Şimdi Ara

PANASONİC Klima Kullanıcıları Buraya... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
6
Favori
57.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: donniedarko

quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

quote:

iç anadolu bölgesi'nin bağlı olduğu Sakura Klima bana PKE yerine NKE serisi göndermiş. Kapıdan geri gönderdim aletleri. Fatura ve sipariş "PKE" olmasına rağmen NKE gönderip, üstüne üstlük o klimayı daha görmediklerini iddaa eden Sakura'yı da alkışlıyorum.

Siparişimi iptal ediyorum, Mitsubishi Electic alacağım.

Geçmiş olsun bende telefonda görüştüm Sakura merkezden yetkili kişiyle, bana ısrarla PKE ile NKE arasında hiç bir fark yok kardeşim diye ısrarla NKE önerdi. PKE gelse bile elimizdeki NKE ler bitmeden satışa çıkarmayız en az 3 ay beklersiniz dedi. Bende ege bölgesinden almak zorunda kaldım iç anadolu'da oturmama rağmen. Panasonic in boyle iki ayrı Distribütör olması kötü bir durum.

İzmir'de 12lik var 24lük yok maalesef.

Bana da yedireceklerdi güya aynı diye, bilmesek, araştırmasak yiycez. Allah bildiği gibi yapsın onları.

İzmir'de bulsam da almicam artık Panasonic. Benim için bu defter kapandı. Profosyonelliklerine güvendiğim, oturmuş bir sistemleri olan Mitsubishi Electric'den alacağım.

işe bak ya madem aynıymış niye farklı kod numaralarıyla satıyorlarmış ,sonra birde iş yok öldük geberdik derler

tam anlamıyla terbiyesizlik yapmışlar,hani yanlışlıkla oldu deseler bir derece anlayacağız da insanı enayi yerine koymaları çok kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

quote:

iç anadolu bölgesi'nin bağlı olduğu Sakura Klima bana PKE yerine NKE serisi göndermiş. Kapıdan geri gönderdim aletleri. Fatura ve sipariş "PKE" olmasına rağmen NKE gönderip, üstüne üstlük o klimayı daha görmediklerini iddaa eden Sakura'yı da alkışlıyorum.

Siparişimi iptal ediyorum, Mitsubishi Electic alacağım.

Geçmiş olsun bende telefonda görüştüm Sakura merkezden yetkili kişiyle, bana ısrarla PKE ile NKE arasında hiç bir fark yok kardeşim diye ısrarla NKE önerdi. PKE gelse bile elimizdeki NKE ler bitmeden satışa çıkarmayız en az 3 ay beklersiniz dedi. Bende ege bölgesinden almak zorunda kaldım iç anadolu'da oturmama rağmen. Panasonic in boyle iki ayrı Distribütör olması kötü bir durum.

İzmir'de 12lik var 24lük yok maalesef.

Bana da yedireceklerdi güya aynı diye, bilmesek, araştırmasak yiycez. Allah bildiği gibi yapsın onları.

İzmir'de bulsam da almicam artık Panasonic. Benim için bu defter kapandı. Profosyonelliklerine güvendiğim, oturmuş bir sistemleri olan Mitsubishi Electric'den alacağım.

işe bak ya madem aynıymış niye farklı kod numaralarıyla satıyorlarmış ,sonra birde iş yok öldük geberdik derler

tam anlamıyla terbiyesizlik yapmışlar,hani yanlışlıkla oldu deseler bir derece anlayacağız da insanı enayi yerine koymaları çok kötü

NKE ve PKE arasındaki en önemli fark kılcalsız expansiyon valfli ve dış ünite fanın dc olmasıdır(devir kontrollü),bu bile ürünü harika yapar.Zaten iç ünite bile farklı okadar sessizki soğurma da çalıştığnı anlamak için fanın dönüp dönmediğine bakmalısınız.

İzmir panasonic klima servis ve satıcıları GÜNCEL...

