Şimdi Ara

PANASONİC Klima Kullanıcıları Buraya... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
410
Cevap
6
Favori
57.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nke dediğiniz için fiyat konusunda bir şey söyleyememiştim.Ancak Pke için aldığınız fiyat çok iyi ikisi için Akakçe de verilen en iyi fiyat 2.180 + 3980 toplam 6120 lira.Tekrar hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antısekurıt

YENİ GELEN ETHEREA SERİLERİ İÇİN .

Hatalı bilgi aktarıp kimseyi kandırmayalım orgınal katologu ısteyenlere mail atabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yaw bu Pany meretinin Etherea dahil çevremde bir kaç kullanıcıs var,sürekli "dış ünite" ses şikayet vardır,yemeyin milleti Pany Klima diye,Etherea yine de iyi ama
    o paranın malı değil+sesli bu meretler yaw,ayrıca gördüğüm kadarıyla da hiç satılamıyor zaten

Birol buradaki Pany ci bayi sinek avlıyor ve bir de herifler gelip ME nin satıldığı Apt.altına yerleşmişler yan-yana gidiyorlar ama ME gidiyor ama Pany gidemiyor
    SES var dış ünitede beyler ses
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

yaw bu Pany meretinin Etherea dahil çevremde bir kaç kullanıcıs var,sürekli "dış ünite" ses şikayet vardır,yemeyin milleti Pany Klima diye,Etherea yine de iyi ama
    o paranın malı değil+sesli bu meretler yaw,ayrıca gördüğüm kadarıyla da hiç satılamıyor zaten

Birol buradaki Pany ci bayi sinek avlıyor ve bir de herifler gelip ME nin satıldığı Apt.altına yerleşmişler yan-yana gidiyorlar ama ME gidiyor ama Pany gidemiyor

Aha televizyoncu geldi gene

• Panasonic Türkiye pes etti.Mayıs ayından itibaren Türkiye distribitörü Modern klima..

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

yaw bu Pany meretinin Etherea dahil çevremde bir kaç kullanıcıs var,sürekli "dış ünite" ses şikayet vardır,yemeyin milleti Pany Klima diye,Etherea yine de iyi ama

Antalya pan.klima dağıtıcısı Sakura bizim eski arkadaşımız As klima Alim in firması. Antalya aslında istijrarlı gidiyor.İzmir gibi darmadağan değil..Zaten İzmir dağıtıcısoda dağıldı. Ben ethrea dan ses sikayeti çok duymadım.Belki onlar mkx serisi olan inv.dandır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

Panasonic Türkiye pes etti.Mayıs ayından itibaren Türkiye distribitörü Modern klima..

http://shiftdelete.net/panasonic-turkiyede-kuculuyor-49709.html

usta onu bunu bilmemde panasonicte galiba dünyada güme gidyor. satın aldığı sanyoya felanda müşteri arıyormuş. bilgilerini bir süre önce okumuştum. artık dünya tersine döndü gibi. bize ne demek gerekebilir ama çocukluğumuzdan beri rüyalarımızı süsleyen bu markaların yok olma süreçleri insanı üzüyor ne beleyim sanki bir duygusal bağ oluşmuş gibi.

Türkiyeye dönersek üstte verdiğim sdn linkine göre.

dect telefonda ne kâr kaldıki hayret yani. kim alıyor artık dect telefon. zaten son 2-3 yıldır en düşük kaliteli telefonları getiriyorlar. tekofax zamanında gelen kalite telefonları kaldırdılar. bunları tekofax ve panatekin ahı çarptı galiba ülkemizde. tamam tekofax ve panatekte kazıkçı firmaydı ama. işi biliyordu tecrübeli fimaydı.. ve zaman zaman yaptıkları kampanyalarla ucuzlukta sağlıyorlardı.

bunlar aç gözlülük edip kendileri geldiler. sonrada işi yürütemediler gibime geliyor.

linkte klima devam edecek denmiş.. tarih çok eski değil bu yılın başında yazılmış yazılar.

şimdiyse klima bölümünü modern klimaya veriyorlar. modern klima birkez şikayet var sitesindeki yorumlarını okuyun. kesinlikle hep biz haklıyız stratejisi hakim. samsung gibi.. (tek fark samsunglarda üretim hatası olduğu söyleniyor..)

burda zaman zaman tavsiye etsekte sadece mideanın soğutma ısıtma kalitesine binaen tavsiye ediyoruz. birazda fiyat ucuzdu işte.

şimdi panasonic ellerine gçetiyse basıcaklar zamı ve panasonic Türkiye gibi malın ardında durmayacaklar yazık çok yazık.

klimarıda tartışmaya açık hala yarım serpantin vs durumları mevcut. iç ünite iyonizer meselesinden kararma vs durumlar mevcut. ama genede uygun rakamlıydı ve belli bir kalitesi vardı bence modern klimaya verilmemeli bu ürün.. fakat sanırım bir mecburiyet var.

bu aralrda panasonic düşünenler sana sorup hangi modelse almalarında fayda var gibi gözüküyor.

vay be rüyalarımızda ah bir teybini walkmann ini tv sini alabilsek dediğimiz markalar ne hale geldi.

