Şimdi Ara

Panasonic 50G20 kullananların Görüşleri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu plazma TV'yi kullananlar görüşlerini yazabilirse, birçok kişiye yardımı olur düşüncesindeyim.

• o tvyi daha alan varmı ki varsa bende merak ediyorum.
  • +1
  • Beyler daha panel dün çıktı,bugün "yorum" istiyorsunuz

Kaldıki adam tutki aldı ve ne kadar sağlıklı yada prof v.s bir yorum yapacakki!!

Azıcık sabır yaw,sankim kaçan giden bir şeyler var,yada arkanızdan kovalayan var
    yada bu panelleri "beleş" dağıtıyorlar!!

Geçsin bir kaç ay üzerinden hem fiyatı düşer hemde bol bol yorumlar gelir

++

Bende bu arada Pany LCD leri bekliyorum güyya çıkacak olan Baclit-LED panellerini
    +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 9 Nisan 2010; 0:05:14 >

• albani selam

PM atmıştım, :(

Saygılar
  • Ah be albani seni göremiyorum uzun zamandır buralar da diye forumun bu bölümüne uğramıyordum.Gerçekten bu konuda ciddi bigi sahibi olduğuna kanaat getirdim.Sen neyi tavsiye edersen onu alacağım.Keyifle okuyorum yazılarını

Ha sen ne almak istiyorsun dersen bana 2 tane tv lazım. İkisi ile de playstation oynanacak ikisi ile de film izlenecek.Input lag olayından bahsetmiştin onun en düşük olduğu mümkünse led olan( az yakıyormuş elektriği), panel ömrü uzun dlna dedikleri kablosuz özellik bulunan full hd düşük ms tv. Model marka farketmez fiyat 7-8 bin tl'yı geçmemeli iki tv için, boyutu birinin küçük olabilir benim kullanacağım monitör en küçük 42'' olmalı, diğeri annemin odasına. Bu kadar spesifik beklentiye cevap verecek tv bulabilirmiyiz bilmiyorum ama sen bir güzellik yaparsın diyorum

Not: Ben mkv, yok efendim divx falan izlemiyorum. Yakında dvd kiraladığım yer var ordan orjinal alıp izliyorum. Bunun dışında bu tv'leri alırsam bluray player'da edineceğim ordan bluray izleyeceğim.Yani o konularda takıntım yok.

• yorumları bekliyoruz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.