ALO KLİMA

Uzaklik: 0 m
    Harita
    izlenecek yol başlangıç bitiş yolu ile
    252 Sk. No: 70/G, Bayraklı
    35030 İZMİR

Tel: 232-3470790
    E-mail: destek@aloklima.com
    ÖZAY KLİMA ISITMA SOĞUTMA

Uzaklık: 2.4 km
    Harita
    SAIR ESREF BULVARI NO: 60 / A ALSANCAK
    İZMİR

Tel: 232-4223553
    ADNAN BİLGİCİ LTD. ŞTİ

Uzaklık: 2.5 km
    Harita
    269 SOKAK NO:24/A OZKANLAR BORNOVA
    35030 İZMİR

Tel: 232-3477009
    SERAY KLİMA

Uzaklık: 2.7 km
    Harita
    1417 SOK. NO:8/A
    İZMİR

Tel: 232-4418213
    SERHAT KLİMA .LTD.STI.

Uzaklık: 2.8 km
    Harita
    MUSTAFA KEMAL CAD.NO:153/E BORNOVA
    35030 İZMİR

Tel: 232-3888913
    EGE IKLIM KLIMA LTD. STI.

Uzaklık: 3.4 km
    Harita
    M.KEMAL CADDESI 124/B BORNOVA
    35030 İZMİR

Tel: 232-3431290
    GÜNGÖRMÜŞ MÜH.ISIT.SOĞ.SİS.

Uzaklık: 4.5 km
    Harita
    1696 SOKAK NO: 22/A KARSIYAKA
    35570 İZMİR

Tel: 232-3649041
    KOÇAK KLİMA

Uzaklık: 4.8 km
    Harita
    574 SOKAK NO:4/A ESREFPASA
    İZMİR

Tel: 232-2285414
    NİSAN KLİMA

Uzaklık: 4.9 km
    Harita
    ATA CAD.FEVZİ ÇAKMAK CAD.
    İZMİR

Tel: 232-2779813
    E-mail: nisanklima@hotmail.com
    HAVA TEKNİK KLİMA

Uzaklık: 5.3 km
    Harita
    ATIFBEY MAH.5 SK NO:84/A
    İZMİR

Tel: 232-2525358
    E-mail: info@havateknikklima.net
    ŞAHİN İKLİMLENDİRME

Uzaklık: 5.8 km
    Harita
    INÖNÜ CADDESI NO:630 D:1 HATAY
    İZMİR

Tel: 232-2851100
    DENKA ISITMA SOĞUTMA

Uzaklık: 5.8 km
    Harita
    İNÖNÜ CAD. NO: 220/2-A
    İZMİR

Tel: 232-2508550
    E-mail: info@denkaklima.com
    TG İKLİMLENDİRME

Uzaklık: 6.4 km
    Harita
    ADATEPE MAH. 160 SOKAK NO:16 BUCA
    35400 İZMİR

Tel: 232-4405577
    İNTERALEV LTD. STI.

Uzaklık: 6.5 km
    Harita
    1713 SOKAK NO:46/26 KARSIYAKA
    İZMİR

Tel: 232-3642810
    E-mail: interalev@gmail.com
    KUTAY KLİMA

Uzaklık: 6.9 km
    Harita
    AKDOĞAN CADDESI NO:18/A
    İZMİR

Tel: 2324876343
    İZMİR KLİMA

Uzaklık: 7.4 km
    Harita
    ASIK VEYSEL MAH. YESILLIK CAD. NO : 325/B
    35110 İZMİR

Tel: 232-2532629
    NEVHAN ISITMA SOGUTMA

Uzaklık: 15.8 km
    Harita
    CATALKAYA MAH.EMEKCILER SOK.NO:27/A NARLIDERE
    35320 İZMİR

Tel: 232-2389000
    DF MEDİKAL LTD. ŞTİ.

