Şimdi Ara

panasonic 55et5 veya philips 55pfl7007k12 veya sony kdl55w805abae2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar.haftalardır forumu okumama rağmen karar veremedim.

panasonic et5 fiyatı 2999 tl, philips 3999 tl ve sony 4500 tl.

panasoniğin rengi soğuk geldi bana , acaba ayarlarla canlı bir görüntü elde edebilirmiyim.diğer özellikleri bana yeter,fiyatıda makul.

sony ise bambaşka bir dünya.ancak bütcemi zorlar.sadece teknosada olduğu ,başka yere gelmediğini ve son nokta olduğunu söyledi satıcı.

pasif 3d daha az gör yorar ve daha kullanışlı dendi,sizce doğrumu?

siz ne dersiniz.başka önerebileceğiniz model var mı?

teşekkürler.

• samsung 46" F8000 (en iyisi bu)
    http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-samsung-ue-46f8000-fiyati,1071953.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 18 Haziran 2013; 22:51:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris2357

selam arkadaşlar.haftalardır forumu okumama rağmen karar veremedim.

panasoniğin rengi soğuk geldi bana , acaba ayarlarla canlı bir görüntü elde edebilirmiyim.diğer özellikleri bana yeter,fiyatıda makul.

sony ise bambaşka bir dünya.ancak bütcemi zorlar.sadece teknosada olduğu ,başka yere gelmediğini ve son nokta olduğunu söyledi satıcı.

teşekkürler.

hocam panasoniğin renginin orda sana sönük gelmesi normal o kadar led ekranlı ayarlara abanmış bir yerde elbetteki sönük kalacaktır, panasonic doğallıktan yanadır orginal görüntüye yakından yanadır bu normal.
    philips alırsan seni üzmez fakat mediaplayer alman gerek, diğer tv lere göre kanal geçiş hızı biraz yavaş, benim icin görüntü önemli diyorsan multimediyayı da alırım 3d yide canım sıkıldığı zaman izlerim diyorsan ki çoğu insan aynısını söylüyor düşünme al derim.
    sony w805 ise ledlerde düşüneceğin ilk model olsun
    plazma pio ve pana dan sorulur
    led ise sony den sorulur
    alternatifler illaki vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

quote:

Orijinalden alıntı: baris2357

selam arkadaşlar.haftalardır forumu okumama rağmen karar veremedim.

teşekkürler.

hocam panasoniğin renginin orda sana sönük gelmesi normal o kadar led ekranlı ayarlara abanmış bir yerde elbetteki sönük kalacaktır, panasonic doğallıktan yanadır orginal görüntüye yakından yanadır bu normal.
    philips alırsan seni üzmez fakat mediaplayer alman gerek, diğer tv lere göre kanal geçiş hızı biraz yavaş, benim icin görüntü önemli diyorsan multimediyayı da alırım 3d yide canım sıkıldığı zaman izlerim diyorsan ki çoğu insan aynısını söylüyor düşünme al derim.
    sony w805 ise ledlerde düşüneceğin ilk model olsun
    plazma pio ve pana dan sorulur
    led ise sony den sorulur
    alternatifler illaki vardır

LG ve Panasonic led tvlerde siyah kalitesi çok kötüdür doğallıktan değil kalitesiz panel olmasından

tv de siyah kalitesi kötüyse gidin projeksiyon alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 18 Haziran 2013; 23:39:23 >

• baris2357 kullanıcısına yanıt
    bu 3 modelden en iyisi 7007 samsung panelden dolayı sonra w805 geliyor .... lg panel et5 de lg panel ama biraz sarımsı görünebilir ....

led tv de sony en iyisidir ama pahalı satar , philips daha iyi görüntü verir sonra panasonic alınabilir.. ...samsung ve lg zaten görüntü kalitesi olarak son sıradadır...

plazma ise panasonic hepsini döver
  • Tesekkurler arkadaslar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 55pus8007 vs TCL 55p735
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.