Şimdi Ara

Panasonic Etherea Serisi Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

salonuma yeni bir klima almayı düşünüyorum, oturma odamda mitsubushi electric serisi 9000 lik bir cihaz mevcut.. memnun sayılırım o odayı idare ediyor ısıtmada..

salonum 20m2 normal çiftcam plastik doğrama mevcut, arka tarafta kaldığı için çok fazla güneş ışığı da almıyor, extra bir yalıtım falan da mevcut değil..

bana Panasonic Etherea KIT-E12-QKE bu klimayı tavsiye etti bir tanıdığım..

genelde herkezin ağzında daikin mitsubushi falan var... panasonic hakkında fazla bir bilgim yok ama özelliklerine baktığımda gayet güzel duruyor.. 2950 gibi bir fiyata da bırakıyorlar.. ne dersiniz kullanan eden var mı, şikayeti olan ya da tavsiye eden ??

• Bulunduğum yerde Panasonic servisi olmayınca tercihlerimi 12.000 BTU LG Prestige ve Fujitsu'ya çevirdim.
    400 lira daha avantajlı ve servisi de eski öğrencim çıkınca 1 ay önce LG satın aldım.

Gözlemlerim; 6 yıllık vakum yapılmayan 18.000'lik Ferroli inverter klimadan daha iyi ısıtıyor.
    Soğutma kıyaslamasını yazın yapabilirim.
  • LG bir cihazı arkadaşım geçen sene aldı serisini falan bilmiyorum ama pek memnun değildi.. ısıtmadığından şikayetçiydi..

Panasonic Etherea hakkında bilgi istiyorum kullanan eden varsa tavsiye bekliyorum, muhtemelen o cihazı alcam..
  • En iyi cihazlardan biri gönül rahatlığı ile alın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşınız lg nin hangi serisini almış?Bende panasonic etherea serisi klimaları araştırdım.Yeni serilerin tüketim değerleri o kadar iyi değil.Panasonic konusuna bakarsanız görebilirsiniz.Panasonic almak istiyorsanız panasonic eski serisi olan nke serisi bulabilirseniz alın.Onun haricinde Lg prestige en iyi seçenek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Versalid

Arkadaşınız lg nin hangi serisini almış?Bende panasonic etherea serisi klimaları araştırdım.Yeni serilerin tüketim değerleri o kadar iyi değil.Panasonic konusuna bakarsanız görebilirsiniz.Panasonic almak istiyorsanız panasonic eski serisi olan nke serisi bulabilirseniz alın.Onun haricinde Lg prestige en iyi seçenek.

dediğim gibi hangi serisi bilmiyorum LG nin ama kasasında kırmızı bir bant var.. bana da qke serisini tavsiye ettiler işte A++ tüketim değeri mevcut.. falan herneyse tşk..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.