Şimdi Ara

PANASONIC DMC-FZ150 Ana Konu ve Fotoğraf Paylaşımı (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
6
Favori
58.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimler teras balkonundan cam kapalıyken 24 zoom la çekildi.Makina hazır modlarda compactlarla aynı seviyede ama manuel ayarlar baya değiştiriyor deneme yanılmayla.Video da bana oldukça iyi geldi özelliklede sesi çok iyi alıyor.
    Bu arada bir arkadaşta Canon 600 d aldı oda amerikadan getirtti yaklaşık 550 dolara ama şunu söyleyim üzerindeki standart mercek sadece makro çekiyor diyebilirim.Yani objektif kapağı yerine takmışlar.Yanında 2 tanede mercek almış biri telezoom 485 dolar biride gece çekimleri için dedi 650 dolar maliyeti görebiliyorsunu.Yanındada valiz taşıyorsunuz.Ama resimde öyle keskinlikde değil fark bence resimle dans ettiriyor bilen adam.Otomobilin ışık izinden bile nerdeyse tablo yapıyor makina yani bizim makinalarla yakından uzaktan alakası yok.Amam ben şahsen o işe gelemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

@ratsx resimleri detaylı incelememiştim ipad den resim kaliteside pek anlaşılmıyor ancak az evvel bilgisayardan baktım fotolar hiç iyi değil çok yanlış modlar ve dijital zoom seçilmiş bunlar bir araya gelince makineden hayır beklemekte mümkün olmuyor.fotolarda önemli ölçüde dijital zoom var öncelikle dijital zoomu kapatın yok edin!eğer manual modu kullanmak istemiyorsanız p-a-s modlarını uygun durumlarda kullanın uygun koşullardan emin değilseniz iA(tam otomatik mod)yu seçin.ama harika fotolar çekmek istiyorsanız manual modda kendi duyularınıza güvenerek kendinizi geliştirerek çekim yapın!

not:dijital zoom un kapalı olduğu doğru modun tercih edildiği güzel resimlerde var.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
    Ben de çektiklerimden fazla memnun değilim. Ama yine de bu makine ile keyif alıyorum.
    Bana yapabileceğim her şeyi yaptırıyor.
    Resimlerin bazıları çok kötü kabul ediyorum. Ancak sisli havanın da suçu var gibi geliyor bana. Bursa üzerinde sürekli bir sis, ve hava kirliliği mevcut.
    Uludağ şimdi simsiyah gözüküyor. Ne kadar çekersem çekeyim makine doğanın verdiğinden daha iyi çekemiyor.
    Bu makinenin rakibi bir başka makine için açılmış konuyu okuyorum ara sıra. Oradaki resimlerle buradaki resimleri kıyaslıyorum. Kendi çektiğim resimleri kıyaslıyorum.
    Orada çok kötü resimler bile övgü alıyor. Bana göre felaket kötü resim çekiyor o makine. FZ150 nin eline su bile dökemez. özellikle çekmiş olduğum aile fotoğrafları çok beğeniliyor.
    Ve ben bu makineyi seviyorum.

• Bana göre bu like cihazların işlemcisi compactlardan bir farkı yok hatta bazı compactların daha bile iyi diyebilirim.Biraz şekil gibi geliyor like cihazlar.Fazladan manuel ayarları var birde abartılı zoom ları.Yalnız compactlarda şu anda megapixel savaşları var adam ufacık işlemciye 16 mp koyuyor.Sonuç berbat şu anda bu işlemcilerin en maksimum başedebileceği çözünürlük 12 mp.Bunlara rağmen ben aldığım fz 150 den oldukça memnunum video kayıtları yeterli ışıkta beni çok mutlu ediyor.Foto konusundada aynı ışık ışık ışık.Kablosuz flaş takılması herşeyi değiştiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Bana göre bu like cihazların işlemcisi compactlardan bir farkı yok hatta bazı compactların daha bile iyi diyebilirim.Biraz şekil gibi geliyor like cihazlar.Fazladan manuel ayarları var birde abartılı zoom ları.Yalnız compactlarda şu anda megapixel savaşları var adam ufacık işlemciye 16 mp koyuyor.Sonuç berbat şu anda bu işlemcilerin en maksimum başedebileceği çözünürlük 12 mp.Bunlara rağmen ben aldığım fz 150 den oldukça memnunum video kayıtları yeterli ışıkta beni çok mutlu ediyor.Foto konusundada aynı ışık ışık ışık.Kablosuz flaş takılması herşeyi değiştiriyor.

Diğer like lar bir yana fz150 de kullanılan Venüs işlemci dört çekirdeklidir.hoş şimdiye dek dört çekirdekli kompakt makinada görmedim

• Raw ve photoshop cs5 harika sonuçlar çıkarıyor.Ben artık sadece raw formatında fotoğraflar çekiyorum.Yalnız video kapalı ışıklık ortamlarda çok parszitli video için de düzenleme programi varmı bildiğiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 6 Nisan 2012; 18:01:14 >
  • bu makinayı yurt dışından alsak menüsünü türkçe yapabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebovvski

bu makinayı yurt dışından alsak menüsünü türkçe yapabilir miyiz?

bildigim kadarı ile panasonic için;
    eğer menüde türkçe yoksa bunu kendiniz türkçe yapamassınız. servise sorup böyle birşey mümkünmü öğrenmeniz gerekir.
    bazı markalar bölge ve ülke spesifik ürünler yaptıklarında sadece o bölgedeki dil desteğini ekliyorlar.
    sony (japonyada modelleri hariç), olympus ürünlerinde türkçe desteği oluyor.
    ayrıca olympusta uluslararası garanti söz konusu. ve türkiyedeki servisleri güzel çalışıyor.

• arkadaşlar güzel yorumlarınız ve fotoğraflarınız sonucunda ben de fz 150 ailesine katılmaya karar verdim.
    hızlı alın yukardaki linkinde fiyat iyi gibi.media markt da 1399 tl
    sizce hızlıal iyi bir site midir?karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim
    teşekkürler....

• quote:

Orijinalden alıntı: grigio

http://www.hizlial.com/foto-kamera/dijital-fotograf-makineleri/panasonic-lumix-dmc-fz150-12-1-mp-24x-optik-zoom-3-0-lcd-full-hd-3d-dijital-foto-makinesi_03.003.1236.0027.htm#tabs

arkadaşlar güzel yorumlarınız ve fotoğraflarınız sonucunda ben de fz 150 ailesine katılmaya karar verdim.
    hızlı alın yukardaki linkinde fiyat iyi gibi.media markt da 1399 tl
    sizce hızlıal iyi bir site midir?karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim
    teşekkürler....

Eģer yakınında ew varsa bu linki gosterdigin zaman muhtemelen o fiyata alabilirsin, ben bu şekilde 1329 tl ye almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberh -- 8 Nisan 2012; 14:32:39 >

• clubberh

nasıl yapabilirim anlayamadım??
  • Merhaba Arkadaşlar ,

FZ150'den Bende Almayı Düşünüyorum Ve Ürünü Yaklaşıl 20 Gündür İnceliyorum Ve Aynı Markanın TZ20 Modeli İle Arasında Kararsız Kaldım Diye Söyleyebilirim. Bana 2 Makinayıda Kullanmış Arkadaşlarımız Var İse Aralarındaki Fark Ve Performansı Buraya Yazarsa Çok Sevinirim. İyi Günler Dilerim.
  • Bilmiyorum Burda Yerimidir Söylemek İstiyorum Ama Yurt Dışında Panasonic Lumix DMC-FZ150 Modelini Satan Bir Satıcı Elindeki Cihazların Üzerinde Türkçe Dil Seçeneği Olduğunu Söyledi. Fiyat Konusunda 863TL'ye Gelen Bir Rakam İle Ürün Express Olarak Gönderilmektedir. Ürün Size 2 - 3 Gün Arasında Teslim Edilmektedir. Sakıncsası Yok İse Site Yöneticileri İzin Verirse Şayet Ürünün Linkini Verebilirim ve Ürünü Satın Almak İsteyen Arkadaşlarımız Ürünü Alabilirler.
  • Yurtdışı işi çok çapraşıklı olur gümrüğe takıldımı gitti daha çıkarmak fermana mahsus.Tamamen şanasa kalıyor gümrük memuru yutmuyor genelde benden söylemesi.
  • Sayın tnrskr ,

Panasonic Lumix DMC-FZ150'yi Bir Kaç Güne Kadar Yurt Dışından Getirtiyorum. Fiyat Ortalaması Bugün İtibari İle 871TL'dir Bu Fiyata Hızlı Ekspress Kargo Dahildir. (Teslimat 2 - 3 İş Günü)
  • Hayırlı olsun kardeş ben hızlı aldan aldım 1300 e 500 tl avantajdasın.Ama dediğim gibi gümrük tehlike.Benim arkadaş kamer aldı yurt dıışından dediğin kargo sistemiyle ve alıcıya üzerine hediye diye yazdırdı değeri içinde 80 euro fatura koydurmuş.Yutmadılar xreyden çıkmış emsal değeri 400 euro çıkınca gümrükte takıldı araya adam falan koydu ama nafile.Satıcıyla neyseki anlaştı iade edildi.Ama sana ulaşırsa çok iyi makinadır mukayese ettiğin tz 20 yüksek megapikselli ama bunda raw çekimi var iyi bir fotoğraf işleme programıyla çok iyi işler çıkarıyor.Ayrıca ful hd video çekiyor.Ben kapalı ortam video çekimlerini beğenmedim ama açık havada ve yeterli ışıkta gayet iyi
  • Sayın @tnrskr

TZ20 İle FZ150 Arasındaki Farklar Nedir? Ve İkisi Arasında Fazla Şaşalı Bir Fark Varmıdır? Sanırım Fotoğraf Kalitesi İkisininde Aynı Galiba?
  • Üzüldüm @svideoz :( bir yolu bir çaresi yokmu bunun? illa o makinayımı satman gerekiyor? :((((
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

Arkadaşlar kredi borcum sebebiyle fz150 mi satmak zorundayım.konuyu açan kişi olarak ayrıca cihazı anlatma gereği duymuyorum 19 ay daha garantisi var kutu ve tüm kutu içerigi eksiksiz.istedigim fiyat 1000tl dir bu fiyata Slik marka tripod+8gb sd kart(class10)+kenko polarize filtre+rodenstock mc uv filtre dahildir.cihazı alacak arkadaş umarım gözü gibi bakar benim gibi kıymetini bilir.istanbul içi elden satıyorum ilgilenen arkadaşlarım bana pm den ulaşabilir.

Peki sıfır alınmış olsa kutudan ilave olarak ne çıkar?Pek anlamadıgımdan bu konulardan sordum.
  • Dslr Like makineler içinde 3 tane sayılacaksa fz150 vardır (25.04.2012 tarihi itibariyle). Bu makine ile çekim yapamayan hiçbir makineyi almasın eline. Yazık vereceği paraya.

PANASONIC DMC-FZ150 Ana Konu ve Fotoğraf Paylaşımı

• Son 3-4 senedir gördüğüm en başarılı DSLR-Like.
    Kalanı tırt.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.