Şimdi Ara

PANASNC LX 70 yada SONY D3000 almayı düşünenler(aldım bile-resim ekte) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
9.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun gerçekten güzel.Bende inşallah aralık 15 i gibi tv ye kavuşucam.Eniştem ayın 12 sinde macaristana gidiyor.Eğer fiyatı uygun olursa 40 d3000 aldirıcam.Full hd bir panel kesinlikle düşünmüyorum.Ya panasonic lx700f yaa d3000 getirticem.İNşallah gümrükte bir problem çıkmaz.Çünkü muhtemelen 2 tane 32'' tv ve isteyeceğim sony müzik setiyle gelecek
  • sevgili asddemir
    her ne kadar cihaz kabloluda olduça tatmınkar görüntü versede ben digitürk ve altın uçlu skart ile baglantı yapınca görüntüde gözle görülür bir iyileşme oldu..özellikle netlik arttı..zaten genel anlamda lcd kullanan bır kişinin digital yayına gecmesi şart..HD receiver konusunda ise sanırım su an en ucuz receiver next ..ancak ben cok verimli olucagını düşünmüyorum çünkü izleyebilecegian kanal şuan çok kısıtlı diye biliyorum..birde türkce yayın yapan bir HD kanal bildigim kadarıyla yok..bi ara kanal D ile ilgili bişiler çıkmıştı ama oda öyle kaldı sanırım..

sevgili aBaBaDaN
    ben ebayden bir cok defa alışveriş yapmışımdır..kıçı kırık 180 dolarlık saatim bile gümrükte takılmıştı..gerçi gidip konuştuktan sonra halloldu ama bu işler sıkıntılıdır.ben buna hayatta cesaret edemezdim..koca tv bu , gümrüge takılırsa bence hiç hüş olmaz birde garanti durumu var tabi..ancak bu riskleri göze alırım dersen ve sagsalım tr ye sokarsan iyi bir alışveriş olur sanırım ..

• yeni digitürk resimleri

PANASNC LX 70 yada SONY D3000 almayı düşünenler(aldım bile-resim ekte)

• arkadaşlar aşağıdaki sitede 3000 ytl bu siteden alışveriş yapan varmı ? güvenilir bir sitemi acaba ?
    işte burda
  • 40D3000 için güzel fiyat , ancak site hakkında hiçbir fikrim yok..ancak ben tr deki hiçbir internet sitesinden alışveriş yapmadım , sadece ebay dan alışveriş yaparım , oda 200 doları geçmez.3000 ytl lik bir cihazı web den almaya ben cesaret edemem..belki fazla tırsıyorum ama nebiliim işte , biraz pinpirikliyimdir
  • arkadaşlar selam..bugün tesadüfen maltepe/carfourda teşhir ürünlrinde %70 kampanya gördüm ve panasonic tekofaks garantili 32LX70F yi 12 taksitle sıfırını (depoda 1 adet kalmıştı) 1736 aldım..sizce iyi yapmışımmı?
  • iyi yapmissin derim.Yenisini bana 2600 teklif etmeme ragmen vermediler.Hayirli olsun.Gule gule kullan.
  • iyi yapmışşında ne demek..muazzam bir fiyat..ben arastırma yaptıgımda en iyi peşin 2500 ytl bulmuştum..çok iyi bir cihazı çok iyi fiyata almışsın , hayırlı olsun , sd yayın performansı başta olmak üzere kapsamlı bir test ve resim bekleriz senden ..senin gibi almayı düşünenlerede referans olursun tekrar hayırlı olsun
  • teşekkür ederim..gerçekten dün basit bir uydu alıcısı ile denedim..mükemmel renkler..hızlı yazı lar..çok iyi görüntü verdi..testleri deneyip siz e atarım..
  • yeni digitürk resmi

• digitürk

• arkadaslar bişi sorcam..benim tv de hem digitürk var hemde kablolu yayın var..kabloluyu kapamadıgım için tv de hala baglantısı var.yani tv ye 2 ayrı kablodan yayın geliyor ( DT - kablolu ) ..ben bu şekilde pap yapabilirmiyim.pip sanırım sadece pc baglantısında çalışıyor , ancak pap bu şekilde çalışırmı ?
  • dvd resmi

• PAP çalışır ancak kablolu tv üzerinde dijital yayın aratmanız gerekiyor. Şöyle Tv nizi dijitale alın. Ayarlar içerisindeydi yanılmıyorsam. Kanal kurulumunda kablolu ve karasal gibi iki seçenek var siz kabloluyu seçin ve otomatik taratmaya başlayın. Kaç tane kanal bulur bilmiyorum. Bir arkadaşımızda baya bi bulmuştu. Dijital kanallar kurulduktan sonra PAP içerisinde görülecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitter end

