Şimdi Ara

panasonic FZ7 yardım.son iki gün.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar meraba. 3 - 4 haftadır SLR LIKE bi makine almak için o forum senin bu forum
    senin digeri benim gibilerinden seyyah oldum geziyorum.derdim şu ki;çok fazla para vermeden
    "örn. 750den çok" bi SLR LIKE almak.önceleri CANON S2 IS alayım dedim,sora muadili ürünlerle ilgilendim
    fakat panasonicte şeytan tüyü mü var bilemiyorum acaip şekilde kendine çekti beni.
    Şimdi siz abilerim & kardeşlerimden bir ricam var bana yardım etmeniz hususunda.

OLYMPUS SP 500 UZ
    PANASONIC LUMIX DMC FZ 7
    " " " FZ30
    CANON POWERSHOT S2 IS
    " " S3 IS

benim için önemli olan husus az nois,çünkü abim tıridi modelleme yapıyor ve texture olarak kullanmak
    gibi bir niyeti var fotoları.benim içinse elime aldıgım zaman makinayı,çektigim fotoların midemi
    bulandırmaması "len ben bunu mu çektim" modlarına girmemek...

bana bi yardımcı olsanızda bende bi makina alsam,sora bende o forum benim bu forum benim
    digeride senin gibilerinden gezsem,gezsem de çektigim fotoları " baba bak nası foto" diyerekten
    göstersem:s ve bu arada ben makinayı cumartesi almak istiyorum,yani 27 mayısta anca o gün müsait
    olabilecegim çünkü ve nerden alacagım konusunda tavsiyesi olan biri çıkarsa şu hale
    gelecegimi söyleyip o kardeşlere de bi hayır dua edecegimi dile getirmek isterim...

Abiler & Kardeşler "ablalar anneler dayılar halalar amcalar vs lerde dahil" hepinize
    şimdiden teşekkür ederim.
    bu mesajı gönderdikten sora " len haybeye yazdık bi kişi bile iplemedi görüyonmu durumuna
    beni sürüklememenizi rica ederim ".

EYVALLAH.SAYGI SEVGİ ve HÖRMET BİZDEN SİZE OLA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orderemo -- 25 Mayıs 2006; 9:45:19 >

• Benim sana tavsiyem S3' dür. Az noise önemli ise panasonicleri ele derim. Yada incelemelerine bak iso 80 ve 100'deki noise oranları senin için kabul edilebilir düzeyde ise eleme.
  • hocam eğer az noise istiyorsan panasonic fz-7 den direk kaçacaksın.
    sony r1 veya dslr öneririm, az noise için. istanbul hayyamda uygun fiyata nikon d50 dlsr varmış.

dslr ve sony r1 pahalı gelirse.
    canon s2 ye bakabilirsin ama oda iso 200 ve üstünde noise üretecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnat_HiFi -- 24 Mayıs 2006; 12:24:19 >
  • çok keskin fotoğraflar istiyorsan, s2 yerine sony h1'e bak.. canondan daha keskin fotoğraflar verir.. ama süper zoom (12x)istemiyorsan, canon A610'a bak(4x).. sensörü bu saydıklarından daha büyüktür.. biraz daha az noise yapar.. çok keskin fotoğraflar verir.. ama yinede yüksek isolarda 400-800 üzeri bu cihazda yüksek noise verir.. daha azı için r1'e.. veya çok daha az noise olsun istersen dslr cihazlara bakman gerek..
  • peki bu makinaların en uygun fiyatları hakkında bi bilgi verebilecek misiniz?
    yani h1 - r1 - s3 almayı bende isterim lakin az evvel dışarı çıktım(mecidiyeköyde) adamlar
    en dandik makinalara bile 500 - 600 ytl fiyat çekiyorlar.ki s3-r1-h1 vs onlar zaten yok:s

