Şimdi Ara

PANASONİC Klima Kullanıcıları Buraya... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
6
Favori
57.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: antısekurıt

Arkadaşlar etherea serisi daha doğrusu bütün panasonic klima modelerri yenileniyor.

yani bu aralar panasonic almayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Orijinalden alıntı: antısekurıt

Arkadaşlar etherea serisi daha doğrusu bütün panasonic klima modelerri yenileniyor.

yani bu aralar panasonic almayın..

• antısekurıt kullanıcısına yanıt
    Klima konusuna baya uzak kaldım.2 sene önce iki tane etherea alınca noktayı koymuştum.Şimdi bir tane daha klima lazım kıt serisinden 18 lik alacağım fiyat bilginiz varmı acaba yada başka seri çıktımı bütçe 2000-2500tl.Teşekkürler.
    İmla:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General. -- 2 Mart 2014; 22:23:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: web101

Klima konusuna baya uzak kaldım.2 sene önce iki tane etherea alınca noktayı koymuştum.Şimdi bir tane daha klima lazım kıt serisinden 18 lik alacağım fiyat bilginiz varmı acaba yada başka seri çıktımı bütçe 2000-2500tl.Teşekkürler.
    İmla:

Merhaba bütün modellerin başında kıt var.Etherea serisi düşünürsen metrekare belirtirsen yardımcı oluruz.
    Hocam kıt-ye serisi 18 lik geçen sene bir tane almıştım biradere 2400tl ye bu sene fiyatları değiştimi acaba.
  • quote:

Hocam kıt-ye serisi 18 lik geçen sene bir tane almıştım biradere 2400tl ye bu sene fiyatları değiştimi acaba.

Evet şuan liste fiyatı:3364 TL.İzmir de isen eyer sana yakın bayi ve servis numarasını gönderebilirim.
    Adanadayım fakat fiyatlar baya uçmuş bir senede %40 zam gelirmi bir ürüne.
  • quote:

Adanadayım fakat fiyatlar baya uçmuş bir senede %40 zam gelirmi bir ürüne.

Sen aldığında listesi 3000tl ydi zaten.Suan alabileceğin fiyat 2700/2800 gibidir.
    Pardon ben net fiyat anladım tanıdık klimacı bir arkadaş var fiyat alayım yüksek derse sizden yardım isterim zaman ayırdınız çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General. -- 3 Mart 2014; 12:34:27 >
  • merhaba,

manisa ilçeleri için panasonic klima servisleri hakkında bilginiz var mı acaba?

@antısekurıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odaf -- 5 Mart 2014; 0:15:08 >
  • YENİ GELEN ETHEREA SERİLERİ İÇİN .

Hocam dün 9 ve 21 btu 2 tane etherea aldım 5750tl 9 taksit fiyat nasıl sizce.Geçen sene 9 ve 15 btu etherea 4750tl 12 taksit almıştım yorumlarsanız sevinirim.
    Edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General. -- 6 Mart 2014; 10:11:30 >
  • Cihazlar hayırlı olsun.Kodlarınıda yazarsanız memnun olurum.Pke serisi mi.
  • rebanuba R kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    E9-NKE ve E21-NKE
  • quote:

Teşekkür ederim.
    E9-NKE ve E21-NKE

Eski seri almışş sın keşke PKE varken onu alsaydın.
    Geçen sene NKE almıştım çok memnun kaldım.Satan kişi arkadaşım eski fiyattan sayınca bende aldım hayırlısı artık.
  • Gülegüle kullan.
  • Dostlar dün klimalarım geldi PKE serisi geldi soldaki econavi paneli küçülmüş sağdaki ledler üst kısımda sıralı dizilmiş.
  • Ben şahsen sevindim Pke olduklarına.Tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın.Benim merak ettiğim ses konusu çalışınca bir değerlendirme yaparsanız sevinirim.Bilhassa ısıtma pozisyonunda ve tüm kademelerde.Özelliklede Kit-E9 için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebanuba -- 9 Mart 2014; 12:40:05 >
  • rebanuba R kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.
    Dün kurulum yapıldıktan sonra biraz çalıştırdık ses yok denecek kadar az.Adana sıcak olduğu için ısıtmada çalıştırmadım ama Geçen sene aldığım NKE 09 klima bu sene ıstmada sürekli kullandım gayet sessiz ve performanslı idi.(günlük 8-10 saat kullanımla)Elektrik tüketimi faturaya aylık 15-20tl yansıyordu.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.