yeni digitürk resmi

Aslında TV değerlendirirken siyah seviyesini ön plana çıkartan plazmacılara ithaf edilecek süper bir resim olmuş bu..
    Gerçekten de doğru ayarlandığında D3000'in siyah seviyesi ve kontrast oranı plazmalardan aşağı kalmıyor.
    Güle güle kullanın.
  • zaten tv deki en hoşuma giden görüntü özelligi siyahlardaki doygunluktur..plazmalardan pek anlamadıgım ve ilgilenmedigim için siyah görüntülerine pek dikkat etmedim.ancak D3000 in verdigi siyah ı görünce bundan daha iyiside varmı diye soruyor insan.
    sen bide ekledigim fotodaki göze baksana , kaştaki ve kirpik altındaki siyahın güzelligine , parlaklıgına , doygunluguna..kirpiklerdeki belirginlik , göz cizgisinde herhangi bir kayma olmamasına , göz bebegindeki detaya , ten rengindeki dogallığa, sol alt kösede hızlı yazı geçişindeki netlige , hiçbir bulanıklık olmamasına.. daha ne ister insan yaa..daha öncede yazdıgım gibi , işte size aldıgı paranın hakkını veren bi makina

• bitter end d3000 yaptığınız kontrat,renk vs ayarlarını yazabilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cincibir -- 17 Aralık 2007; 14:56:59 >
  • Transformers tan alınan DVD görüntüleri..cincibir yarın bakayımda tv ye sana burdan yazarım ayarlarımı..

• cincibir kusura bakma , anca gelebildim nete..ayarları istemiştin..
    resim modu : standart - kontrast : 78 - parlaklı : 66 - renk : 75 - renk sıcaklıgı normal - keskınlık 22 - gürültü tarama yüksek
    geişmiş ayarlar : siyah düzeltici yuksek - geliş.kontrast zenginleştirici yüksek - gama orta - net beyaazlık düşük - canlı renkler orta - renk alanı geniş...

birde arkadaslar DVD faaan seyrederken sineme moduna alıyormusunuz , eger alıyorsanız fabrıka ayarlarındamı kullanıyorsunuz yoksa ayarlamaları kendınızmı yaptınız.ben sineme modunda verdıgı görüntüyü pek begenmedim , ayarlarını kendım degıştırdım..sineme moduna almamın hızlı sahnelerde falan bı avantajı varmı ?

birde 100 hz olayının ıstenıldıgınde kapatıldıgını duymuştum , dogrumu , deneyen varmı..birde sizler en iyi görüntüyü hangi ayar degerlerınde aldınız , belirtirseniz onlarıda bi deniyeyim..gerci suan cok memnunum ama genede bi farklı ayarları da gormek lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: barokt

Kerim1974 arkadaşım,
    Seninle ist.bilş. konusunda yazdıklarına canı gönülden katılıyorum, abi nedir o adamların durumu ya, ben aradım mağazalarına gittim, işte "efendim bizim mal getirtme günlerimiz var,
    her ayın 5-10 arası mal gelir bir sonraki partide 32D3000 gelecek" dediler, sonra haliyle piyasanın 700 tl. altında fiyat verdikleri için beklemeye başladım. 25 gün geçti aradan hemen almıyım,acele etmiyim derken, aradım adamları kıvırmaya başladılar hemen, ben size o model gelecek dedim ama daha hangi modeli getirteceğimize karar vermemiştik o zaman şimdi 3 gün sonra toplantı yapıcaz o zaman S3000, D3000 arasında karar vericez, siz yine ay sonuna doğru arayın dediler. Ben salak karakter olarak aybaşını bekledim tekrar aradım, biz D3000 kesinlikle getirtmiycez dediler... Bu durumun çalışma etiğiyle nasıl bir alakası olabilir soruyorum size, sonra madem satmıyorsunuz niye internet sayfanızda bas bas 2500 tl. diye yırtınıyosunuz dedim,
    efendim biz onu sitemize tanıtım amaçlı koyuyoruz dediler bu sefer sanki Sony'den reklam parası alıyolarmış gibi, Sony'nin istanbuldaki kıçı kırık sitedeki tanıtımada çok ihtiyacı vardı hıh...
    Bi sürü zırva yani iki kuruş ucuza alıcaz diye götümüzü yırtıyoruz, havadan gelmiyor paralar tabi etrafa saçamıyoruz :)
    32D3000 alıp PS3'le oynamaya kararlıyım, umarım muvaffak olurum... Yazdıklarımı okuyan herkese de sonsuz saygılar...

istanbul bilişim ile yaşadıklarını birebir bende yaşadım.2 ay bu tvnin stoklarına girmesini bekledim.5 gün sonra 10 gün sonra diyerek oyaladılar.bu televizyona talep yok oyüzden gelmiyor dediler.bu hafta toplantı var gelmesi için görüşeceğiz dediler.en son mail attım.neden ürün olmadığı halde aylarca sitede varmış gibi gösterip hergün fiyatını düşürerek''en ucuz sony'i biz satarız''gibi kendinizi gösteriyorsunuz yazdım maile.hiç cevap gelmedi.istanbul bilişim den alışveriş yapmayı düşünenler 2 kere düşünsün.böyle bir firmanın sattığı ürüne nasıl güvenilir.sony yetkili sacısından tek çekim 2600'e 32d3000 aldım.çok memnunum.reklam ve rekabet kurulu bu firmalara nasıl izin veriyor anlamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crabflickr -- 24 Ocak 2008; 12:00:37 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.