Şimdi Ara

PANASONİC E5E (2012)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • panasonic ve lg bu sene baya yenilenmişler gibi gözüküyor

PANASONİC özellikle tek eksiği olan tasırmda baya bi düzeltme yapmış. Onun haricinde Apple inc. ile çalışmasından heralde internet özelliklerini oldukça geliştirmiş gibi gözüküyor.

ürünlere gelince elimden geldiğimce incelemelerimi aktarmaya çalışcam. Bunuda dallandırmadan kafa karıştırmadan gerçekten işinize yarıyacağinı düşündüğüm gibi anlatcam

PANASONİC 32"37"42"47"55" E5E

A+ ENERJİ TÜKETİMİ: Bu işin aslı parasal anlamda sizi etkileyecek bir şey değildir. Çünki tv ler zaten çok elektirik yakmaz en fazla yakan bile paraya vurduğunuzda ayda max. 5tl fazla yakacaktır. Bu panasonic in 2018 e kadar "dünyanın en çevreci en sağlıklı" şirketi olma hedefiyle ilgili bir şey. bu alanda ödüller almaya başladı bile.

IPS PANEL: Bu ise panasoniğin ve Lg nin kullandığı Bir paneldir. Özelliği ise en başta yüksek kontrast oranları yakaması ve gerçeğe yakın görüntü vermesidir. Bunun haricinde açılı bakışlardan görüntü kaybınıda en aza indirmesi açısından oldukça kullanışlı bir paneldir. Panel dediğimiz sistem ise Tv nin %75 ini oluşturur.

150 hz bls: Geçen senedende bildiğimiz hesaplama farkları ile oluşturulmuş bir rakamdır. Cihazlarda 100hz panel var ve arka taramada 150hz deniyor. Bunun sebebi artık görüntü kalitesinde işlemci gibi parçalarında etkisinin artması. Tabi bunu bazı firmalar oldukça abartarak 2 kat hatta 4-5 kat arttırdığını iddaa ettiler. Bu ne kadar doğrudur. nasıl ulaşılmıştır tartışılır.

İNTERNET: Aplle ile çalışan şirket internet anlamında çok kullanışlı uygulamalar sunuyor geçen sene sadece ios yazılımlı çalışan telefon uygulamaları bu sene android lede uyumlu yani her hangibi pda dan tv yi kumanda etme imkanlarınız artmış buna artı olarak wi-fi aracılığı ile görüntü ve ses aktarma yada alma imkanı oluşturulmuş. Bunu fuarda gördüm ve çok hoşuma gitti. tek hareketle tv deki görüntüyü telefonunuza atabiliyorsunuz. atıyorum starda maç var telefona canlı yanı aktar balkonda sigara iç gel hatta bunu yaparken tv yi kapatsanız bile canlı yayın devam ediyor. Bu bu sene bence fark yaratacak bir özellik.

USB&SD CARD: usb konusunda geçtiğimiz sene format ve codec desteği olarak Lg ve samsung rakiplerine göre fark yaratacak kadar arayı açmıştı.Es 7000 deki incelememe göre hala daha samsun daha yaygın format destekliyor. Panasonic ise bu konuda 2011 e göre oldukça iyileştirmiş. Mkv gibi formatları yine açıyor ancak 2011 de usb mkv oynatmada görüntü codec desteğinde takılabiliyordu. bu sene bu oldukça geliştirilmiş. Sd card da ise yine sorunsuz olarak kendi çektiğiniz grüntüleri bile oynatabiliyorsunuz.

• Ben de media marketten 40 inch e5e modelini aldım. yeni bir ürün olduğu için olacak herhalde hiç kullanıcı yorumları falan yok. Diğer alanlar falan nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bambam1912

tek hareketle tv deki görüntüyü telefonunuza atabiliyorsunuz. atıyorum starda maç var telefona canlı yanı aktar balkonda sigara iç gel hatta bunu yaparken tv yi kapatsanız bile canlı yayın devam ediyor. Bu bu sene bence fark yaratacak bir özellik.

Bu özelliğin adı nedir, biliyor musunuz? Ben şu ana kadar Panasonic'in 2012 modelleri için bu özelliği ne gördüm ne de duydum. Kaynak belirtebilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcalisan

Ben de media marketten 40 inch e5e modelini aldım. yeni bir ürün olduğu için olacak herhalde hiç kullanıcı yorumları falan yok. Diğer alanlar falan nerede?

Dostum yorumlarını incelemelerini bekliyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcalisan

Ben de media marketten 40 inch e5e modelini aldım. yeni bir ürün olduğu için olacak herhalde hiç kullanıcı yorumları falan yok. Diğer alanlar falan nerede?

fiyat nedir?
  • et serilerinden farkı 3d olmaması diğer merak ettiğim et serisinde yaşanan ses probleminin bu modellerde olup olmaması çünkü satın alma kararımı etkileyen 2 faktör var ses ve görüntü diğer özellikler pek alakadar etmez beni..
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bu ürünü almak istiyorum teknosa da 1.219.-TL 100.-TL'de kupon veriyormuş bu fiyata alınır mı yoksa daha düşermi fiyat..
  • turuncu indirimde 1.189 tl idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slicer

quote:

tek hareketle tv deki görüntüyü telefonunuza atabiliyorsunuz. atıyorum starda maç var telefona canlı yanı aktar balkonda sigara iç gel hatta bunu yaparken tv yi kapatsanız bile canlı yayın devam ediyor. Bu bu sene bence fark yaratacak bir özellik.

