Şimdi Ara

Panasonic Fz1000 nasıl bilirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yurt dışından makine aldıracağım Panasonic Fz1000 hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
    İlginiz için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: wingchunegitim

Herkese iyi forumlar
    Yurt dışından makine aldıracağım Panasonic Fz1000 hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

sınıfının en iyisi...
  • Babertiye katiliyorum. Makine de herseyden biraz var her isi gorur. Ben olsam sony a6000 ve guzel bir lens alirdim ama tercih meselesi fz1000 iyi makinedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Herkese iyi forumlar

sınıfının en iyisi...

Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkürler bir sorum olacaktı Nikon D7100 mü yoksa panasonic fz1000 mi?
  • quote:

quote:

quote:

Herkese iyi forumlar

sınıfının en iyisi...

Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkürler bir sorum olacaktı Nikon D7100 mü yoksa panasonic fz1000 mi?

bunlar aynı sınıfta değil biri dslr diğeri like, ve tabii ki fotoğraf kalitesi bakımından d7100...
    lakin benim tercihim hepsi birarada makine olarak fz1000 olur...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Herkese iyi forumlar

sınıfının en iyisi...

bunlar aynı sınıfta değil biri dslr diğeri like, ve tabii ki fotoğraf kalitesi bakımından d7100...
    lakin benim tercihim hepsi birarada makine olarak fz1000 olur...

Çok teşekkürler baberti evet farklı sınıf makineler ama Panasonic Fz1000 gerçekten iyi iş çıkarmış benim kararımda ondan yana olacak büyük ihtimalle.

• FZ1000 birkaç sorun dışında mükemmel.
    Tripod'a takılıyken batarya ve hafıza kartı değiştirilemiyordu. Kapak açılamıyordu.
    Çok kullanışlı bir parça ile bu sorun ortadan kalktı. Artık Tripod üzerindeyken kapak açılabiliyor
    batarya ve hafıza kartı rahatça değişebiliyor. Kameranın ağırlık merkezi tripodla tam uyumlu hale geliyor.
    Tripod montaj parçası kamera üzerinde takılı kalabiliyor. Profesyonel çekimlerde batarya veya hafıza bittiğinde
    hızlıca değişim yapılabiliyor.
    Bu parçayı bulabileceğiniz adres.
    http://www.sahibinden.com/listing/alisveris-fotograf-kamera-aksesuarlar-panasonic-lumix-dmc-fz-seri-tripodla-batarya-takma-sorunu-cozumu-274835711/detail

Kamera ile video çekerken eğer sessiz bir ortamdaysanız kamera içinden gelen sesler kayıtta çok belirgin olarak çıkıyor. Satın aldığım yerde 3 adet fz1000 denedim hepsinde durum aynı. Bu sesle yaşamayı öğrenmek gerekiyor. Şehir gürültüsü, uğultulu, rüzgarlı ortamlarda bu ses hissedilmiyor. Harici bir mikrofon ile sorunu çözdüm.

Kameranın F değeri maximum 8 olduğu için ayarlanabilir bir ND filtre edinmekte fayda var.

Kameranın zoom kapasitesini artırmak için 67mm 2.2X mercek aldım ama sonuç fiyasko. Bu kameranın objektifi ile uyum sağlamıyor. Geniş açısını artırmak içinde durum aynı. Sadece Close Up mercekler makro çekimde başarılı. 10X Close up mercek ile makro çekimde biraz daha büyük çekebiliyorsunuz.

Şu an makineyi öğrenme sürecindeyim ilerleyen zamanda tecrübelerimi paylaşacağım. Sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurgen -- 21 Şubat 2016; 17:37:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen haftasonu fz-1000 ile fz-300 modellerini bir markette kısa süreli inceledim ...
    fz-1000 vizörü çok iyi, büyük ve berrak ... deklanşör ve af tepkisi güzel ... fz-300 de fena değil ...
    lakin fz-1000 zoom halkasını beğenmedim, fuji makineler (xs-1 veya hs serisi) gibi gerçek manuel olmasını tercih ederdim ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.