Şimdi Ara

PANASONİC ESRF31 Quadro TIRAŞ MAKİNESİ SORU VE ÖNERİLERİNİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
6
Favori
12.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Seradonin

Ben de makineyi dün aldım. Aslında makineyi almamdaki en büyük faktör buradaki inceleme yazısı ve yorumlar oldu. Normalde Braun series 7 790cc alacaktım. Fakat buradaki yorumlara bakınca aynı işi görebileceğini gördüm. Alır almaz 1 saatlik şarjın ardından 4-5 günlük sert sakallarımda denedim. Sakallarım uzun olduğu için 7 dakika gibi bir zaman diliminde resmen sinekkaydı traşa sahip oldum. Yüzüm makine ile traş olmaya alışık olduğundan mıdır nedir hiç tahriş olmadı. Daha önce coolskin kullanıyordum. Açıkçası boyun vb performansını hiç beğenmiyordum. Fakat bu model bu işte cidden oldukça başarılı. Mutlaka tavsiye ediyorum.

aynı durum bende de var. haftada 5 gün traş olmam gerekiyor ve jilet artık sıktı. ilk başta braun 7 790cc almaya karar verdim. ama panasonic modellerini inceleyince bunlarda kafama yattı.

Panasonic ES-LT31-K503 Traş Makinası

Panasonic ESRF 31 Quadro 4
    www.istanbulbilisim.com.tr
    Panasonic ESRF 31 Quadro 4 Bıçaklı Islak Kuru Nano Tıraş Makinesi
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/esrf-31-panasonic-tras-makinesi-en-ucuz-fiyatlari,62971.html

bu iki model arasında aradaki fiyat farkına değecek bir özellik var mı?

• 2 model de seni gayet rahat ettirecektir. Bütçene göre seçimini yapabilirsin.
  • Panasonic ES-LT31-K503 Traş Makinası

bu modeli sipariş verdim. birkaç güne elime geçer inşallah. kullandıkça yorumlarımı eklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: entrepreneur

Panasonic ES-LT31-K503 Traş Makinası
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/es-lt31-k503-panasonic-tras-makinesi-en-ucuz-fiyatlari,62981.html

bu modeli sipariş verdim. birkaç güne elime geçer inşallah. kullandıkça yorumlarımı eklerim.

Ürün elime ulaştı. 2 kez ıslak traş oldum. şimdilik cildim alışma evresinde. ilk izlenimlerim jilete göre daha rahat ve temiz bir traş sunduğu. boyun bölgesinde uzun süre gezdirince kızarıklık oluşturabiliyor. onuda cildin alışmamasına bağlıyorum. kullanma kılavuzu 2-3 hafta ıslak traş olmayı tavsiye ediyordu. bu süre bitene kadar böyle devam edeceğim. kısaca üründen memnun kaldım.

• bu makineyi almayı düşünüyorum fakat aklımı kurcalayan bir soru var; yıkanabilir diyor , su geçirmez diye bir ifade bulamadım.Su geçirmezlik ozelliği varmıdır? Bazi markalar direk su geçirmez diyor.Bu oldukça kafamı kurcalayan bir mesele .kullanan arkadaşlar biligi verirse iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kathutet

bu makineyi almayı düşünüyorum fakat aklımı kurcalayan bir soru var; yıkanabilir diyor , su geçirmez diye bir ifade bulamadım.Su geçirmezlik ozelliği varmıdır? Bazi markalar direk su geçirmez diyor.Bu oldukça kafamı kurcalayan bir mesele .kullanan arkadaşlar biligi verirse iyi olur.

Panasonic ES-LT31-K503 modelini bir haftadan fazla süredir kullanıyorum. şimdiye hep ıslak traş oldum ve temizliğinide suyla yıkayarak yaptım. şunu da belirteyim tek şarjla rahat bir haftayı geçirebiliyor.
  • 2 haftadır araştırıyorum ama bir türlü karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim.İşim gereği hergün traş oluyorum.Sakallarım ise dağınık.Panasonic es-rf31 ile Philips at890 arasında çok kararsız kaldım.Özelliklede hepsiburadadaki indirim iyice kafamı bulandırdı
    http://www.hepsiburada.com/liste/philips-at-890-aquatouch-islak-ve-kuru-ozellikli-tiras-makinesi-/productDetails.aspx?productId=sgphat890&categoryId=26012156#Yorumlar

tam panasonic alayım derken 166 tl fiyatta çok cazip.Eğer kullananlar varsa ben hangisini almalıyım???

• yaklaşık iki yılldır kullanıyorum. devlet memuruyum ve her gün traş olmak durumundayım. ayrıca geçen yıl kısa dönem askerlik görevimi yaptım. her gün gibi bu makineyi kullanıyorum. ilk başlarda cildin alışma evresini atlattıktan sonra sürekli olarak memnun kaldım. ıslak köpüklü kuru her türlü traş olma imkanı sunuyor. ortalama üç dakikanızı ayırarak çok pratik bir şekilde iyi bir sonuç alıyorsunuz. Sakalın uzunluk derecesinden bahsedecek olursam askerde bir gün bile sakal ile ilgili bir laf işitmedim.bu dönemde komutanların sakal konusundaki hassasiyetlerini göz önünde bulundurursak oldukça iyi sonuç aldığım düşüncesindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnkrglle

quote:

Orijinalden alıntı: norton772

dostum benim videoyu buraya da koyayım istersen en üste ekleyebilirsin

cildinizde ki tahriş daha önce ki traşlardan kalmamı acaba sanki biraz tahriş olmus gibi.
    ve sakalınızı birazdaha uzunken kesmeye çalıssaydınız farkı daha iyi anlayabilirdim diye düşünüyorum .

uzun süredir bu başlığa bakmıyordum. makineyi oldukça uzun bir süredir kullanıyorum. sanırım 1.5-2 yıl falan oldu ve daha bıçak elek melek hiç bir şey değiştirmedim. fakat sürekli ıslak ve köpükle traş oluyorum. bazen her gün bazen de 3 günlük sakalları bile kesmişliğim olmuştur. tahriş falan olmuyor. önemli olan nokta boyundan başlanması ve biraz sakalı aldıktan sonra başlığı çıkarıp temizleyip tekrar kullanmak. bu şekilde gayet verimli kullanılıyor. ben yaklaşık 13-15 günde bir şarj ediyorum ve şimdiye dek herhangi bir memnuniyetsizliğim hiç olmadı.

