Şimdi Ara

Panasonic HDC-SD60 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
3
Favori
38.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beklenen toplanti gerceklesti faiz artmadi..

Ancak benim en buyuk dikkat ettigim hususa amerika gayet guzel devam ediyor. O da ; gelismekte olan ulkeleri nasil durdururum mantigi..
    Dunku aciklamalarin tamaminda nerdeyse ucu acik birakilmis haberler vardi.
    Dusunun ki ekim ayi da dahil her an faiz artirabiliriz aciklamasi cikti.Bu ne demek? Piyasalar kaosa devam etsin,dolarin degeri artsin,ulkeler para kaybetsin,halklari ayaklansin.

Herkes dunku toplantiya odakliydi ancak benim asil bekledigim haber bugun..Fitch ten surpriz bir not indirimi bekliyorum..Kimbilir su an bist -1 de..Belki de onu fiyatliyodur..

Su an ayi piyasasinda oldugumuz asikar..Ve de uzun vadeli alan herkes kaybediyor bu donemde..

Sahsen kendi yaptigim islemleri yaziyim ; thy 7.90 civari alip 8.15 civari sattim 3 kez.
    Dun de seans kapanmadan 8.16 dan sattim bugun 12 kademe altinda su an ..

Fitch not indirimine giderse bist 70 bin altina bile sarkabilir.

Dun eger ki fed dese ki basliyoruz ama cok ufak bir artirim olacak.Su an emin olun bist bu kadar dusmezdi.

Su an resmen bizim gibi ulkeleri kaosa surukleyecek aciklamalari yaptilar..Bende bunda artik art niyet aramaktan baska birsey dusunemiyorum.

Bu arada tum emtialara baktigimda goldie goz kirpiyor..4 yildir bekletiyorum herkesi her an patlayabilirim dermis gibi 1100 leri dip yapti..hatta su an 110 tl ye gidiyor..Yatirim acisindan degerlendirilebilir..

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Borsada dolar bazında al sat yapabiliyormuyuz

Hisse senedi falan soruyorsan direk hayır yabancılar bile doları tl ye çeriyorda geliyor türkiyeye ancak abd borsalarında işlem gören türk etf leri yada yine abd borsasında direk alabileceğin turkcell hissesi var...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.