Uzaklık: 16.3 km
    Harita
    HÜRR?YET MAH. BÜYÜK MENDERES CD. NO:236/A SARNIÇ
    İZMİR

Tel: 232-2812006
    E-mail: df.alkan@hotmail.com
    GENC IKLIMLENDIRME

Uzaklık: 29.4 km
    Harita
    YARHASANLAR MAH 2315 SOK NO 71/A
    45020 MANISA

Tel: 236-2388919
    SEZER SOGUTMA

Uzaklık: 38.0 km
    Harita
    B. BARATALI CAD. NO:92/B URLA
    İZMİR

Tel: 232-7544554
    MUT SOGUTMA

Uzaklık: 46.9 km
    Harita
    CUMHURIYET MAH. OZAN SOKAK NO:1/B
    45400 MANISA

Tel: 236-3139808

• Sayın işin erbabı ustalara bir sorum olacaktı.
    ben de bir süre önce 12 nke Eterea klima taktırdım. fakat sonradan dış ünitenin nke değil mke olduğunu farkettim. bu normal midir farkettirirmi ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caylius

Sayın işin erbabı ustalara bir sorum olacaktı.
    ben de bir süre önce 12 nke Eterea klima taktırdım. fakat sonradan dış ünitenin nke değil mke olduğunu farkettim. bu normal midir farkettirirmi ne yapmalıyım?

Bu model nke-mke birbirine uyumlu ürünler sorun olmaz.Sadece dış ünite şekli değişik.
  • quote:

Sayın işin erbabı ustalara bir sorum olacaktı.

Karışıklık olmuş galiba ama şanslısınız,MKE ler daha kalite dış ünite.Çalışma da sorun yoksa aman diyeyim hiç ellemeyin...Bu MKE yi parası ile bile bulamazsınız.
  • cevaplarınız içimi rahatlattı. çalışmada bir sorun yok klimamdan oldukça da memnunum. cevaplarınız için teşekkkür ederim.
  • merhaba arkadaşlar bende bir süredir 12 btu'luk eterea (NKV) kullanıyorum. Bir sorum olacaktı. Klimamı uzun kullandığım zaman bir süredir nanoe-g nin mavi ışığının yanıp sönmeye başladığını gördüm. klimayı açıp kapattığımda ise ışık sabitleniyor. bu bir arıza işareti midir? Yanıp sönmeye başlamasının nedeni var mıdır? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

[EDIT] NOT: Konu ile ilgili servisi aradım. Servis nedenini bilmiyormuş sadece klimayı açıp kapatmamı ışığın yanıp sönmemesi gerektiğini söyledi. yanıp sönmemesi gerektiğini bende biliyorum dedim. Tekrarlarsa ara dedi. Yanıp sönme Tekrarladı fakat bayram araya gireceği için sonrasında aramayı düşünüyorum. Konuyu bilen arkadaş varsa lütfen aydınlatın.
  • quote:

merhaba arkadaşlar bende bir süredir 12 btu'luk eterea (NKV) kullanıyorum. Bir sorum olacaktı. Klimamı uzun kullandığım zaman bir süredir nanoe-g nin mavi ışığının yanıp sönmeye başladığını gördüm. klimayı açıp kapattığımda ise ışık sabitleniyor. bu bir arıza işareti midir? Yanıp sönmeye başlamasının nedeni var mıdır? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

[EDIT] NOT: Konu ile ilgili servisi aradım. Servis nedenini bilmiyormuş sadece klimayı açıp kapatmamı ışığın yanıp sönmemesi gerektiğini söyledi. yanıp sönmemesi gerektiğini bende biliyorum dedim. Tekrarlarsa ara dedi. Yanıp sönme Tekrarladı fakat bayram araya gireceği için sonrasında aramayı düşünüyorum. Konuyu bilen arkadaş varsa lütfen aydınlatın.

aynı sorun bende de oldu.servis merkezi aradı.ampülü patlamıştır deyip parça sipariş verdiler. 1 hafta sonra parçayı değiştiler. ondan sonra düzeldi ama 2 ay geçti aynı sorun yine oldu. bende yine servisi aradım.yine parça siparişi vermişler.bekliyoruz bakalım.

