arkadaşlar bu tv alınırmı acaba bana çok ucuz geldi 94 cm plazma, iş görürmü.
KAÇ PARA YAZMAMIŞSIN
arkadaşım sitede yazıyor ya, tıklamadınız mı, 1158 tl
HAYIRLI OLSUN BAKMADIYDIM ÖZÜRDİLERİM İYİDİR YA NE OLACAK ATLA DEVEMİ SANKİ ALTI ÜSTÜ BİR PLAZMA AMA PANASONIC İYİ MARKA TABİİ BURADA SİZİN BEKLENTİLERİNİZ NEDİR ONU BİLMEK Lazım ütü yaprın derseniz yapamaz YEMEKTE PİŞİREMEZ AMA SATIŞ SONRASI HİZMETİ GÜVENİLİRLİĞİ GÖRÜNTÜ KALİTESİ SİZİN YORUIMLAMALARINIZA BAĞLI ÇEVRENİZDE SERVİSİ VARMI ZİRAA ELEKTRONİK İŞİ ŞANS İŞİDİR BOZULUNCA SERVİSİ KARŞINIZDA MUHATTABI VARMI GÖRÜNTÜ KALİTESİDE ÖYLE ÖNEMLİ OLAN SİZİN GÖZÜNÜZDÜR HOŞUNA GİDİYORSA GERİSİ PALAVRA KARDEŞ EKRAN BOYUTU YETİYORSA SEYREDECEĞİN YERE AL.
mahçup
sağol yorum için, sanırım bunu alacagım artık dolaşmaktan ayaklarıma kara sular indi, en uygun boy bu gibi ama işte forumda yazılan bir çok teknik veriden anlamadıgım için, bilen birileri varsa alma yada al derler dedim ama kimsenin umurunda değil, bilgisayara baglıyarak film izleyecegim, SD ve HD filmler izleyecegim,HD uydu yayınları izleyecegim, oyun oynayacagım işte bunlarda sorun çıkarırmı,
insanın aklına plazma deyince 100 ekran falan geliyor bu ise 94 içime sinmedi ama ne alak derseniz hiç sadece içime sinmedi sadece panasonic tv ye yakıştıramadım 94 plazma
Bende arıyorum şimdi 94 veya 82 1024x768 çözünürlük tv bulamıyorum.
şöyle 82 ekran plazma tv olsa hemen alıırım. 4-5 ay önce 82 ekran lcd tv aldım. bu ürün o günlerde olsaydı kesin alırdım.her zaman sd yayınlarda plazma 1. adım önde. panasonic plazma pioneerden sonra 1 sıradadır.pioneerin yeri ayrıdır.ama panosonic uygun fiyatıyla pioneeri bitirmiştir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme