civari.. net fiyatlar.Gelde Turkiye den bisey al.Nereye gidiyor bu kadar fark yahu..
  • bende fiyat listesi vardı, şimdi arkasındaki yazılara baktım. uzaltılmış garanti diye bir ifade var ama bu ifade +1 yıl için kullanılmış. hemen altında fiyat listesinin başlangıç ve bitiş tarihleri belirtiliyor. belki bununlarla karıştırmış olabilirsiniz.

xvycc ile rgb arasında ciddi bir renk scalası farkı var. xvycc 10 bit , rgb 48 bit e karşılık geliyor. ancak bu modelde HDMI için 1.3 version ibaresini hiçbir yerde görmüş değilim.
    1.2 version 24 bit RGB ye kadar destekliyor. 30 bit RGB ve yukarısı ve 10 bit xvycc için 1.3 version kullanılması gerekiyor.

Burada iki ihtimal düşünüyorum. D3000 HD ready olduğu için ekrana getirebileceği data Full HD ler kadar olamayabilir. Bundan dolayı 1.3 yerine 1.2 tercih edilmiş olabilir.
    İkinci ihtimal bu tvnin piyasaya çıkış tarihi ile Sony nin x.v.colour duyurusu birbirine çok yakın tarihlere geliyor. speclere işlenmemiş olma ihtimali olabilir mi diye düşünüyorum ama bu da çok küçük bir ihtimal. vakit bulabilirsem biraz daha araştırırım.

quote:

Orjinalden alıntı: bitter end

sevgili @uiKSilveR , fiyat ve yer konusunda alınca seni bilgilendirecegim..

sevgili bigmaster077 , sony bayisinden aldıgım ince bir katalogun arka kapagınada 2+1 uygulamasınadakı exstra 1 in ekim sonuna kadar devam edecegini belirten bir yazı okudugumu hatırlıyorum , ancak kafam karıştı şimdi , benmi yanlış baktım diye..ürünlerin fiyatlarının oldugu ince bir broşürdü..ancak konuyu araştırıcam,ulaştıgım bilgileri burda belirticem

birde daha önce bir soruma cevap alamadım , sen bilirsin , yada bilgisi olan başka kimseler varmı ? diger topiclerde okudugum RGB ve x.v.YCC renk scalası diye bişi var..farkları sanırım daha doygun renk ..ancak d3000 de bu özellik varmı ? birde gene 1.3 hdmi bu tvde varmı , ne işe yarar ? yada 1.2 den farkı nedir.. tesekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: albani

quote:

LXD700F modelini sadece İstanbul bilişim satıyor. Tekofaks sadece LX700f modelini satıyor. Farkını biliyorsunuz sanırım.ben yazı ekimde verdigim topikte belirttigim gibi bir panasonic bayiisinden sipariş ile aldım. Pahalı bir model oldugu için showrooma koymaya cesaret edecek bayii pek yoktu benim aldıgım zaman (haziran ayında). Şu an durum nedir bilmiyorum açıkcası.

Peki Tekofaks bayileri bunu siparişle getirebiliyormu?birde sendeki LX700F mi yoksa LX70F midir?(yalnış yazımmı var acaba)

İst.Blş tercih ettiğim bir yer değil,bana hiç güven vermiyor burası ve almak istemiyorum bunlardan,DBank daha tercihimdir+
    Antalya da olduğum içinde buradan görüp almam filan imkanı yoktur,DBankta bulsam ve fiyat OK ise atlar gider ve alırım+
    Selam

Merhaba,

Bendeki LX700F. Yazım hatası yok. Her panasonic bayiisi satar. Ellerinde yoksa tekofaxa sorarlar ve getirtirler.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: albani

quote:

Selam

Merhaba,

Bendeki LX700F. Yazım hatası yok. Her panasonic bayiisi satar. Ellerinde yoksa tekofaxa sorarlar ve getirtirler.

OK anladım thx+
    Araştırıyorum,bulursam alacağım.
    Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 17 Ekim 2007; 14:09:56 >

