prof. değilim ama artık kompact makıneden kurtulmak için super zum ve kalıtelı video ceken fotoğraflarınıda bilg attığımda ne kadar net diyebileceğim bir makıne araştırdım, panasonic fz 150 nın guzel makıne olduğunu okudum anca 1300 civarı olduğu için soğuk baktım. sonra butceyı 500 den sundure sundure 1000 tl yi gozden cıkardım ve panasonıc sitesin den fz 150 ve fz 48 arasında karşılastırma yaptım. lensleri dahıl bir cok özellığın aynı olduğunu gordum. tabıkı fz 150 daha iyi bir makıne ama benım gıbı bır kullanıcı için fz48 iyi bir secim olur mu? ya da bunuun yerıne onerebılecegınız bır makıne olur mu? prof makıne düşünmüyorum. 970 e daha once alışveriş yaptığım guvendığım bır sıtede buldum yorumlarınızı beklıyorum
aralarında bout-ağırlık, resim ve video çekme hızl farkları gördüm ilk bakışta. teknik değerleri dha usta arkadaşlar değerlendirecektir. fz 48 bimekste 899 a kadar düşmüştü, bilginize,
teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme