arkadaslar asagıdakı lınklerde tatmınkar seklınde nıteledıgım kablolu tv resimleri var..bana direk resmi bu sayfaya nasıl atıcagımı söylerseniz hem topic daha güzel olur , hem yorumları okurken aynı sayfada resmi görürüz , hemde 2inci bir link ile ugrasmayız..yannız sitemiz resimleri direk yüklemek istedigimde büyük uyarısı veriyor .. daha fazla da küçülmüyor resimler ( 300 kb civarı) .. suan eleştirilcek bir konu olarak kullnım klavuzunun net ve aydınlatıcı olmaması ..cok fazla duymadıgım teknık terim ve karmaşık bir anlatım tarzı var. doktor recetesi gibi..samsung un ses sistemini almıştım , ondakı yalın ve sade anlatımdan sonra sony nin kitabı karmasık geldi..kabloluda olsa tv nin verdigi renk ve resim kaltesi tatminkar , özellikle yakında ekleyecegim dvd görüntüsü muazzam..bendeki dvd okuyucu HDMİ cıkıslı ve 1080 i destegi var..aynı şekilde tv de 1080 i destekleyince gelen görüntü ve ses görülmeye deger oluyor..dvd seyrederken renklerin keskinligi , netliginden mest oluyorum.. ( yasasın 10 bit panel ve live Color Creation ) ancak önce SD yayın performansı ile ilgili yorumlarımı tamamlamadan DVD ye gecmek istemiyorum bakalım digitürk te nolcaak..hele bi yarın baglansın görücez..birde tv ye bence bu zamanda soanra 2700 den fazla vermeyin..3000 ytl civarı fiyatlar telaffuz ediliyor , aman dikkat..tv bu ara oldukça iyi düşüş yaşadı..bu gece beşiktaşın maçını seyretmeye evinde samsung S81 olan akrabam geldi..kendi evinde digitürk ile yayın izliyor , benim tv nin analog yayını ile kendi tvsini karşılaştırdı , analog olmasına ragmen görüntüyü begendi..benim digitrkten pek bi farkı yok dedi..her nekadar S81 D3000 in dengi olmasada digitürk kullanan bir samsung izleyicisinin kablolu yayındaki SONY yi begenmesi keyif verriciydi
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan bitter end, RESİM NASIL EKLENİR http://www.imageshack.us/ linkine gir. * upload "image" kısmı tıklı olacak, * "gözat" bölümünü kullanarak bilgisayırından resimin bulunduğu yeri seç, * Resize istersen, "resize" tuşundan istediğin çözünürlüğü seç. (800*600 olabilir) * Host it i tıkla, * Açılan sayfanın en altında "direct link to image" kısmında yazan adresi kopyala, * Mesaj yazdığın kutudaki image tuşuna bas, * Mesaj metin kısmında ortaya çıkan [simage][/simage] ikonlarının arasında kopyaladığın adresi yapıştır. Keyifli seyirler, selamlar...
tesekürler kursad_75..
kablolu resimleri gelmeye devam edicek..
bu tv nin 40 'i ne kadar bilen var mı? 37 ' yok sanırım.
37'' yok , 40'' var..oda sanırım 3500-3600 ytl civarı alınır..
atv deki kızın suratında oluşan çizgiler bizim evdeki kablolu yayında atv nin net göstermemesi kaynaklı..tv ile alakalaı degil , hatta bu iyi görüntü , bazen temelli bozuluyor..diger resim ise animasyon görüntüsü görmeniz için verildi..soruları olan yada tv üzerinden herhangi bir deneme yapmamı isteyen olursa yardımcı olmaya çalışırım , selamlar...
resimleri unutmuşum
LCD tv leri kablolu yayında tavsiye etmiyorum. Mutlaka uydu olmalı diye düşünüyorum. En kısa zamanda uydu temin ederseniz görüntülerde bariz iyileşme olacagını göreceksiniz.
Hayırlı olsun.
bu arada babam 32lx70f aldı teknosadan peşin 2580 ytl aldı ona altın uçlu scart kablo aldım eve yaşam ünitesi yapılacak sonrasında montaj olacak
lcd'ler için uydu şart arkadaşlar.... bu görüntülerin çok daha fazlasını bulursunuz...hayırlı olsun...
arkadaslar iyi dilekler için saolun , daha iyisi sizleirn olsun..
