arkadaşlar 2 aydır tv arıyorum. fakat hala kararımı vermiş değilim. panasonic 42st33, 42gt30 yoksa sony 40hx720 bu üç model arasında kaldım.Genel olarak sd ve hd izleyeceğim . 3d diydi mkv eydi öyle sorunumj yok. sadece tv izleyeceğim. Ayrıca benim için resim kalitesi 1. planda görüşlerinizi bekliyorum..özellikle ALBANİ usta dan.......
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: badar28
arkadaşlar 2 aydır tv arıyorum. fakat hala kararımı vermiş değilim. panasonic 42st33, 42gt30 yoksa sony 40hx720 bu üç model arasında kaldım.Genel olarak sd ve hd izleyeceğim . 3d diydi mkv eydi öyle sorunumj yok. sadece tv izleyeceğim. Ayrıca benim için resim kalitesi 1. planda görüşlerinizi bekliyorum..özellikle ALBANİ usta dan.......
1- Öncelikle Led mi plazma mi karar ver 2- 3d ile isin yoksa hx720 yerine nx720 daha iyi olur. 3- Albani su an banlı 25 günü daha falan var sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: guvven
quote:
Orijinalden alıntı: badar28
1- Öncelikle Led mi plazma mi karar ver 2- 3d ile isin yoksa hx720 yerine nx720 daha iyi olur. 3- Albani su an banlı 25 günü daha falan var sanırım.
1. önceliğim resim kalitesi.en resim kalitesini hangisinde alırım sorun burda... gerçi plasma ve led lerin birbirine göre artı ve eksileri var ama.. bilememiyorum .... bu konuda bilgisi olanlar görüşleri ni yazarsa bizde aydınlanırız... iyi forumlar.
arkadaşlar, 42st33E için 2 adet 3D gözlük uygun fiyata nerden bulabilirim? yardım lütfen.