• Arkadaşlar bende bu makineden almak istiyorumda kafamda makinenim bakımı ile soru işaretleri var yrd.olurmusunuz?
    1.si makineyi sadece köpüklü sabun ilemi yıkanıyor?
    2.si bakım yağı varmı? yağ kullanılıyormu bu modelde?
    3.sü makineyle traş olduktan sonra temizliği nasıl yapılıyor, ayrıntılı yazabilirseniz çok memnun olacağım.

4.sü ise kafamda bu model arasında kaldım sizce fiyat farkına değermi ne dersiniz?
    Webdenal
    Webdenal - Aradığınız Sayfa Bulunamadı
    http://www.webdenal.com/panasonic-es-lf51-s803_387307.html

• Öncelikle STOKLU MARKETE çok tşk.ediyorum Çarşamba akşam saat 16:30 da sipariş verdim cuma günü sabah saat 10:00 da mesaj geldi kargonuz geldi diye.MNG karkoyada tşk.ediyorum işlerini profosyonelce yaptıkları için.

Bu ürünü almak için çok araştırma yaptım iyiki almışım 7 yıl philips traş makinesi kullandım ama inanın BU İŞİN USTASI PANASONİC bu kadar net söyliyorum ilk traşımı oldum mükemmel bir traş yaptı üstelikte kuru traş oldum.Ben şunu anladımki traş makinesinde PANASONİC olsun da hangisi olursa olsun.
  • Bu aralar tıraş makinesi araştırma evresindeyim. Çene bölgem artık jiletten mahvolmuş durumda.3 günlük sakalımı kesemez oldum Mach 3'le bile. Sinek kaydı tıraş yapan bir makine arıyordum. Önce Philips üzerinde yoğunlaştım ancak b makineyi çok öven var pürüzsüz tıraş konusunda. Konuyu takipteyim...
  • Ürünü bende aldım arkadaşlar gerçekten çok şık ve işini çok iyi yapıyor.Çalıştığım iş yerinden dolayı hergün traş olmak zorundayım.Şu yaşıma kadar 10 sefer belki jilet sürmüşümdür Bu yüzden Çok sert kıllarım sakallarım yok 45-50 saniyede işimi bitiriyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün harika hala kullanıyorum üstte mesajımı 20 aralıkta atmışım o zaman şarja taktım hala şarj bitmedi.2.kez takmak nasip olmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ysnkrglle

quote:

dostum benim videoyu buraya da koyayım istersen en üste ekleyebilirsin

cildinizde ki tahriş daha önce ki traşlardan kalmamı acaba sanki biraz tahriş olmus gibi.
    ve sakalınızı birazdaha uzunken kesmeye çalıssaydınız farkı daha iyi anlayabilirdim diye düşünüyorum .

uzun süredir bu başlığa bakmıyordum. makineyi oldukça uzun bir süredir kullanıyorum. sanırım 1.5-2 yıl falan oldu ve daha bıçak elek melek hiç bir şey değiştirmedim. fakat sürekli ıslak ve köpükle traş oluyorum. bazen her gün bazen de 3 günlük sakalları bile kesmişliğim olmuştur. tahriş falan olmuyor. önemli olan nokta boyundan başlanması ve biraz sakalı aldıktan sonra başlığı çıkarıp temizleyip tekrar kullanmak. bu şekilde gayet verimli kullanılıyor. ben yaklaşık 13-15 günde bir şarj ediyorum ve şimdiye dek herhangi bir memnuniyetsizliğim hiç olmadı.

Hocam şarjı bitmek üzere low da yanıp sönüyor Şunu soramk istiyorum Şarja takmak için pilin sıfıra kadar inmesi mi gerekiyor makinenin çalışamayacak kadar pilin bitmesini mi sağlamalıyız. Yoksa ben şuan şarja takayım mı ? Lowda iken bir 7-8 defa tıraş oldum bitti bitecek diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 2 Şubat 2014; 11:20:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ukkaşe kullanıcısına yanıt
    Çok da önemli değil. Bir dişe düşeli çok olduysa tak şarja.

• Aynen cok önemli değil, 2yili asti sıkıntısız kullanıyorum çok şükür.

• quote:

Çok da önemli değil. Bir dişe düşeli çok olduysa tak şarja.

Üstadım hala kendi bıçaklarıyla mı kullanıyorsunuz?
    Ben cihazı Mayıs 2012'den beri kendi bıçaklarıyla kullanıyorum da.

Diğer taraftan elek-bıçak değişimi yapan oldu mu şu ana kadar arkadaşlar?

İyi haftalar
  • Ben daha daha değişim yapmadin

İki aydir da kirli sakal birakiyorum o nedenle cihazi 2 aydir kullanmiyorum. Sahsen kullandigim zamanlarda da bicak degisim ihtiyaci hissettirmedi bana.

• Ben de hala orjinal bıçaklarıyla kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.