Şimdi Ara

Panasonic 50VT20 3D Plazma - Değerlendirmeler, Ayarlar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
1
Favori
22.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu panelle ilgili araştırmamda, ingiliz sitesi hdtvreview mı, nedir, meshur bir site var, orada david diye bir eleman var, testinde cok basarılı degerler almıs, david input lag yok diyor ama hemen yorumun altındaki kullanıcı yorumlarında bircok kisi input lag den yakınmıs ve adamlar oyun oynanamıyor diyor, bu sebeple bunun alt modeli olan v20 yi almaktan vazgectim ve gw20 ye yoneldım, arada ciddi fiyat farkları var.

alan arkadaslar input lag i bir crt ile karsılastırabilirse cok makbule gecer forum icin. bu arada albani ustada saygılar, dilerim cezasını kaldırırlar cunku turkce yazılan forumlarda kendisi resmen bir hazine degerinde.
  • input lag crt haric her televizyonda var.bu plazmada input lag game modda 20ms dir.samsunglar 60-70ms arasi geziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Teknosaya gittim baktım bu televizyonun yanında 2 milyarlık samsung ledtv vardı , samsungda renkler çok daha canlı görünüyordu.Parlaklık ve kontrasta açık ara öndeydi .
    Stantda gördüğüm panasonicin bu modelinde beyazlar hafif sarımtırak çıkarken yandaki led lcd tvde beyazlar bembeyaz olarak görünüyordu.(Deterjan reklamı gibi oldu : ))

Hep tv alırsam plazma tv alırım diyordum ama bu son led lcd ler fikrimi değiştirecek gibi görünüyor.Belki oradaki tvnin ayarlarında sorunmu vardı bilemem ama kafam karıştı bu duruma

Aynısını ben de yaşadım. Ama Panasonic Tv yi Dinamik moda alınca olay tersine dönüyor. Aslında sarımtırak görünen görüntüler gerçekten de sarımtırak olması gerekenler. LCD ve LEDler o tonlardaki tüm renkleri bembeyaz veriyor. Bu da gözleri aldatıyor. Panasonic'te TEKNOSA'nın beyaz harfleri bembeyazdı diğer bölgeler sarımtırak iken...

• quote:

Orijinalden alıntı: paulbroke

Merhaba arkadaşlar, 50VT20 ile geçirdiğim 6 aylık süre boyunca hem kendi tecrübelerim hem de forumlarda (özellikle dış kaynaklı) okuduğum şikayetlerin sonucunda şu kanıya vardım. Artık üretim yeriyle mi, üretim tarihi ile mi ilgilidir bilemiyorum; kimi panellerde kullancılar, bariz bir motion probleminden bahsederken, kimileri bunun kendi panellerinde kesinlikle olmadığını belirtiyorlar. Adım gibi eminim, çok inceledim benim panelde de yok.
    Özellikle İngilterede 50VT20B serisi panellerde bu rahatsızlık çok yaygın. Benim kullandığım 50VT20E ben de belirtilen şikayetler yok.
    Panelde bir tutarsızlık var anlayamadım. Dediğim gibi bunun üretim yeriyle mi yoksa çıktığı seri ile mi ilgisi var çözemedim.

Panelin 3d özelliklerini artık daha anlamlı şekilde kullanabilmek güzel. Özellikle IMAX in çıkardığı 3d belgesel serileri takip edin derim. 3 tanesi geçen ay çıktı. ben grand canyon belgeselini ve 3d performansını gayet etkileyici buldum. Bir de GT5 oyununu PS3 den 3d olarak denedim. Burada da tatminkar bir sonuçla karşılaştım. Herhangi bir crosstalk falan gözlemlemedim.

bende de 50VT20E var ve gerçekten bu sorunların hiçbirine rastlamadım. benim bir sorum var eşim pek anlamıyor ve arasıra flash disk sokup resimlere bakıyor tvden genelde ben hep temizleyip sokyorum flash diskleri ama ben yokken virüslü flash disk sokarsa herhangi bir sorun oluşur mu merak ediyorum?
    birde Digitürk + 3D yayınları izleyen var mı panasonic gözlükleriyle sonuç nasıl ve 3D filmi digiturkten açıncatvotomatik mi algılıyor 3D özelliğini? Samsung Led 3D tvler normal yayını 3D yapıyor gibi birşeyler söylendi aynı özellik Panasonic içinde geçerli mi...

Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor09

quote:

Orijinalden alıntı: paulbroke

Merhaba arkadaşlar, 50VT20 ile geçirdiğim 6 aylık süre boyunca hem kendi tecrübelerim hem de forumlarda (özellikle dış kaynaklı) okuduğum şikayetlerin sonucunda şu kanıya vardım. Artık üretim yeriyle mi, üretim tarihi ile mi ilgilidir bilemiyorum; kimi panellerde kullancılar, bariz bir motion probleminden bahsederken, kimileri bunun kendi panellerinde kesinlikle olmadığını belirtiyorlar. Adım gibi eminim, çok inceledim benim panelde de yok.
    Özellikle İngilterede 50VT20B serisi panellerde bu rahatsızlık çok yaygın. Benim kullandığım 50VT20E ben de belirtilen şikayetler yok.
    Panelde bir tutarsızlık var anlayamadım. Dediğim gibi bunun üretim yeriyle mi yoksa çıktığı seri ile mi ilgisi var çözemedim.

Panelin 3d özelliklerini artık daha anlamlı şekilde kullanabilmek güzel. Özellikle IMAX in çıkardığı 3d belgesel serileri takip edin derim. 3 tanesi geçen ay çıktı. ben grand canyon belgeselini ve 3d performansını gayet etkileyici buldum. Bir de GT5 oyununu PS3 den 3d olarak denedim. Burada da tatminkar bir sonuçla karşılaştım. Herhangi bir crosstalk falan gözlemlemedim.

bende de 50VT20E var ve gerçekten bu sorunların hiçbirine rastlamadım. benim bir sorum var eşim pek anlamıyor ve arasıra flash disk sokup resimlere bakıyor tvden genelde ben hep temizleyip sokyorum flash diskleri ama ben yokken virüslü flash disk sokarsa herhangi bir sorun oluşur mu merak ediyorum?
    birde Digitürk + 3D yayınları izleyen var mı panasonic gözlükleriyle sonuç nasıl ve 3D filmi digiturkten açıncatvotomatik mi algılıyor 3D özelliğini? Samsung Led 3D tvler normal yayını 3D yapıyor gibi birşeyler söylendi aynı özellik Panasonic içinde geçerli mi...

Teşekkürler...

Bu panelde Digiturk ve flash disk tecrübem olmadı, kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar. Samsung 3d lerde olan 2d yi 3d ye çevirme özelliği 50VT20 lerde yok. Ama bu bir eksiklik değil kesinlikle. Samsunglarda gerçek 3d kayaklı görüntüde ciddi bir crosstalk sorunu var, bu konuda şu an piyasadaki en sorunsuz panel VT serisi.
    Kimi kullanıcıların (özellikle Yurtdışı kaynaklı) şikayet ettikleri motion probmleri sende de yoksa panelinin keyfini çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paulbroke -- 12 Ocak 2011; 12:23:16 >

• yaa bu Digiturk + almayı düşünüyorumda hem HD yayınlar hemde DVDigi + içinde 3D yayınlar için izlemek istiyorum TV de izleyen varsa ve izlenimlerini anlatırlarsa sevinirim. D&R dan 3-D Deniz Canavarları filmini aldım ama kırmızı-yeşil 3 boyutlu film olduğu için gözlükle izleyemedim aktive olmadı gözlük. Digiturk teki ellemanla görüştüm bizim yayını izlemek için zaten yeni nesil 3D tvniz olması ve ona uyumlu gözlük olması lazım dediler bende izleyen varsa diye buraya sormak istedim.

