Şimdi Ara

PANASONIC DMC-FZ150 Ana Konu ve Fotoğraf Paylaşımı (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
6
Favori
58.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sindem09

bu makineyi 3 hafta önce bimeks kampanyasından 1200tlye aldım. almadan önce yaklaşık 1 ay araştırdım. evet araştırınca çok seçenek çıkıyor ve kafa iyice karışıyor. lenslere para vermekle uğraşmayım diye dslr-like üstüne yoğunlaştım. bir çok site karşılaştırma yapıyor ama bunlar aldatıcı olabiliyor. öncelikle ne için alacağınıza karar verin derim. hem kamerası güsel olsun hem de foto kalitesi diyorsanız ve bütçeniz sınırsız değilse şu an piyasada alınabilecek en iyi makine derim. zaten bu makineler birbirne yakın kalitede çekim yapıyorlar. fz 150 raw çekiyor. kamera kalitesi aşırı iyi. fotoğraflar dslr çekimlere yakın. ayrıca hot shoe özelliği de var. makinenin en zayıf tarafı menüleri iyi değil. aklıma geldikçe yazarım. foto paylaşmam ama :))

maueller iyi değil derken hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Bende bu makinayı ilgi alanıma koydum ama fiyat çok değilmi 1300-1400 bu fiyata biraz koyup nikon yada canon slr de alınmazmı acaba.Yurt dışı fiyatı panasonic için 800 civarı iken mesela nikon d3100 1200 gibi yani yurt dışında panasonic fz150 çok hesaplı kalıyor buraya göre

aslında bu konular çok konuşuldu eğer slr aldıktan sonra manzara,portre,makro vb. durumlar için ayrı ayrı lens almaya bütçe ayırabileceksen slr daha mantıklı. yok ben her durum için ayrı lens alamam yada yanımda taşıyamam dersen o taktirde fz150 almak daha doğru bir seçim olur.

üstad sen 30dakika kamera çekimi var demiştin ama bu arkadaş 65dakika diyor beni bi aydınlatın lütfen benim için video çok önemli bi yardım edin aydınlatalım bu konuyu

• Bizim arkadaş amerikadan almış herhangi bir sınırdan bahsetmedi zaten 30 dakka full hd çektinmi kart mart dayanmıyor diyordu.Genel olarak çok memnun ama gece çekimleri videoda beğenmedim dedi.Fotolar için kötü çeksede oynanınınca hizaya geliyor dedi.Bu arada da ordada spot falan gibi bişeyler varmış direk japonyadan kaçak gibi ama çok az fiyat farkı olduğundan kimse tercih etmiyor sadece amerika pazarına özel bazı kısıtlamalı ürünler için kaçak geliyor dedi.Ordan 425 dolara almış artı 15 dolara flaş kitide almış .
  • quote:

Bizim arkadaş amerikadan almış herhangi bir sınırdan bahsetmedi zaten 30 dakka full hd çektinmi kart mart dayanmıyor diyordu.Genel olarak çok memnun ama gece çekimleri videoda beğenmedim dedi.Fotolar için kötü çeksede oynanınınca hizaya geliyor dedi.Bu arada da ordada spot falan gibi bişeyler varmış direk japonyadan kaçak gibi ama çok az fiyat farkı olduğundan kimse tercih etmiyor sadece amerika pazarına özel bazı kısıtlamalı ürünler için kaçak geliyor dedi.Ordan 425 dolara almış artı 15 dolara flaş kitide almış .

gece çekimleri için beni aydınlatacak biri varmı pm atıyorum ama pek cevap gelmiyor video çok önemli benim için hx100v nin mi gece çekimi fz150 ninmi daha başarılı ?