ben digitürk e gectim bile..altın uçlu skart ile görüntüde gözle görülür bir fark oluştu..yakında fotolarını eklicem.birde trt nın karasal yayınla ilgili test yaptıgını biliyorum ve kablolu yayın takılı iken tv kumandasından digital e bastıgımda tv digital yayın aramaya baslıyor ve TRT1 - TRTint ve 3 tane TRT ye ait radyo kanalı buluyor..bunlar sanırım digital karasal yayın ve görüntüsünü digitürk teki TRT 1 ile kıyaslayınca bu sefer digitürk ün yayını karasal yayının yanında kablolu gibi kalıyor..eve gelen herkese hangi yayın iyi dedigimde herkes karasal yayını cok daha basarılı buluyor..görütüdeki bu netlik farkı gercekten ilginç.
fırsat bulursam digitürk ve karasal yayını kıyaslayan fotolarda eklicem selamlar
yine sayfaya resmi yükleyemedim , asagıdaki linklerden digitürk resimlerine ulaşabilirsiniz..
* ilk resimde kızın yüzündeki dogal renk , göz cizgisi ve kirpiklerde dagılma olmaması , yanaktaki gamzenin belirginligine dikkat lütfen.. * ikince resimde (TURKMAX) yazı kenarlarında titreme en az seviyede , keskınlık ve renk basarılı bence .. * konser resminde ise arkadaki ışıkların büyüklügü ve sayısı ile birlikte aşırı bir ışık var..renkleri görmeniz için bu resmi koydum.oldukca canlı ve gözü yormayan yumuşak bir renk vardı.. * son resimde ise sony nin kullandıgı mat kasanın yakın görüntüsü , agır duruşu ve malzeme kalitesine yakın bir bakış..
inceleme ve resimler devam edicek .. yukarıda okudugum kadarıyla bir arkadasımızda lx 70 almış , hayırlı olsun , görüntü resimleri ve yorum yazısı gelir umarım
burada da arkadaşlar DVD görüntüsü ve tv ile birlikte tanıtım amaçlı verilen bir CD deki oyun görüntüsü var..
Güle güle kullanın.Bugünlerde ben de almam gerek,forumu okuyorum,kafam allak bullak oldu.Genelde TV için ayrı,hd dvd ve pc için ayrı cihazlar öneriliyor.Bu ikisini ayırmak mümkün değil.Ben şindilik digitürk kullanıyorum ve bazen de dvd seyrediyorum.Tabi ki zamanla blueray oynatıcı alıcam,bu durumda hangi panel,lcd ve ya plasma.Benim düşüncem sony 32 veya 40 d3000,veya 40 inch x3500,ya da gelirse 32inch x serisi. Hem ps3,hd dvd ve hem de uydu dersek bu karar uygun mu?
tesekkürler dr.amon inan tv almadan önce herkesin kafası senınkı gibi allak bulak oluyor..ancak bi yerden çıkışı bulmak lazım.bende senin gibi öncelikli olarak digitürk ve DVD için cihaz arayışındaydım ve iyi bir cihaz aldıgımı düşünüyorum , son derecede memnunum ..şimdilik bu şekilde idare edip bundan sonraki amaç olarak blueray ve gelirse digitürk HD yi belirledim..işte ozaman cihaztan %100 verim alıcagımı düşünüyorum.bence önce kaç ekran bir tv ye ihtiyacın oldugunu belirlemelisin..32'' dersen , anormal pahalı olmasın dersen , piyasanın iyi makinalarından biri olsun dersen , hemen almalıyım dersen D3000 bence sanada gider , yok 40'' dersen FULL HD bişi almanı hatta mümkünse x3500 e bakmanı öneririm..ancak bizim yorumalarımıza da pek bakma..insanın beklentileri farklı oluyor..mesela SONY U serisinden bile SD yayında mükemmel görüntü aldıgını düşünen arkadaşlar oluyor , saygı duyuyorum , herkesin beklentisi , düşüncesi , bakışı farklı oluyor..git gör bak al derim , kolay gelsin
arkadaşlar yeni bir digitürk resmi ekliyorum..resimdeki keskinlik, kızın yüzündeki dogal ten rengi , kaşlardaki parlaklık , kirpiklerdeki belirginlik , siyahtaki doygunluk , gözdeki ışık ve canlıklık..bence hakkatten muazzam birde sag alt köşede yer alan hızlı alt yazı geçişinde herhangi bir kayma , bulanıklaşma yok .. işte size aldıgı paranın karşılıgını veren bir makina
birde resmi ekliyebilseydim
yine daha önce sayfaya resim olarak yükleyemeyip link olarak atabildigim resimleri bu sefer yükleyebildim..linkleri gözden kaçıranlar için
bende D 3000 i kabloluda kullanıyorum. ama digitürk görüntüleri gerçekten farklıymış. Almışken HD özellikli bir receiver alsam diyorum. piyasada var mı acaba veya digitürk ne zaman çıkaracak acaba biliyormusunuz?