• ankara cepa da lx700 vardı arkadaslar..hatta ben gittigüm gün kutusundan yeni çıkartıyorlardı .. fiyatını sormadım , ilgilenenlere duyurulur.
  • ankara mesrutiyet caddesindeki sony zengin de 32D3000 için peşin 2800 ytl fiyat aldım..genelde zengine ait magazalarda 2900 altına vermiyorlardı..ilgilenenlere bir alternatiftir , duyurulur.. birde arkadaslaar bu ölü piksel testi için laptopa hangi program yüklenmeli , ve bu program ile testi nasıl yapabiliriz , teseekürler ( bilgisayardan pek anlamamda )
  • arkadaslar sony televizyonlarda kullanım süresini görüntülüyebilecegimiz bir menü varmı..bazı arkadaslar farklı topiclerde samsung tvlerde kumandadan tuşlama yaparak menüye girebildiklerini ve böylece tv nin kullnım süresinden teşhir ürünü olup olmadıgını anlayabildiklerini belirtmişlerdi..bu sony cihazlarda da mümkünmü..bu şekilde teşhir ürünü olup olmadıgını anlayabilirmiyiz ki..
  • Kerim1974 arkadaşım,
    Seninle ist.bilş. konusunda yazdıklarına canı gönülden katılıyorum, abi nedir o adamların durumu ya, ben aradım mağazalarına gittim, işte "efendim bizim mal getirtme günlerimiz var,
    her ayın 5-10 arası mal gelir bir sonraki partide 32D3000 gelecek" dediler, sonra haliyle piyasanın 700 tl. altında fiyat verdikleri için beklemeye başladım. 25 gün geçti aradan hemen almıyım,acele etmiyim derken, aradım adamları kıvırmaya başladılar hemen, ben size o model gelecek dedim ama daha hangi modeli getirteceğimize karar vermemiştik o zaman şimdi 3 gün sonra toplantı yapıcaz o zaman S3000, D3000 arasında karar vericez, siz yine ay sonuna doğru arayın dediler. Ben salak karakter olarak aybaşını bekledim tekrar aradım, biz D3000 kesinlikle getirtmiycez dediler... Bu durumun çalışma etiğiyle nasıl bir alakası olabilir soruyorum size, sonra madem satmıyorsunuz niye internet sayfanızda bas bas 2500 tl. diye yırtınıyosunuz dedim,
    efendim biz onu sitemize tanıtım amaçlı koyuyoruz dediler bu sefer sanki Sony'den reklam parası alıyolarmış gibi, Sony'nin istanbuldaki kıçı kırık sitedeki tanıtımada çok ihtiyacı vardı hıh...
    Bi sürü zırva yani iki kuruş ucuza alıcaz diye götümüzü yırtıyoruz, havadan gelmiyor paralar tabi etrafa saçamıyoruz :)
    32D3000 alıp PS3'le oynamaya kararlıyım, umarım muvaffak olurum... Yazdıklarımı okuyan herkese de sonsuz saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barokt -- 31 Ekim 2007; 1:26:28 >

• arkadaslar tapicte yer alan ist.bilişim yorumlarınızı okudumda , gelin ben size başka güncel bir hikaye anlatayım forumda SONY 32D3000 ALDIM seklinde bir başlık altında cincibir isimli bir arkadasımız Bornova forumdaki Zen elektronikten 3 günlük bir kampanya dahilinde 2525YTL /12 taksitle cihazı aldıgını belirten bir topic oluşturdu..bende bunu okur okumaz dun zen elektonigin ankara magazalarını aramaya basladım..sadece ankamall da ki magazanın uygulamadan haberi vardı , gelin yardımcı olalım dediler..bende işimi bırakıp apar topar gittim ( son günü ya kampanyanın yetişelim dedik )satıcı bir süre bilgisayara baktıktan sonra ( stoklarını inceliyor ) stoktaki cihaza bloke koydugunu söyledi , 2500 ytl - 6 taksitte anlaştık , kaporasını verdim,yarınada gelip ( bugun ) ödemeyi yapıcagımı belirttim , satıcı da gün içinde en geç ertesi gün ürünü teslim edecegini söyledi..su ana kadar hersey güzel gidiyo dimi..ee malum ülkemizde satana kadar hersey güzel gider neyse bu sabah bende mutlu mesut ödemeyi yapmak için zen elektronigin yolunu tuttum , magazaya geldik..satıcı arkadaş bilindik bahanelere basladı , gelen cihazlar arasında D3000 yokmuş , stokta kalmamış , falanmış filanmış..ben zaten böyle bir duruma hazırlıklı oldugum için fazla şaşırmadım..1 haftaya getiririz dedi ( oda belki ) , bende tabi hı hı yersen dedim , kaporamı aldım , siz sağ ben selamet cıktım gittim..zen elektronik bir zengin grup firmasıdır , zengin grup ise sony nın ankaradakı en büyük yetkili satıcılarınadan biridir..düşünsenize 5-6 magazası olan bir firma TV YOK diyor..yani anlicagınız şirketleşsekte , gruplaşsakta mantalite degişmemekte bu sebepten arkadaslar haa bilişim ha zenginleşim..ilgilenenlerin bilgisine

