tüm yazılanları okuyamadım model numarası ne? nerden kaça aldın garantilimi
capacity sony center dan aldım.2600ytl.5 yıl euroasia garantili.
quote:
Orjinalden alıntı: bitter end
arkadaslar iyi dilekler için saolun , daha iyisi sizleirn olsun..
ben digitürk e gectim bile..altın uçlu skart ile görüntüde gözle görülür bir fark oluştu..yakında fotolarını eklicem.birde trt nın karasal yayınla ilgili test yaptıgını biliyorum ve kablolu yayın takılı iken tv kumandasından digital e bastıgımda tv digital yayın aramaya baslıyor ve TRT1 - TRTint ve 3 tane TRT ye ait radyo kanalı buluyor..bunlar sanırım digital karasal yayın ve görüntüsünü digitürk teki TRT 1 ile kıyaslayınca bu sefer digitürk ün yayını karasal yayının yanında kablolu gibi kalıyor..eve gelen herkese hangi yayın iyi dedigimde herkes karasal yayını cok daha basarılı buluyor..görütüdeki bu netlik farkı gercekten ilginç.
fırsat bulursam digitürk ve karasal yayını kıyaslayan fotolarda eklicem selamlar
Bitter end arkadaşım,televizyonun hayırlı olsun güle güle kullan.Bende geçen hafta aynısından aldım.Yalnız sende olduğu gibi sticker üzerinde yapışık değildi.İşkillendim ama carrefourdan ve kutusu sağlam şekilde kapalı olarak teslim aldığım için önemsemedim.Neyse ben asıl karasal yayın meselesini sormak istiyorum. Digital kabloda tam tarama ve karasalda arama yaptırmama rağmen sonuca ulaşamadım.İstanbulda yayınların çekilebildiği bir yerdeyim.Daha uydu da bağlatamadığım için şu karasal yayını görmek istiyorum. Bir el atıp şu işi nasıl yaptığını ayrıntılı anlatır mısın?
sevgili armoni59
hanidir nete gelemedigimi için yazılanları yenı okudum , kusura bakmayın..acele sekıldede cıkmam gerekiyor , ancak gece gelince yazıcam..birde sticker sız tv seni kıllandırıyorsa menulerden kac saatir acık oldugunu görüp teshir olup olmadıgını anlayabilirsin..o menuneye nasıl ulaşılıyordu bi bakayım gece yazıcam..
saygılar
Bravia 32 serisinde Full HD ürün çıkarmayacak mı yahu? TV için ayırdığım bölüme ancak 32" sığıyor, ben de bu ebatta kaliteli bi Bravia peşindeyim. Yeni çıkacak modellerde bilgisi olan var mıdır acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: Ascentarium
Bravia 32 serisinde Full HD ürün çıkarmayacak mı yahu? TV için ayırdığım bölüme ancak 32" sığıyor, ben de bu ebatta kaliteli bi Bravia peşindeyim. Yeni çıkacak modellerde bilgisi olan var mıdır acaba?
40'' ve altı modeller için full hd çok önemli olmadığı için çıkarmıyordur.40'' üzeri tvler için full hd önemli.
sevgili snek1 ve armoni59 ;
öncelikle aramıza hoş geldiniz bu arada amma kişi aldı bu tv yi .. daha önce senolun ve drag ında yazdıgı gibi hakkatten bizim bir D3000 topigi altında toplanmamız gerekicek sanırım herkes markaya acar biz bu gidişle modele acıcaz sanırım topigi ...
öncelikle digital karasal yayını alma yolunu yazayım ( tabi bulundugunuz bölgede yayın varsa )..menü - ayarlar - digital ayarlar - digital ototmatiak ayar a gelice karasaal / kablo diya bir kısım çıkar..karasalı işaretleyip aramayı başlatırsan yayını bulabilir..umarım bulabılırsın..hakkatten görülmeye deger ..
birde bu sticker olayından baska bir arkadasımızda işkirlenmişti , ama kim hatırlayamadım.onun aldıgı D3000 dede sticker yoktu.anladıgım kadarıyla bazı tv lerde olmuyor...yeni alınan bir tv de neden sticker olmaz bilemiyorum, ama insanın aklına abidik gubidik şeyler gelmesi normal.bence en temizi tv nin kaç saat çalıştıgını görmek..toplam saati kullandıgın güne bölersen bi sonuca ulaşırsın ..ben yaptıgımda gün başına 6 saat çıkmıştı , bu testi senol ve dragında yaptıgını biliyorum..böylece tv nin teşhir olup olmadıgı sanırım anlaşılır..ben draga sordugumda bana yazdıgı cevabı aynen buraya kopyalıyorum
TV kapalıyken (standby konumundayken) sırasıyla
I(+) 5 Vol(+) PowerOn
tuşlarına basıyorsun.
Gelen ekranda en alttaki ETI1 ve ETI2 karşısındaki ...h ile biten sayılar o ana kadarki toplam çalışma süresi.
Aman herhangi bir değişiklik yapmayın, eğer değişiklik yaparsan özellikle uzaktan kumanda fonksiyonlarında abukluklar oluşabiliyormuş. Hiçbir şeye dokunmadan (sadece o ilk ekrana bakıp) PowerOff yaparak çıkın.
herkese iyi seyirler
Yardımların için çok sağol bitter end arkadaşım, menüye baktım 54 saat çıktı bu da gün başına 5 saata gibi bir rakam buda normaldir. Digital karasal yayını bulmak için de arkadan kablo tv nin fişini çıkarıp yerine eski sony televizyonun V antenini taktım ve dijital karasal yayın arattım.Sonuçta 2 TRT TV, 2 de radyo kanalı buldu.TRT görüntüsü hakikatten kabloya fark atar.Oradan TRT leri izleyeyim diyorum ama kablo tv ile V anten aynı yere takılıyor .Yani tek anten girişi var televizyonun.Zaten iki kanal içinde değmez herhalde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme