Herkese merhabalar. İnternette epey araştırdım. Fakat çok iyi bildiğim bir konu değil. Belirttiğim modeller arasında sony nin daha iyi olduğunun farkındayım ama aralarında 600 YTL gibi bir fiyat farkı var. Sizce Sony bu fiyat farkına değer mi? Aralarında çekim kalitesi olarak çok fark var mıdır? Bunları öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler
h250 küçük çipiyle bence geride kalıyor loş ortamlarda iyi çekim alamayacaktır bence sr190e daha tercih edilebilir bir modeldir
arkadasım bahsettgin kamerayı bilmiom ama sana şunu rahat bi şekildesöyleye bilirim
bende sony hdv fx1 e camera var proffessionel kameranın fiyatı normalde 7 milyar +kdv ama panasonicde iyiydi tabi eskiden 2000 li yıllara kadar panasonic derdim ama kesinlikle sony kesinlikle panasonige bundan sonra girilmezz
quote:
Orjinalden alıntı: umpQ34
arkadasım bahsettgin kamerayı bilmiom ama sana şunu rahat bi şekildesöyleye bilirim
bende sony hdv fx1 e camera var proffessionel kameranın fiyatı normalde 7 milyar +kdv ama panasonicde iyiydi tabi eskiden 2000 li yıllara kadar panasonic derdim ama kesinlikle sony kesinlikle panasonige bundan sonra girilmezz
neye göre kyasladığını anlamadım portatiflik , kullanışlık ....
aynı zamanda profesyonel kamerayla karşılaştırıyorsun arkadaş aile içi çekim için bakıyor sanırım aynı zamanda hd modelle mepeg2 (dvd) çekim(hdd li) modelle kıyaslıyorsun. Panasonic de aynı zamanda dünyaca ünlü LEİKA lens kullanıyor ve 3ccd. şimdi oturup sana leikanın tarihini yazmıycam ama neye göre kyasladını biraz açarmısın...
bu iki model için kıyaslarsak sr190e oldukça öne çıkıyor ve bence hakediyor da bunu
Sana SR190E yi kesinlikle önermem ama sr290e yi gözü kapalı al.. sony son ürettiği modellerde çok fazla şkayet alıyor.. aç amazon.com da oku... sayısız kişi amerikada sony ürünlerini geri iade ediyor.. orda şu var müşteri memnuniyeti.. yani ben aldım.. memnun değilim.. geri veriyorum diyorsun.. sana tek soru sormadan kredi kartından paranı refunding olaralk alıyorsun.. birde panasonic ile sony yi akrşılaştırmak saçmalık olur.. yani H20 modeli bile panasoniğin.. çoğu sony i sollar.. SDR-H250 3 ccd ve leica lens i olan bir makina tek dez avantajı şu... pili çok yer.. 1.5 saatten fazla gitmez.. cmos larda aynı işi yapar.. yani sana 290e yi yada sdr-h250 yi önerrim.. gece çekimi flash aktif durumda sabit tutarsan gecede cam gibi çeker.
Öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Sony'nin bariz üstünlüğü olur diye düşünüyordum. Çünkü aradaki fiyat farkı yaklaşık olarak 600-650 Ytl kadar. Fakat okadar üstünlüğü yok anladığım kadarıyla. Yani 650 Ytl fazla para vermeye değmez. Tekrar cevap veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
190E ile sdr-h250 kıyaslarsan hata edersin... yani 190e de çok ciddi odaklama sorunu var.. 10x de bozmaması gerekir.. sdr-h250 10x e kadar ani odaklama +/- yönde yapsan bile bozmaz.. yani hemen atlama iyi araştır.. en iyi deneme tahtası teknosalar.. al kurcala.. insan gözü en iyi algılama yetisine sahip en iyi organ.. onu sadece bu makinalar taklit etmeye çalışıyıor..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme