BEN BİR PANASONİC GS-NV15-EG KAMERA ALDIM VE BU KAMERA İLE BİRLİKTE GELEN CD'DEN DRİVER VE PROGRAMLARINI YÜKLEDİM HEPSİ ÇALIŞIYOR AMA WEB-CAM DRIVER'INI YÜKLEDİĞİM HALDE KAMERAYI WEB-CAM OLARAK TANIMIYOR VE PC'Yİ HER AÇTIĞIMDA YENİ DONANIM BULUNDU DİYOR KISACASI KAMERAYI WEB-CAM OLARAK TANITAMIYORUM KAMERANIN GÜNCEL DRIVER'LARI OLAN VARSA BANA YARDIMCI OLABİLİRMİ?YADA DRIVER'LARI TANITAN VARSA BU İŞİ NASIL YAPTIĞINI ANLATABİLİRMİ?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Hocam bende de aynı sorun var.Bi türlü tanıtamadım valla çıldırdım bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin
Konuyla pek alakası yok ama Bu aldıınız kameradan bende almak uzereyim.yada JVC GR-D 93 yada sony trv460 arasında kararsızım.Sony fiyat performda pahalı geldi.Anlayacağınız yardıma ihtiyacım war.Bu panosonic nv15 modelinde bahsettığiniz sorun dışında bişi warmı.yada cekim kalitesi nasıl.karanlık cekimleri kötü diye baktım yabancı sitelerde.Fikirlerinizz!!!
Ben valla gayet memnunum hiç bir kamerada bu kadar iyi zoom göremedim 24X ve fiyat1 uygun manuel zoom tabiiki