Arkadaşlar bu ürünü kullananız varmı, Panasonic divx teknolojisinde nasıl acaba? Diğer ürünlerde başarılı olduğunu biliyorum ama divx player olarak forumda bir incelemesini göremedim.
Teknik Özellikler Yatay Çözünürlük More than 500 lines
Direkt Navigator, Çalma Listesi Oynatımı(DVD-RAM) Evet
Yavaş / Hızlı Ses Oynatımı Evet
Super Yüksek Hızlı Tarama Evet (x200)
Hızlı OSD Evet
Gelişmiş Disk İnceleme Evet
Manuel Atlama Evet
Çabuk Tekrar Evet
Ses/Jpeg Navigasyon Menüsü Evet
İkiz Lazer Pick-up Evet
Cihaz hakkında kesin bir yorum yapmak istemiyorum fakat türkçe kullanım klavuzunu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Sonuç olarak cihazı siz kullanıcaksınız ve kararı sizin vermeniz gerekiyor. Tekofaks/Panasonic çalışanı olarak ürün hakkında kötü veya iyi demem doğru olmaz sanırım. Fakat benim hoşuma giden modellerden biri.
Bu ürünü pek bilmiyorum ama bunun bir üstü var s-52 miydi neydi hdmı girişi olan o modelin kaliteli olduğunu söyleyebilirim emsalleri olan philipsten daha iyi mesela ayrıca5.1 analog ses girişleride var... fiyatı birz pahalı tabi...ama hakeder bu cihaz...birde bundan bir gömlek daha üstünü söyleyeyim sana Pioneer dv-696av-s bu cihazda çok iyi divix marifetleri mükemmel arkasında bayağı giriş var...işcilik ve malzeme kalitesi çok iyi...fiyatı pek iyi olmayabilir..ama alınmayacak kadarda değil...350 civarında bulabilirsen al bence hatta boşwer panasoniği..bununla aynı fiyata geliyor..özellikle divix seyrediyorsan bunu alırım ben mutlaka..Ben dvdmi satıp bundan almayi bile düşünüyorum...divix konusunda hiçbir sıkıntın olmaz altyazılarda falan...yemediği halt yok...
Panasonic DVD-S52 yi kullanan biri olarak bende tavsiye ederim, Tam özellikli eksiksiz ve özellikle HDMI üzerinden HD ye yükseltmesi başarılı bir cihaz. Denediğim 10 filmden 2 sinin alyazısını okuyamadığı da oldu tabii. Ama DVD-S42 ye kadar fyat olarak geldiysen S-52 yi alman daha verimli olur bence.Gerçek HD-DVD Player a kadar başka cihaz ihtiyacın olmaz. İyi seçimler, umarım seni mutlu edecek olanı seçersin.
burada 350 ytl yaklaşık...Kargoda beleş....Pioneer DV-696AV....DVD işini bitirirsin bu makineyle....İstediğin Divix özellikleri var..altyazılarla istediğin gibi oyna...Ben bu cihazı alan ve yorum yapan 3-4 kişi biliyorum hepside iyiki daha fazla para vwerdim bunu aldım diyorlar...ama düşük modellerindel alma sakın...Biraz paraya kıyacaksın...
Hocam, s42 bana hediye olarak geldi, ama bir kere bile divx oynatamadım, çünkü altyazılar karınca kadar olduğu gibi, bir de türkçe karakter sorunu mevcut. Ayrıca da bir çok alt yazı türünü tanımıyor. Bunların dışında bazı divx filmlerde akışkanlık sorunu var, hiç seyredilmiyor. Mesela Planet Earth'i seyredemedim. Ben de çözümü eski usûlde buldum, divxleri dvd rw lere yazıp oradan seyrediyorum. Kesin çözüm :)
Bu ürün için bi firmware var mı acaba bilen var mı?