Bu özelliğin adı nedir, biliyor musunuz? Ben şu ana kadar Panasonic'in 2012 modelleri için bu özelliği ne gördüm ne de duydum. Kaynak belirtebilirseniz sevinirim.

Bu özellik yeni bi özellik olduğu için duymamışssınızdır. Hatta TV de reklamlarıda dönüyor. Resmi sitesine baktım sizin için link atıyorum.

http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/%C3%9Cr%C3%BCnler/VIERA+TV/VIERA+Genel+Bak%C4%B1%C5%9F/VIERA+Remote+App/7564100/index.html#anker_7564183

Ancak bu güncellenmemiş galiba APPLe için dio bu program android ve blackberry lerdede app store veya android marketten indirip kullanılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bambam1912 -- 25 Mayıs 2012; 4:08:11 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slicer

quote:

Bu özellik yeni bi özellik olduğu için duymamışssınızdır. Hatta TV de reklamlarıda dönüyor. Resmi sitesine baktım sizin için link atıyorum.

http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/%C3%9Cr%C3%BCnler/VIERA+TV/VIERA+Genel+Bak%C4%B1%C5%9F/VIERA+Remote+App/7564100/index.html#anker_7564183

Ancak bu güncellenmemiş galiba APPLe için dio bu program android ve blackberry lerdede app store veya android marketten indirip kullanılabiliyor.

Siz bunu kendiniz deneyip yaptınız mı? Çünkü bildiğim kadarıyla Viera Remote programının böyle bir özelliği yok.

• arkadaşlar bende 37e5e modelini aldım.sizin tv kutusundan kablosuz adaptör çıktı mı acaba? çünkü kablosuz olarak nete bağlanıp tv yi güncellemek için bu şart..
  • MRB ARKADASLAR BN DE TV Yİ ALALI 3 GÜN OLDU AMA Bİ SORUNUM VAR. EURO 2012 FİNALLERİ KEYİFLE İZLEYEBİLCEĞİMİ DÜŞÜNÜODUM AMA OLMADI. MAÇ ESNASINDA KAMERANIN HIZLI ÇEKİMLERİNDE TV NİN ORTA BÖLÜMÜNDE DİKEY OLARAK SİYAH Bİ TON OLUŞUO ÇOK RAHATSIZ EDİCİ Bİ ŞEY ASLINDA. TV 107 EKRAN OTRDUĞUMUZ YER BRAZ KÜÇÜK ONDAN MI OLUO DİE DÜŞÜNDÜM AMA ÇOK UZAKTAN BAKTIĞIMDA DA AYNI OLAY VAR. BU KONUDA BİLGİSİ OLUP TA YARDIMCI OLABİLEN VARSA SEVİNİRİM ÇÜNKÜ DHA TV AYARLARYLA FAZLA OYNAYAMADIM İŞİMDEN DOLAYI.
  • BENDE DE ÇIKMADI O HARİCİ SATILIO DİE BİLİYORUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxycem

MRB ARKADASLAR BN DE TV Yİ ALALI 3 GÜN OLDU AMA Bİ SORUNUM VAR. EURO 2012 FİNALLERİ KEYİFLE İZLEYEBİLCEĞİMİ DÜŞÜNÜODUM AMA OLMADI. MAÇ ESNASINDA KAMERANIN HIZLI ÇEKİMLERİNDE TV NİN ORTA BÖLÜMÜNDE DİKEY OLARAK SİYAH Bİ TON OLUŞUO ÇOK RAHATSIZ EDİCİ Bİ ŞEY ASLINDA. TV 107 EKRAN OTRDUĞUMUZ YER BRAZ KÜÇÜK ONDAN MI OLUO DİE DÜŞÜNDÜM AMA ÇOK UZAKTAN BAKTIĞIMDA DA AYNI OLAY VAR. BU KONUDA BİLGİSİ OLUP TA YARDIMCI OLABİLEN VARSA SEVİNİRİM ÇÜNKÜ DHA TV AYARLARYLA FAZLA OYNAYAMADIM İŞİMDEN DOLAYI.

bende 32'' olanını almayı düşünüyorum

sd yayında deneme fırsatı buldunuz mu

hiç harddisk bağladınız mı görme sorunu yaşıyor

media playerı nasıl hangi formatta filmleri açıyor sizce başarılı bir ürün mü

tavsiye eder msiinz

• valla 42" alacaklar için şu ara 1400-1500 e 42e5e almaktansa aynı fiyatlara 42EW5E almak daha doğru aynı tv nin içinde uydu alıcısı olanı Fiyatlarıda aynı hatta bazı yerlerde daha ucuz Yıl sonu fiyatları artık bu model için 500tl lik düşüş var yılın son fiyatları artık ihtiyacı olana tavsiye edebilirim.
  • 42ET5E için fiyat 1699 TL teknosada, fiyatı bir türlü düşürmediler. İçinde uydu alıcılı nie alayım ki? uyduya bişy olsa TV de gidecek.
  • Bende panasonic L47ET50e ile Philips PFL6097K arasında kaldım. Siz ne önerirsiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.