Şimdi Ara

Panasonic HDC-SD60 (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
3
Favori
38.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SONY HDR-CX160E te manual focus özelliği yok. kısa film için düşünüyorsanız büyük sıkıntı olabiliir. bunun dışında sd90ın fiyatı yurtdışında 950-1000tl iken, türkiye'de 1500tl. sd60 piyasadan kalkmasa hemen gider alırdım bu açıdan sd60ı olanlar çok şanslılar:) sd60ın yerini doldurabilecek manual focuslu bir kamera önerebilecek olanlar varsa lütfen yardımcı olsunlar, uzun zamandır araştırma yapıyorum 1000tl altında istediğim özelliklerde bir makina -sd60 dışında-bulamadım. o da piyasadan kalktı:)
  • Ben de darty.com dan 1 143,27 tlye kampanyalı aldım. Bugün elime ulaştı ve çok başarılı buldum. Herkese tavsiye ederim.
  • SD-60 mı SD-90 mı aldın hocam Darty'den ?
  • SD-90 aldım.
    SD-60'ı ben hiçbir yerde görmedim zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerrard008

SONY HDR-CX160E te manual focus özelliği yok. kısa film için düşünüyorsanız büyük sıkıntı olabiliir. bunun dışında sd90ın fiyatı yurtdışında 950-1000tl iken, türkiye'de 1500tl. sd60 piyasadan kalkmasa hemen gider alırdım bu açıdan sd60ı olanlar çok şanslılar:) sd60ın yerini doldurabilecek manual focuslu bir kamera önerebilecek olanlar varsa lütfen yardımcı olsunlar, uzun zamandır araştırma yapıyorum 1000tl altında istediğim özelliklerde bir makina -sd60 dışında-bulamadım. o da piyasadan kalktı:)

Darty de sd90 1099 TL.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Hd-video-kamera/PANASONIC/HDC-SD90EG-K-p-54018-c-99.htm

• Bende Darty den 1099 TL ye sd90 aldım ancak hiç bir yerden taşıma çantası bulamıyorum orjinal yada uyumlu bir çanta bulanınız varmı?
  • PANASONIC HDC-SDX1 FULL HD VIDEO KAMERA ile SD60 arasında özellik olarak ne fark var acaba tavsiye eder misiniz?
  • En büyük fark sd x1 gerçek full hd çekim yapmıyor interpolasyonla çekim yapıyor,foto çekim kalitesi biraz daha az zoom da biraz daha düşük.En byük farklar bunlar ama genede fena kamera değil bütçeniz daha fazlasına elvermiyorsa sizi tatmin edecektir.
  • panasonic sdx1 ->733 TL (7 eylül) vatan bilgsayarda
    http://www.vatanbilgisayar.com/Video%20Kamera/panasonic-hdc-sdx1-hdc-sdx1-full-hd-video-kamera/productdetails.aspx?I_ID=52822

panasonic sd 90 -> 1099 TL (7 eylül) darty de
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/Hd-video-kamera/PANASONIC/HDC-SD90EG-K-p-54018-c-99.htm

arada 400 lira fark var.
    sdx1 alsam sd90'a göre çok önemli bir fark olur mu? ya da çok bariz kalite farkı hissedilir mi görüntülerde?

biraz beklemeli miyim sd90 için düşer mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkoc -- 7 Eylül 2011; 11:20:24 >

• sd90 bence şuan için gayet iyi fiyattan satılıyo. yakın zamanda düşeceğini sanmam ama 6ay falan beklerim dersen bekle
  • Yoğun video çekimleri yapacağım için kamera almam lazım. Fiyat performans açısından hangi video kamerayı tavsiye edersiniz. Benim için en önemli olan ses ve görüntü kalitesi. Bunların yanında (önem sırasına göre) Kaset/CD/DVD değil de hafızasına kaydeden, zoomu iyi olan, en az 3 saat çekim yapabilen, foto özelliği iyi olan, gece çekim modu olan bir makina arıyorum. BÜTÇEM: En fazla 650 TL Bu fiyatı geçmemek şartıyla alınabilecek en iyi kamera hangisidir? Çok sağolun şimdiden.
  • evet kameranın çekimleri çok güzel müthiş kaliteli o konuda hiçbir sıkıntım yok fakat, kameranın ses kayıt sistemi benim canımı çok sıktı. eskiden jvc bir kameram vardı modelini dahi hatırlamıyorum, o kamerayla tribünün içinden çekim yapardım ses kayıtlarında hiç cızırtı olmazdı. Ama SD60'nın ses kaydında inanılmaz fazla cızırtı ortaya çıkıyor. Öyle bir cızırtı ki o sesten başka hiçbirşeyi duymak imkansız. Acaba bunun bir çözümü varmı?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Panasonic SD40 ile SD90 arasında kaldım. Arada kayda değer fark var mı? Fiyat olarak SD40 bütçeme daha uygun.
  • sd90 gerçek full hd çekim yapıyor aradaki farka değer
  • Peki SD10'da mı gerçek full HD ?
  • hayır gerçek değil
  • Sn. Şubat verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
    Biraz parça parça sormuş olucam ama Sanyo CG20 ile Panasonic SD90 arasında aydınlık olmayan ortamlar için karşılaştırırsak ne denilebilir, bariz fark var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezmen -- 8 Kasım 2011; 0:09:28 >
  • sanyo sadece iş görür. titreşim engeleme sistemi bence sony panasonic kadar iyi değil. eğer bütçen yeterse sd90 ve hatta sony hx100 de tavsiye ederim fotoğraf makinesi fakat videolarını izlersen süper bir çekimi var
  • sd80 ler de 1100tl civarı heryerde, onlar nasıl ?
  • Darty'de "sipariş ver/şubeden al" 1050 TL.
    sd-90 1050 TL
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.