Bu arada teşekkürler paulbroke.
  • ben bu tv'yi kullanalı henüz 100 saat kadar olmuştur burn olayı bende olma olasılığı nedir? birde ne kadar süre görüntü sabit kalırsa burn olabiliyor ben denedim 5 dk birşey olmadı :) maçları izlerken hangi görüntü modlarını tavsiye edersiniz veya 3D filmleri izlerken?
  • Bu panellerle ilgili en buyuk rahatsizlik floating blacks denen olay,bakalim 2011lerdede olacakmi.
  • baktım kimse cevap vermedi bende aldım baktım yanyana 3D seçeneği ile oluyormuş ve gözlükler hemen algılıyor Digiturk + şimdilik sadece 1 tane ekledi VOD seçeneginde bakalım daha yüklerse süper olacak en azından 8-9 tane 3D filmim yada belgeselim olacak ve yüklenen filmler direkt olarak 3D keyfi yaşansın diye çekilmiş sanki ekrandan çıkan uzanan görüntüler kesinlikle denemenizi şiddetle tavsiye ederim bu tv ye bu gerekli bence...
  • Az önce konudaki bütün mesajları okudum, bilgi paylaşan herkese teşekkürler, çok faydalı oluyor bizler için.
    Bende merakla takip ediyorum, 42PV70 kullanıyorum. 2007 Temmuz'da satın almıştım. Hala taş gibi çalışıyor ama eskidi artık. Eşim bile mağazalardaki televizyonların büyüsüne kapılmış, değiştirme zamanı geldi galiba diyor.
    50VT20E ile 46C7000 modelleri arasında gidip geliyorum ben, her ikisinin de fiyatlarını takip ediyorum.
    Evdeki diğer televizyonum Sharp 32X20E modeliydi ama 2,5 senelik birlikteliğimiz arıza yüzünden sona erdi, onun yerine Samy 32C630 satın aldım.
    Bakalım salonumuz için bize hangi model nasip olacak.

• arkadasım bence artık vt30u bekle dizynı cok hoş ben vt20 kullanıyorum ama sana vt30 tavsıye edıyorum
  • Baya bir gerilere düşmüş konu...

Yaklaşık 1 aydır VT20 kullanıyorum. Ama hala çözemediğim problemler var.

Cihaza PS3, PC , DSMART hd HDMI 1,4 Kablo ile bağlı. Ayrıca DLNA server ve PC ye Ağ üzerindende ulaşabiliyorum.

1 - HD ve USB flas diske kayıt yapamıyorum. Kayıt ortamı bulunamadı diyor. Cihazlar fat formatlı. Aynen kitapçıkta dediği gibi diskin formatını da VT20 ye yaptırdım ama yine değişen bişi yok. KESİNLİKLE KAYIT YAPMIYOR VE SİNİR OLDUM.
    2 - VT 20 LAN ile ağa bağlı PC içindeki pek çok film formatını buluyor ve kendi media playeri ile oynatıyor. Ama DLNA içindeki ayni filmlerin yedeklerini oynatamıyor desteklenmeyen format yazıyor.
    3 - USB Flash içine hangi film formatını koyarsm koyayım kesinlikle oynatmıyor. Resim ve MP3 lerde problem yok.

Ekranın performansından eski bir pany kullanıcısı olarak çok memnunum. Eski ekranım 5 yıllık falan bir pany üst gam idi ve burada sözü edildiği gibi ne ekran yanması ne sihay bozulması ne elektrik dalgalanmasından etkilenme ile karşılaşmadım. Sadece daha büyük ve FULLHD ye geçmek için yeni tv mi aldım. Herkezede tavsiyue ederim birde yukarıdaki 2 problemimi çözmemde yardımcı olursanız sevinirim.

TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunco34 -- 16 Mart 2011; 15:55:58 >

• VT 20 kullanıcısı kimse yok mu forumda............
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunco34

VT 20 kullanıcısı kimse yok mu forumda............

Buyur usta tabii ki var...
  • quote:

1 - HD ve USB flas diske kayıt yapamıyorum. Kayıt ortamı bulunamadı diyor. Cihazlar fat formatlı. Aynen kitapçıkta dediği gibi diskin formatını da VT20 ye yaptırdım ama yine değişen bişi yok. KESİNLİKLE KAYIT YAPMIYOR VE SİNİR OLDUM.
    3 - USB Flash içine hangi film formatını koyarsm koyayım kesinlikle oynatmıyor

Usta birincisinde kullanım kılavuzunu okuduysan kayıt için büyük bellek istiyor ve onu önce tvye tanıtman gerekiyor tv ye tanıttıktan sonra kayıt yapabiliyor tv en azından kullanım kılavuzunda yazan öyle ayrıca HDMI kablo bağlantısından olan görüntüler kayıt yuapılabiliyor mu onu bilmiyorum ama dijital yayınlar kayıt yapılabiliyor deniyor yani HDMI değilde normal dijital uydu bağlantısı mı kastediliyor anlamadım

Ben USB den .avi form atlarını taktım oynattı dizileri falan gayet güzel oynattı ama divx ve diğer formatlarda sorun çıktı..

• 425 watt elektrik tükettiğini görünce hemen kaçtım panasonic in yanından

evde projeksiyon tv var 250 watt tüketiyor. Onun tüketimi bile faturaya baya yansıyor. Bu plazma çok zengin işi günde 8-10 saat açık kalsa faturaya 40 lira gelir
  • millete öğretemedik plazma tv lerin nasıl elektrik tükettiğini yaw bende 127 ekran ve 106 ekran olmak üzere 2 plazma tv var faturam 10 tl civarı ya arttı yada artmadı plazma çok elektrik tüketiyor diyenler linke baksınhttp://forum.donanimhaber.com/m_37475227/tm.htm
  • Bu televizyon halen satılıyor mu, fiyatı ne durumda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

425 watt elektrik tükettiğini görünce hemen kaçtım panasonic in yanından

evde projeksiyon tv var 250 watt tüketiyor. Onun tüketimi bile faturaya baya yansıyor. Bu plazma çok zengin işi günde 8-10 saat açık kalsa faturaya 40 lira gelir

bendede 46vt20 var yaptığım ölçümlerde kendi uydu yayınlarını izlerken 160-170 watt elektrik tüketiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: tunco34

Baya bir gerilere düşmüş konu...

Yaklaşık 1 aydır VT20 kullanıyorum. Ama hala çözemediğim problemler var.

Cihaza PS3, PC , DSMART hd HDMI 1,4 Kablo ile bağlı. Ayrıca DLNA server ve PC ye Ağ üzerindende ulaşabiliyorum.

2 - VT 20 LAN ile ağa bağlı PC içindeki pek çok film formatını buluyor ve kendi media playeri ile oynatıyor. Ama DLNA içindeki ayni filmlerin yedeklerini oynatamıyor desteklenmeyen format yazıyor.
    3 - USB Flash içine hangi film formatını koyarsm koyayım kesinlikle oynatmıyor. Resim ve MP3 lerde problem yok.

Ekranın performansından eski bir pany kullanıcısı olarak çok memnunum. Eski ekranım 5 yıllık falan bir pany üst gam idi ve burada sözü edildiği gibi ne ekran yanması ne sihay bozulması ne elektrik dalgalanmasından etkilenme ile karşılaşmadım. Sadece daha büyük ve FULLHD ye geçmek için yeni tv mi aldım. Herkezede tavsiyue ederim birde yukarıdaki 2 problemimi çözmemde yardımcı olursanız sevinirim.

TEŞEKKÜRLER

Televizyonun kayıt özelliğini ben kullanıyorum. harici uydu alıcılarından kayıt yapmıyor. kendi üzerindeki DVB-S tunerini kayıt ediyor.
    Usb flash disk ilede indirdiğim divx filmleri seyrediyorum bende okumama problemi olmadı.

• arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Ben de yeni vt20 kullanıcıyım küçük bellekli usb deb film takınca oynatabiliyor fakat 500 gb lık hdd mi takınca ondaki filmlerimi oynatamıyorum,ayrıca resim ve müzikleri de görüntüleyemiyorum.ayrıca 3d gözlüklerin de pili ortalama kaç saat gidiyo onu da bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.