• Merhaba. Etherea e12 pke dun takildi. Isciligi gayet titizlikle yaptilar. Vakumlada yapildi. Ben servis isciliginden memnun kaldim. Fakat diger odamda mitsubishi ge serisi klima var. Panasonic her nekadar daha ozellikli bir cihaz olsada fan sesi cok yuksek. Mitsubishinin son fan sesi bunun birinci kademesi ve kademeler arasinda da oyle cok fark yok. Bazen artmiyor diye supheleniyorum dogrusu ayni kaliyor zannediyorum fan devri. En azindan diger klima ile kiyaslarsan gayet sesli. Acaba bozukluk mu var yoksa fan sesi ve kademeleri boylemidir, kullanan arkadaslar yardimci olursa memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evangelion -- 27 Ekim 2013; 17:40:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evangelion

Merhaba. Etherea e12 pke dun takildi. Isciligi gayet titizlikle yaptilar. Vakumlada yapildi. Ben servis isciliginden memnun kaldim. Fakat diger odamda mitsubishi ge serisi klima var. Panasonic her nekadar daha ozellikli bir cihaz olsada fan sesi cok yuksek. Mitsubishinin son fan sesi bunun birinci kademesi ve kademeler arasinda da oyle cok fark yok. Bazen artmiyor diye supheleniyorum dogrusu ayni kaliyor zannediyorum fan devri. En azindan diger klima ile kiyaslarsan gayet sesli. Acaba bozukluk mu var yoksa fan sesi ve kademeleri boylemidir, kullanan arkadaslar yardimci olursa memnun olurum.

Hayirli olsun.bende de 15 lik modeli var.sogutmada son derece sessiz ama ısıtmada yuksek.yuksek fan hixinda gereken kosullari saglayip beklemeye aliyor kendini.bu sayede de ekonomi sagliyor herhalde.pana da boyle bir yazilim yapmis demekki.Quit modunda kullanabilirsiniz ama odayi isitir mi veya ne kadar yakar bilemem.zaten piyasadaki en sessiz makineler me diye bosuna demiyorlar.ama ic ortam hava kalitesi ve elektrik tuketimi olarak memnun kalirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kiral33

quote:

Merhaba. Etherea e12 pke dun takildi. Isciligi gayet titizlikle yaptilar. Vakumlada yapildi. Ben servis isciliginden memnun kaldim. Fakat diger odamda mitsubishi ge serisi klima var. Panasonic her nekadar daha ozellikli bir cihaz olsada fan sesi cok yuksek. Mitsubishinin son fan sesi bunun birinci kademesi ve kademeler arasinda da oyle cok fark yok. Bazen artmiyor diye supheleniyorum dogrusu ayni kaliyor zannediyorum fan devri. En azindan diger klima ile kiyaslarsan gayet sesli. Acaba bozukluk mu var yoksa fan sesi ve kademeleri boylemidir, kullanan arkadaslar yardimci olursa memnun olurum.

Hayirli olsun.bende de 15 lik modeli var.sogutmada son derece sessiz ama ısıtmada yuksek.yuksek fan hixinda gereken kosullari saglayip beklemeye aliyor kendini.bu sayede de ekonomi sagliyor herhalde.pana da boyle bir yazilim yapmis demekki.Quit modunda kullanabilirsiniz ama odayi isitir mi veya ne kadar yakar bilemem.zaten piyasadaki en sessiz makineler me diye bosuna demiyorlar.ama ic ortam hava kalitesi ve elektrik tuketimi olarak memnun kalirsiniz.

Cok Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi Soğutmada her kademede fan hızı Artıyor ve çok sessiz. Ama Isıtmada yüksek hızda başlıyor ve kademeler artmıyor. Bu böylemidir yoksa kademelerin fan hızını artırması mı gerekir?

• Isitmadaki btu sogutmadakinden yuksek olduğu icin sesde ısıtma da daha yuksek.aksam sessizliginde en dusuk fan seviyesinden yukariya dogru birer birer artırarak deneyin.arada fark oldugunu gorursunuz.dedigim gibi klimanin calisma prensibi boyle.yapacak bisey yok.yuksek fan hizi/yuksek verimlilik olayi herhalde.ben toshiba dasikai da kullandim, fan kademeleri daha belirgindi. Her markanin farkli bir yazilimi var. Ama sunu söyleyeyim bir ay hic kapatmadan kullaniyorum.faturaya yansiyan 50 tl falan.

