Şimdi Ara

PANASONİC Klima Kullanıcıları Buraya... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
6
Favori
57.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ledin yanmamasi gerekiyordumu :))) nanoe-g ledinin yanip sonmesi nanoe-g jenaratorunun kirli olup tizlenmesi gerektigini cihazin nanoe-g jenaratorunun islevini yapamadigi anlamina geliyor kullanim kilavuzunu okursaniz nasil ve hangi sureclerle temizlenecegi belirtilmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih-35

Ledin yanmamasi gerekiyordumu :))) nanoe-g ledinin yanip sonmesi nanoe-g jenaratorunun kirli olup tizlenmesi gerektigini cihazin nanoe-g jenaratorunun islevini yapamadigi anlamina geliyor kullanim kilavuzunu okursaniz nasil ve hangi sureclerle temizlenecegi belirtilmis

Bunu panasonic teknik elemanlari bilmiyor mu peki habire parca degistiriyorlar. Ayrica kilavuzunda da oyle birsey yazmiyor.6 ayda bir pamuklu cople temizleyin diyor.temizlrmezseniz nano g yanip soner diye bir bilgi yok.kimse kusura bakmasin oyun basladiktan sonra kural degistirilmez,eskiden arizaydi simdi normal mi oldu.antisekurit de ariza olarak kabul ediyor.biseyi merak ettim.siz bu bilgiyi nerden edindiniz.nasil bu kadar net konuşabiliyor sunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiral33

quote:

Ledin yanmamasi gerekiyordumu :))) nanoe-g ledinin yanip sonmesi nanoe-g jenaratorunun kirli olup tizlenmesi gerektigini cihazin nanoe-g jenaratorunun islevini yapamadigi anlamina geliyor kullanim kilavuzunu okursaniz nasil ve hangi sureclerle temizlenecegi belirtilmis

Bunu panasonic teknik elemanlari bilmiyor mu peki habire parca degistiriyorlar. Ayrica kilavuzunda da oyle birsey yazmiyor.6 ayda bir pamuklu cople temizleyin diyor.temizlrmezseniz nano g yanip soner diye bir bilgi yok.kimse kusura bakmasin oyun basladiktan sonra kural degistirilmez,eskiden arizaydi simdi normal mi oldu.antisekurit de ariza olarak kabul ediyor.biseyi merak ettim.siz bu bilgiyi nerden edindiniz.nasil bu kadar net konuşabiliyor sunuz.

Nano G ışığı biraz sönük yanıyordu, şimdi hiç yanmamaya başladı, kitapçığı bulup bir okuyayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: evangelion

quote:

Orijinalden alıntı: Sanshô dayû

quote:

Orijinalden alıntı: evangelion

İnşallah problemlerle karşılaşmam. Klima PKE serisi.

iinşallahla maşallahla bir şey olsa araplar aya giderdi.

Tamamen gereksiz.

Adam doğru yazmış sensin gereksiz olan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 2010 yilindan beri panasonic bayi servisiyim naneo g jenaratorunu guzelce temizlediginizde birdaha o arizayi vermedigini goreceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben 2010 yilindan beri panasonic bayi servisiyim naneo g jenaratorunu guzelce temizlediginizde birdaha o arizayi vermedigini goreceksiniz

Cevabınız için teşekkür ederim.
    Flapların içindeki toplu iğneye benzeyen cismi kulak çöpünü ıslatarak temizledim.Kenarında yarım ay şeklinde bir metal var, onuda temizledim, Nano G ışığı şimdi biraz sönük şekilde olsada yanıyor.Bu Nano G özelliğini sürekli açık bir şekildemi kullanmak gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07 note

quote:

Ben 2010 yilindan beri panasonic bayi servisiyim naneo g jenaratorunu guzelce temizlediginizde birdaha o arizayi vermedigini goreceksiniz

Cevabınız için teşekkür ederim.
    Flapların içindeki toplu iğneye benzeyen cismi kulak çöpünü ıslatarak temizledim.Kenarında yarım ay şeklinde bir metal var, onuda temizledim, Nano G ışığı şimdi biraz sönük şekilde olsada yanıyor.Bu Nano G özelliğini sürekli açık bir şekildemi kullanmak gerekiyor?

Sizde ethereanin hangi modeli var eger pke modeli var ise onundeki gri ince uzun isiklarin oldugu serit uclarindan tutarsaniz saga sola kayiyor belki kayip isigin dusmesine sebep olmus olabilir yada kumanda uzerinde timer ayarlarinin oradaki yukari ok a basik tutun etherea senisinin led isiklarini az yada cok diye ayarlayabilirsiniz

• quote:

selamlar fatih 35 arkadaş size bir soru soracaktım bu nano g açıldığında klimam simsiyah oluyo bu normal
    midir acaba
  • Bence panasonic bu nano G olayini eline yuzune bulastirmistir. Acilen bu ivir zivir isleri birakip, yurtdisinda sattiklari baba klimalari ulkemize sokmalilar. Yoksa bu nano G ve -5 elestirilerinin altinda kalirlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metyu35

quote:

selamlar fatih 35 arkadaş size bir soru soracaktım bu nano g açıldığında klimam simsiyah oluyo bu normal
    midir acaba

bu klasik hastalığı bunun zaten.Ben bir işe yaradığına da inanmıyorum.Bence çekin fişini kurtulun GGGGG den...
  • Bir soru???

Kompresor nke
    Ic unite pke olur mu? Herhangi bir uyum problemi yaşanır mi?
    Bir klimanin 2 kez ic ünitesinin değiştirilmesinin kompresöre bir zararı olur mu?

• quote:

Bir soru???

