Şimdi Ara

panasonic kullanma saati

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kullanılmamış panasonic px80 için kullanma saatini görmek için gerekli işlemleri yaptıktan sonra kullanma saati nasıl görülür.
    örneğin TIME 00:00 gibi mi?
    cevaplarınızı bekliyorum.
    tsk

• quote:

Orjinalden alıntı: klync

kullanılmamış panasonic px80 için kullanma saatini görmek için gerekli işlemleri yaptıktan sonra kullanma saati nasıl görülür.
    örneğin TIME 00:00 gibi mi?
    cevaplarınızı bekliyorum.
    tsk

Paneli nereden aldınız??yoksa DBank/İB gibi bir yerdenmi???
    Ayrıca neden merak ediyorsun SM ye giripte,Kullanım süresine bakmayı??

UYARI>>>senin kendi riskin dahilinde buraya giriyorsun,yanlış bir işlem yaparsan,hatalı bir tuşa basıpta
    chipseti kilitlersen v.s cihazın Garantisi YANAR!!!!

-Panelin alttaki(önde)flaplı kapağını kaldır
    -V- tuşuna bas,bu tuşa basılı tutarken
    -diğer eline Kumandayı al ve 1 er saniye aralıklarla arka-arkaya 3 defa 0(VCR) tuşuna bas
    -"SM" açılacaktır,elini kumandadan ve paneldeki V tuşundan kaldır
    --ekranın sağ alt tarafına ilgili Menü gelecektir,Saati orada göreceksin!
    --orada ayrıca TV yi kaç defa açıp-kapattığınıda göreceksin!

---çıkmak içinde>>Power tuşuna bas panelden veya Kumanda dan EXIT yap,panel tekrar açıldığında normal
    ekranı gelecektir+++

Bunlar çok riskli işlerdir,bir daha uyarayım seni!!!yanlış,yanlış işlemde GARANTİN YANAR!!
    Sana tavsiyem hiç girme SM ye!!!

++

• paneli m.mrkt ten aldım.aldıgımda urunun kutusunun ustundekı bant sokulmus.ıkıncı bır bant ıle tekrar bantlanmıs. sebebını sordum. bu usunlerı bız ıthal ettığımız ıcın ıcıne turkce kullanma klavuzu koymak ıcın acıp tekrar bantlıyoruz dedıler.suphelendım. bu ıslemı yaptım tıme satırında 000551:15 , altında da 103 yazıyor. bu ne demek. panel 103 sefer acılmıs ve 551 saat acık mı kaldı demek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: klync

paneli m.mrkt ten aldım.aldıgımda urunun kutusunun ustundekı bant sokulmus.ıkıncı bır bant ıle tekrar bantlanmıs. sebebını sordum. bu usunlerı bız ıthal ettığımız ıcın ıcıne turkce kullanma klavuzu koymak ıcın acıp tekrar bantlıyoruz dedıler.suphelendım. bu ıslemı yaptım tıme satırında 000551:15 , altında da 103 yazıyor. bu ne demek. panel 103 sefer acılmıs ve 551 saat acık mı kaldı demek.

Evet aynen öyledir

-Panel hours
    -Switched-on

değerlerini orada görürsün,rakamlarda doğrudur!!!!

O tip yerlerden alınan ürünlerde bunlar hep oluyor!,ayrıca TR de Dist.firma>>Panasonic Corp.>>>TEKOFAKS tır!!!
    Diğer yerler ise kanunların bir şekilde ki boşluklarından faydalanıp mal ithal ediyorlar!!

Kimi inasan göre aynı şey,ama bana göre değil,ucuz diye böyle yerlerden ben şahsen mal almam!
    Heleki Pany için Tekofaks tan başka hiç bir yerden almam,belki bazı ucuz veya buna benzer ürünler alınabilir ama panel gibi
    önemi olan malları Dist./Yetkili Bayisinden alınır++

Darty de sanırım belirli bir süre içinde "koşulsuz" iade durumu vardır,öyle ise geri ver!!!durumuda heriflere söyle tabiki,hoş onlar bunada itiraz edebilirler
    yada kıvırırlar!