• Bebek var diye bu havada 24de Çalıştırıyorum Çok sıcak yapıyor. Performansına Laf yok. Isıtma modunda sesli olduğunu benimsedim. Dediğin gibi soğutmada her şey muntazam. Yinede bence yanlış mantık ile yapılmış yazılım. Hızla ısıtmak isteyen fanı tam açar Zaten. Kullanıcı mecburen yüksek fan sesine maruz kalıyor. Bunu da sessiz moda alarak çözüyorum. Soğuklar bastırınca bu mod yetersiz gelebilir. Fakat bu fan kademelerini tam sessiz ortamda da denedim defalarca. Kademelerin fonksiyonu yok gibi. Resmen dengesiz işliyor. Bazen sadece 5. kademede ancak artıyor. Bazen sadece 3'te. Servis gelecek bugün. Yanlış bir şey yaptığımı sanmıyorum ya bakalım.

• quote:

Bebek var diye bu havada 24de Çalıştırıyorum Çok sıcak yapıyor. Performansına Laf yok. Isıtma modunda sesli olduğunu benimsedim. Dediğin gibi soğutmada her şey muntazam. Yinede bence yanlış mantık ile yapılmış yazılım. Hızla ısıtmak isteyen fanı tam açar Zaten. Kullanıcı mecburen yüksek fan sesine maruz kalıyor. Bunu da sessiz moda alarak çözüyorum. Soğuklar bastırınca bu mod yetersiz gelebilir. Fakat bu fan kademelerini tam sessiz ortamda da denedim defalarca. Kademelerin fonksiyonu yok gibi. Resmen dengesiz işliyor. Bazen sadece 5. kademede ancak artıyor. Bazen sadece 3'te. Servis gelecek bugün. Yanlış bir şey yaptığımı sanmıyorum ya bakalım.

Sonuctan bizide haberdar edersiniz. Ama gorun bakin "normal abi,hepsi boyle"diyecekler.

• Servis geldi. Klasik birçok servis gibi normal sorun yok dedi. Daha sonra bir iki defa daha denedik. Havaların ve içerisinin sıcaklığının iyi olduğundan dolayı kademe geçişlerinde bazen artırmadığını belirtti biraz daha sert soğuklar başlayınca tekrar denememizi istedi. Bilmem tabi ne akdar mantıklı. Alışkın olmadığım tuhaf bir yazılımı var bunun.
    Zaten 24 m2 oda da 23 te bile çalıştırınca icerisini çok sıcak yapıyor. Kapıyı açıyorum. Sessize alıyorum odayı ılıtınca. Şuan için gayet yetiyor. Hanım ilk kurdukların kademeler artıyordu dedi. Bebek iyileşsin odanın soğumasını sağlayıp tekrar deneyeceğim bakalım. Belki gerçekten iç sıcaklığa göre fan tepkisi vardır.
  • quote:

Servis geldi. Klasik birçok servis gibi normal sorun yok dedi. Daha sonra bir iki defa daha denedik. Havaların ve içerisinin sıcaklığının iyi olduğundan dolayı kademe geçişlerinde bazen artırmadığını belirtti biraz daha sert soğuklar başlayınca tekrar denememizi istedi. Bilmem tabi ne akdar mantıklı. Alışkın olmadığım tuhaf bir yazılımı var bunun.
    Zaten 24 m2 oda da 23 te bile çalıştırınca icerisini çok sıcak yapıyor. Kapıyı açıyorum. Sessize alıyorum odayı ılıtınca. Şuan için gayet yetiyor. Hanım ilk kurdukların kademeler artıyordu dedi. Bebek iyileşsin odanın soğumasını sağlayıp tekrar deneyeceğim bakalım. Belki gerçekten iç sıcaklığa göre fan tepkisi vardır.

Dua edin yakinda birde nano-G problemi yasamazsiniz umarim (ledin yanip sonmesi). Cok onemli bisey degil ama yinede olmamasi gerekiyor.bu arada sizin ki hangi model? Nke mi,pke mi...

• Aziniza sictimin

Banlayin beni 30 gun

• İnşallah problemlerle karşılaşmam. Klima PKE serisi.
  • quote:

İnşallah problemlerle karşılaşmam. Klima PKE serisi.

iinşallahla maşallahla bir şey olsa araplar aya giderdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanshô dayû

quote:

İnşallah problemlerle karşılaşmam. Klima PKE serisi.

iinşallahla maşallahla bir şey olsa araplar aya giderdi.

Tamamen gereksiz.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.