telefon edebilecegim bi yer ismi verebilirseniz çok makbule geçer.
    eyvallah,teşekkürler ilginiz ve alakanızdan ötürü..
  • arkadaşların söylediklerine bir nevi katılmıyorun sebep şundandırki tamam makinelerin hepsinde DSL hariç nosie üretimi olabilir buda şundan kaynalanıyor eğer max çözünürlükte görüntüye bakarsanız bana göre diğer makinalardada nosie çok fazla belirğin hatta bazı gece cekimlerinde bu çok daha belirgin ben bir panasonic FZ7 kulanıcısı olarak makinanın çekimlerinden gayet memnulun ama eğer bir tercih olacaksa bu OLYMPUS dan yana olur ama ben tercihimi panasonicten yana yaptım gayette memnunun doğrusu bilemiyorum sizin sadece buradaki fromlardan yaptığız karşılaştırmalar ne düzeyde ama şunu kesinlikle kabullenemem S3 le kıyaslayamazsınız çünkü bu makina bu sınıfa dahil değil ve şunuda söyleyeyimki
    makinanın video kayıt (848x480 30 fs) özelliği bütün makinalardan çok kaliteli aynı vieo kamere gibi çekimi var
    belki foto çekeceksiniz ama bazı şeyleride video almanız gerekebilir ve bu konuda panasonic den daha iyi yok
    ve bir dip not diğer bütün ürünler çin malı ağırlıklı japon veya diğer üretici firma bulmanız neredeyse olanaksız panasonic Made IN JAPON bunuda hatırlatayım
    ÇİN mallarını boykot ediyorum da.........

• 1 aydır fz7 kullanıyorum ve özellikle karanlık çekimlerde noise rahatsız edici
  • arsenik ve digiali kardeşler özellerinize birer mesaj attım okurda yanıtlarsanız sevinirim.

ve kötü dediginiz faha dogrusu noisli denen fotolardan birer örnek atarsanız

sitelerde bakıyorum fotograflara ama
    adam zaten profesyonel " bu inceleme veya karşılaştırmayı yapan" ne kadar kötü çekerse
    çeksin bi sanat var foto da -valla süper çekiyo-diyorum başka da bişey diyemiyorum onlara bakınca:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orderemo -- 30 Mayıs 2006; 12:02:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: orderemo

arsenik ve digiali kardeşler özellerinize birer mesaj attım okurda yanıtlarsanız sevinirim.

ve kötü dediginiz faha dogrusu noisli denen fotolardan birer örnek atarsanız

eyburns@gmail.com adresine sevinirim.sitelerde bakıyorum fotograflara ama
    adam zaten profesyonel " bu inceleme veya karşılaştırmayı yapan" ne kadar kötü çekerse
    çeksin bi sanat var foto da -valla süper çekiyo-diyorum başka da bişey diyemiyorum onlara bakınca:)

Mailine FZ7 ile çekilmiş örnek fotolar gönderiyorum. Birde forum adresi verdim orayada göz atman faydalı olur.
  • smeagolgollum kardeş gmail adresine mail attım.ilgin için teşekkürler.
  • hocam şu panasonic fz7nin noiseli gece çekimlerinden bende alabilirmiyim (ahmetdemircim@gmail.com)
  • Arkadaşlar bende bu makineyi almayı düşünüyorum bu günlerde. Araştırmalarıma göre (Dbpreview de falan) makinenin optik zoomu gerçekten çok güzel. Lens olarak ta kalitelibir marka olan Leica lens kullanılmış. Ayrıca video kaydı da iyiymiş. Ancak kötü noktaları yüksek iso değerlerinde görüntüde gürültüler oluşuyormuş vede flaş ı pek iyi değilmiş. Sirkecide 700 ytl nakite bulunabiliyor. Ben de 700-800 aralığında bi slr tipinde bir makine arıyorum. Bu makineyi önerirrmisiniz yoksa başka önerebileceğiniz makine varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.