• Ben her türlü fz 150 derim yinede gece çekimi beni gündüz çekiminin verdiği muhteşem sonuç nedeniyle hayal kırıklığına uğrattı.Yalnız şunu söyleyim fotoğraf çekimleri ham çektikleri baya kötü fakat inanılmaz değişitirebiliyorsunuz bilgisayarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sindem09

bu makineyi 3 hafta önce bimeks kampanyasından 1200tlye aldım. almadan önce yaklaşık 1 ay araştırdım. evet araştırınca çok seçenek çıkıyor ve kafa iyice karışıyor. lenslere para vermekle uğraşmayım diye dslr-like üstüne yoğunlaştım. bir çok site karşılaştırma yapıyor ama bunlar aldatıcı olabiliyor. öncelikle ne için alacağınıza karar verin derim. hem kamerası güsel olsun hem de foto kalitesi diyorsanız ve bütçeniz sınırsız değilse şu an piyasada alınabilecek en iyi makine derim. zaten bu makineler birbirne yakın kalitede çekim yapıyorlar. fz 150 raw çekiyor. kamera kalitesi aşırı iyi. fotoğraflar dslr çekimlere yakın. ayrıca hot shoe özelliği de var. makinenin en zayıf tarafı menüleri iyi değil. aklıma geldikçe yazarım. foto paylaşmam ama :))

hayırlı olsun fotoğraflar paylaştıkça değerlenir sanatsal tüm paylaşımları bekleriz

• quote:

Ben her türlü fz 150 derim yinede gece çekimi beni gündüz çekiminin verdiği muhteşem sonuç nedeniyle hayal kırıklığına uğrattı.Yalnız şunu söyleyim fotoğraf çekimleri ham çektikleri baya kötü fakat inanılmaz değişitirebiliyorsunuz bilgisayarda.

gece çekimlerinin kaliteli olması için mutlaka tripod kullanmalı, olabildiğince düşük iso seçmeli ve poz süresini uzun tutmalısınız!kendi adıma düşük ışık koşullarında ve gece çekimlerinden son derece memnunum
  • gece çekimleri, video çekimleri kesinlikle hx100v den iyi emin olabilirsiniz

PANASONIC DMC-FZ150 Ana Konu ve Fotoğraf Paylaşımı  PANASONIC DMC-FZ150 Ana Konu ve Fotoğraf Paylaşımı

• uzun zamandır fotoğraf paylaşmıyodum yokluk neler çektiriyor işte güzel tarihi mekanlar dikkatimi çekti havalar düzeldiğinde daha kaliteli paylaşımlar gelecek işallah

PANASONIC DMC-FZ150 Ana Konu ve Fotoğraf Paylaşımı

• quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

uzun zamandır fotoğraf paylaşmıyodum yokluk neler çektiriyor işte güzel tarihi mekanlar dikkatimi çekti havalar düzeldiğinde daha kaliteli paylaşımlar gelecek işallah

bekliyoruz :) ins

• ee yokmu fz-150 cilerden çekilmiş kaliteli resimler arkadaşlar süs olsun diyemi aldınız paylasın paylastıkça çogalın :)
  • yok mu makinesini satmak isteyen arkadaşlar
  •  PANASONIC DMC-FZ150 Ana Konu ve Fotoğraf Paylaşımı

Sürekli yağmur ve kar. Güneşi görmek zor. Fırsat buldukça çektiğim örnek resimler.
    Öneri, eleştiri ve fikirlerinizi beklerim.

• leica babadır
    panasonic ana

bu da bebesi
    alan pişman olmaz
  • ratsx paylasımlar için saol :) üstad
  • @ratsx paylaşım için teşekkürler
  • Hizlial ın kampanyası nasıl 1277 1000 tl altını bu makinada göremeyiz gibi geliyor.12 taksit birde temmuzda ödemeye başlıyorsunuz.
  • güzel aslında :) ama 1 ay kadar daha saybet herşey belli olur
  • @ratsx

fotografları otomatik modda mı çektiniz hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 19 Mart 2012; 16:10:25 >
  • Köpekli foto baya bir bozuk çıkmış değilmi
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.