• Çinliler klima işini ele geçirdi bence ..Artık dünya da büyük marka yok..Benim pan.gördüğüm en yanlış şey her sene başka bir kasa. Şimdi yine değiştirdiler.Ethera nın kaç serisi oldu biz bile karıştırıyoruz..
    Bence de Modern Midea daki aynı mantıkla giderse pan.gibi markayı taşıyamaz.Çok satmak en iyi olmal değil bence..

• hayırlı olsun çinlilere ne diyelim.

modern klimada umarım ayağını denk alır.
  • Panasonic için benim gönlümden geçen ise Klimaplus anlayışında hizmet biraz daha uygun fiyat.İşte o zaman Modern Klima olmuş başkası olmuş fark etmez.Neticede iyi bir markanın iyi bir anlayışla sunulması.İnşallah bunu başarırlar.Temenni ederim.
  • Acaba Panasonic inverter KIT-YE 9 MKX kullanan oldu mu? (EER 3,28 COP 3,63 )
    Şuan indirimde 1300TL ye geliyor
    Tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviloks

Acaba Panasonic inverter KIT-YE 9 MKX kullanan oldu mu? (EER 3,28 COP 3,63 )
    Tavsiye eder misiniz?

neredeymiş o indirim ya!!! komik fiyat...Birileri gemiyi batırıyor galiba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba

Panasonic için benim gönlümden geçen ise Klimaplus anlayışında hizmet biraz daha uygun fiyat.İşte o zaman Modern Klima olmuş başkası olmuş fark etmez.Neticede iyi bir markanın iyi bir anlayışla sunulması.İnşallah bunu başarırlar.Temenni ederim.

Modern aynı Midea daki sistemle giderse bence şu anki durumundan daha beter olur.İzmir de Panasonic bölge dağıtıcısı 1 tane idi ,Modern Midea yı 3-4 yerde toptan dağıtımı var İzmir de.Hepsi birbirini yiğiyor. Sistem aynı olursa pan. pazar malı olur artık.Bence de böyle bir marka ya ciddi profesyonel bir oluşum lazım.

Ama şunu da unutmamak lazım ki artık pazar çok zor,rekabet çok üst seviyede. Kastırmaklada olmuyor. Artık her şey adet yapmak. Size çok basit bir örnek buyrun Daikin,MHİ şimdi sırada MELCO var.HC den de ucuz seri getirmeyi planlıyorlar.Savaş büyükkkk.. Olan sa işini düzgün yapmaya çalışana oluyor.3-5 sene sonra usta falan kalmaz.Dürüst esnaf hiç kalmaz..

• quote:

quote:

Acaba Panasonic inverter KIT-YE 9 MKX kullanan oldu mu? (EER 3,28 COP 3,63 )
    Tavsiye eder misiniz?

neredeymiş o indirim ya!!! komik fiyat...Birileri gemiyi batırıyor galiba..

http://www.n11.com/arama/ara?categoryGroup=0&q=panasonic+klima

• rebanuba R kullanıcısına yanıt
    Ektra indirimle 1245 TL satın aldım. (+ 111TL çek kazandım)
    mbirol ustaya PM den cevap verdiği için teşekkürler...
  • quote:

1245 TL nin üzerine mi 111 TL çek verdiler.Vallahi bedava oldu bu işşşşş..
    Yanlız dikkat edin Vitrin malı falan olmasın.Ben satıcının başka ürünlerine baktım,seri mallar değil.Eski MKE serileri falanda var elinde...
  • maviloks kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.Ama bize bırakmamışsın sitede yok artık.
  • quote:

quote:

1245 TL nin üzerine mi 111 TL çek verdiler.Vallahi bedava oldu bu işşşşş..
    Yanlız dikkat edin Vitrin malı falan olmasın.Ben satıcının başka ürünlerine baktım,seri mallar değil.Eski MKE serileri falanda var elinde...

Bir soru.Henüz Modern Klimaya geçmeden alınan cihazlar kimin sorumluluğunda olacak.Diyelim ki Panasonic Türkiye sorumlu bu daha iyi bir şey değil mi.Yani alınacaksa el değiştirmeden almak daha mı iyidir.

• Evet 1245 üzerine + 111TL çek kazandım
    Vitrin bile olsa kullanılmamış olacağı için sorun çıkarır mı ki?

Valla sonuncuyu aldık rebanuba kısmet
  • quote:

Evet 1245 üzerine + 111TL çek kazandım
    Vitrin bile olsa kullanılmamış olacağı için sorun çıkarır mı ki?

Valla sonuncuyu aldık rebanuba kısmet

İzmir Egemen tic.malları imiş depoda kalan stokları boşaltıyorlar.2 yıl öncesinin modelleri bile var elinde..

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.