Kompresor nke
    Bir klimanin 2 kez ic ünitesinin değiştirilmesinin kompresöre bir zararı olur mu?

Arkadaşım neden değişiyor ki iç ünite...Değişim yapacak olan servis uyumlu mu değil mi bilir sanırım.Zaten uyumsuz sa çalışmaz.Birde değişim neden gerekli oldu.Tabi değişim gereken durum varsa niye komple değişmiyor ki??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Bir soru???

Kompresor nke

Arkadaşım neden değişiyor ki iç ünite...Değişim yapacak olan servis uyumlu mu değil mi bilir sanırım.Zaten uyumsuz sa çalışmaz.Birde değişim neden gerekli oldu.Tabi değişim gereken durum varsa niye komple değişmiyor ki??

Evet güzel soru.neden değişiyor? Tabii ki nano-G problemi. Bende tamamen degisim talep ettim ama panasonic genel merkez sadece ic unite degisimine onay vermis.ic uniteyi bendeki nke yerine yeni model pke takacaklar. Kesinlikle bir uyum sorunu olmax diyorlar ama inanin artik herseyi sorar,sorgular oldum. Birde bu islem esnasinda dış unite zarar gorebilir mi diye endise ediyorum.aslında degisim yaptirmak dogru mu degil mi onada tam karar veremedim.sizin fikriniz nedir.

• Nano g için iç ünitemi değişir..Bana soruyorsanız çekin nano g nin fişini iptal edin gitsin..Değişimde dış ünitenizde sıkıntı olmaz.Merkez uyumlu olduğunu biliyordur mutlaka.

• quote:

Nano g için iç ünitemi değişir..Bana soruyorsanız çekin nano g nin fişini iptal edin gitsin..Değişimde dış ünitenizde sıkıntı olmaz.Merkez uyumlu olduğunu biliyordur mutlaka.

Ya tamam işte.bende diyorum,nano G için iç ünite mi değişir??? Komple değiştirin olsun bitsin bu iş.Ama dinletemiyorum.

Şaka bir yana da aslinda bende karasizim.Hala arayıp gelin demedim.Ama helal olsun adamlara.urunlerinin arkasında duruyorlar gercekten.
    Boyle bir seyi samsung dan talep etseydik,"senin gülmeye ihtiyacin var,sen git Cem Yılmaz i izle."derlerdi herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiral33 -- 15 Ocak 2014; 9:10:14 >

• quote:

quote:

Nano g için iç ünitemi değişir..Bana soruyorsanız çekin nano g nin fişini iptal edin gitsin..Değişimde dış ünitenizde sıkıntı olmaz.Merkez uyumlu olduğunu biliyordur mutlaka.

Ya tamam işte.bende diyorum,nano G için iç ünite mi değişir??? Komple değiştirin olsun bitsin bu iş.Ama dinletemiyorum.

Şaka bir yana da aslinda bende karasizim.Hala arayıp gelin demedim.Ama helal olsun adamlara.urunlerinin arkasında duruyorlar gercekten.
    Boyle bir seyi samsung dan talep etseydik,"senin gülmeye ihtiyacin var,sen git Cem Yılmaz i izle."derlerdi herhalde

Valla o konuda Panasonic in hakkını yememek lazım ,malın arkasında.Ama şuda gerçek bu nano G başlarına bela.Zaten çalışsa da sıkıntı,evde statik elektrik oluşuyor,duvarlar,tablo arkaları vs. simsiyah,hatta klimanın kendiside simsiyah oluyor.Bence çekin fişini gitsin...

• bu nano g meselesi iyonizer gibi bir şeymi incelemedim hiç. bri ara bir arkadaşta her yeri simsiyah yaptı diye yazmıştı.
  • quote:

quote:

quote:

Bir soru???

Kompresor nke

Evet güzel soru.neden değişiyor? Tabii ki nano-G problemi. Bende tamamen degisim talep ettim ama panasonic genel merkez sadece ic unite degisimine onay vermis.ic uniteyi bendeki nke yerine yeni model pke takacaklar. Kesinlikle bir uyum sorunu olmax diyorlar ama inanin artik herseyi sorar,sorgular oldum. Birde bu islem esnasinda dış unite zarar gorebilir mi diye endise ediyorum.aslında degisim yaptirmak dogru mu degil mi onada tam karar veremedim.sizin fikriniz nedir.

arkadaşım negibi bir arızası var ileride başımıza gelirse bilgimiz olsun birde ben yazmıştım nano g açıkken klimam ve yanındaki beyaz dolabım siyahlıyo ama gerçek olan işe yaradığıdır içerde kötü kok

u varsa yada yemek kokularını yok ettiği kesin arada bir açıyorum buarada bir bölümde etheradan şikayetci olmuştum ama elektirik faturası gelince hakkını teslim etmem kerektiğini söylemek isterim 1aylık hiç kapatmadan kullanım aylık40 tl ek fatura geldi soğuk havalarda biraz zorlanmasına rağmen iyi bir cihaz

• quote:

quote:

quote:

Valla o konuda Panasonic in hakkını yememek lazım ,malın arkasında.Ama şuda gerçek bu nano G başlarına bela.Zaten çalışsa da sıkıntı,evde statik elektrik oluşuyor,duvarlar,tablo arkaları vs. simsiyah,hatta klimanın kendiside simsiyah oluyor.Bence çekin fişini gitsin...

Evet Nano-G nin sürekli açık kalmaması gerekiyor Birol Hocamın da yazdıgı gibi ,Aşırı ion dan kararma meydana gelmekte.Belirli aralıklarla kumandadan açıp kapatırsanız sorun çözülecektir.

• Arkadaşlar etherea serisi daha doğrusu bütün panasonic klima modelerri yenileniyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.