• arkadaşlar uzun araştırmalar , izlenimler , testler ve sizden aldıgım yorum - öneriler dogrultusunda 32D3000 i 2650 ytl ye aldım bu forumda daha once okudugum yorum ve öneriler dogrultusunda logitech x540 almıştım , son derece memnunum , simdide tv yi almak nasip oldu..öncelikle yorum ve öneride bulunan , sordugum her soruya usanmadan cevap veren herkese tesekkür ederim , daha iyileri sizlerin olsun..
    tv yi suan kabolu yayından seyrediyrum , ancak sanırım yarın digitürk ün 9.90 lık paketini alıcam..Monster marka altın uçlu skartımda hazır genel anlamda insanın aldıgı kendisine iyi gelir , hepimizde bir miktar polyannacılık vardır..şunu biliyoruzki hiç bir LCD bir CRT nin verdigi netlik ve keskinligi ülkemizdeki yayın kalitesinde veremiyor , d3000 de öyle..ancak şuda bir gecekki LCD alıcaksak bunu bilerek , crt netligine en yakın cihazı arıyoruz..samsung r81 den basladım , panasonic lx70 den devam edip , D3000 de karar kıldım, ve bence suan piyasadaki en iyi lcd lerin de başında geliyor...kötü kablolu yayın , saglıksız bir uç gibi kötü unsurlara ragmen bile cihaz tatminkar görüntü vermekte..evdekilere yayının çok iyi olmayacagını uzun zamandır anlatıyordum ve digital yayına gecmemiz gerektigini söylüyordum..ancak cihaz gelince evdekilerin tepkisi '' iyi ya işte , daha nasıl olcak , digitürk e gerek yok oldu '' ama malum digital yayın şart..
    demirhome un adamları geldi , cihazı kurup gitti , tvnin kasası evde daha bi agır ve etkileyici durmakta , herhangi bir ölü piksel yada buna benzer bir olumsuzluk şimdilik yok..zaten ankarada olanlar bilir , firma oldukca iyi ve kaliteli bir firmadır..yaklaşımları güven veriyor..içim rahat
    tv ye gelince ilk izlenimler kablolu gibi igrenc bir yayında bile söyledigim gibi tatmınkar görüntü alıyorsunuz..hanı bu kadar detayları bılmeyen biri olsa al seyret ne güzel işte der..e tabi bizim gözler yok ölü piksel , yok topun arkasında gölge , yok insan yüzünde bugulaşma , yok ghosting bulma telaşında olunca *oku cıkıyor özellike renk olayı hakkatten muazzam..ben ve tüm evdekilerin ortak kanısı sanki eski crt miz siyah beyazmış gibi geldi bize .. renkler farkedilir şekilde oldukca güzel dogal ve canlı..ancak netlik ve keskinlik ise bence suan iyi degil , ( analog yayında anca bu kadar olur ) ..suana kadar bir kumlanma yada ghosting görmedim , veya görmek istemedim ancak görüntü keskin diyemem..hızlı sahnelerde yayın akıcı , pilselleşme olmuyor..görüntü kalitesi kanala göre bile degişmekte..bunlar ilk izlenimlerimdir..daha detaylı bir incelemeyi digitürk baglantısı kurup fırsat bulabilirsem yapıcam..
    bana herkes yardımcı oldu , bizimde cihazı almak isteyenlere katkımız olsun .. bu topicte cihazla ilgili hakkatten yogun bir bilgi birikimi oluştu , bircok soru cevabını buldu , bence topic amacına ulaştı..bu gece resim yukleyemedım , yarın resimde eklemeye çalışıcam, devamı gelicek ,selamlar

• Güle güle kullanın..
  • hayırlı olsun güle güle kullanın
  • güle güle kullan
  • tesekkür ederim arkadaslar , daha iyileri ( X3500 ) sizlerin olsun .. ancak dün geceden beri ugraşmama ragmen daha foto yükleyemedim..resimlerin küçültülmüş hali ve yaklaşık 300 kb lık resimler , yükleme kısmında ise max.500 kb uyarısı var..buna ragmen her denememde ya boyut büyük diyor , ya da sayfa görüntülenemiyor uyarısı veriyor....ne yapabilirim ?
  • Siteye yükleme zaten hocam.Resim yükleme siteleri var oraya daha kolay yükleyebilirsin.Boyultarı büyük olarak hemde
    buraya linkleri veya [simage].....[/simage] topicte gösterebilirsin

www.resimload.com
    ..vb sitelere

Hadi bekliyoruz resimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 6 Kasım 2007; 16:53:14 >
  • arkadaslar kablolu yayından aldıgım bir deneme resmi , görebilirseniz diger resimleride yüklicem..ancak resme normal boyutunda bakın , tv seyrediyormuş gibi , çünkü resim büyütüldügü zaman görüntü hiç olmadıgı kadar kötü oluyor ve dagılıyor .. resmi görüntüleyebilirseniz söyleyinde digerlerinide yükliyeyim

http://img69.yukle.tc/images/8907Resim26_121.jpg
  • gule gule kullan bitter end. darisi bizim basimiza.
    istanbul cevahirde d3000 e pesin fiyata 3150 ytl ye biraktilar.panasonic lx70 e ise en son pesin 2600 e biraktilar.
  • Cevahirde dün fiyatlar düştü arkadaşım eğer 32'' icin diyosan Ddaha önce liste fiyatı 3400 ytl iken şuan liste fiyatı 2800 ytl civarına düştü.Nakit 2500-2600 kadar yolu var.Bir daha uğramanda yarar var
    www.avrupatr.com (cevahirdeki sony bayisinin sitesi)
    quote:

Orjinalden alıntı: MINGUS

gule gule kullan bitter end. darisi bizim basimiza.
    istanbul cevahirde d3000 e pesin fiyata 3150 ytl ye biraktilar.panasonic lx70 e ise en son pesin 2600 e biraktilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 7 Kasım 2007; 1:41:10 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.