Ayrıca arada tekrar kontrol et ve yarın yine bak v.s,değerlerin ne kadarı nasıl değişiyor diye emin ol OK+

++

• GEÇEN SENE BANADA COK FAYDASI OLMUŞTU BU SAAT OLAYININ TEKNOSADAN 106 EKRAN PLAZMA ALMIŞTIM EVE GELDİM SAAT MENÜSÜNE GİRDİM 2200 SAAT KULLANILMIŞ OLDUGUNU GÖRDÜM HEMEN GERİ VERDİM TEKNİK SERVİSİ ARADILAR SERVİSTEKİLER BU MENÜYÜ SADECE BİZ BİLİRİZ SİZ NASIL BULDUNUZ DEDİLER BENDE BULURUM DEDİM BİRDE PİŞKİN PİŞKİN BU PANELLERİN 30000 SAAT ÖMRÜ VARMIŞ 2200 SAATTEN BİR ŞEY OLMAZMIŞ DEDİLER BEMDE KAFALARINA ÜRÜNÜ VURDUM SONRADA SAMSUNG ALDIM
  • media markt urunu degıstırmeyı kabul etti. acaba kullanma saati sıfırlanabilir mi? (insanın içine kurt düştü bir kere)
    tsk
  • Normal olarak sıfırlanmaz!
    Ancak sıfırlanan chipset lerde vardır!

Üretici ilgili kodları+F/W ilede bunu yapar,ama kimse böyle bir şey yapmıyor!

-------
    Sen şimdi bunları geçte,bir an evvel paneli değiştir,madem kabul ettiler,bu arada herifleride biraz "okşa"!!!
    hatta orada bakacağını söyle v.s,kısaca sıfır diye 500 saatlik panel dehlenmez!!!herşeyin bir usulü-oluru v.s vardır!
    Aşamadık hala bazı zihniyetleri,işin acı tarafı ise gelen "Yabancı" bile bizim zihniyetle işleri götürmektedir!!

Bu arada MediaMarkt denen zımbırtı şirket sanırım Alman değilmi???
    Sıkıysa yapsın bakalım böyle atraksiyonlar Almanya da!!

Kolay gelsin++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 16 Ocak 2009; 0:17:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biz hic adam olamayacagiz galiba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: albani

Aşamadık hala bazı zihniyetleri,işin acı tarafı ise gelen "Yabancı" bile bizim zihniyetle işleri götürmektedir!!

Kolay gelsin++

Aynen katılıyorum.
    Benim asıl kızdığım elin gavurunun şirketinde asgari ücretle çalışan bizim insanımız sanki kendi cebine giren birşey varmış gibi bizi düdüklemeye çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: munans

quote:

Orjinalden alıntı: albani

Kolay gelsin++

Aynen katılıyorum.
    Benim asıl kızdığım elin gavurunun şirketinde asgari ücretle çalışan bizim insanımız sanki kendi cebine giren birşey varmış gibi bizi düdüklemeye çalışıyor.

Asgari ucreti o yuzden veriyorlarya zaten

• MM de bu tv 1299 olmus,simdi alacaktım içime kurt dustu,tekofax garantili 2200 tl aradaki fark cok fazla
  • Beyler yaw gidin adam gibi panel işini Bayisinden veya yetkili ve aynı Dist.şartlarında Garantisi sunabilen Satıcılardan alınız!!
    üç-kuruş ucuz alacağım diye,hatta bırakın üç-kuruşuda daha fazla olsada,yine aynen Bayisiden alınız!!

Maalesef bu iştede yine "bazı şeyleri aşamadık"!!!!!

Yine kanunların "boşluklarından" dolayı ithalat bir şekilde bu kabil mallarda yapılabilmektedir!

Ama dışarda ve adam gibi pazarlarda yine böyle değildir,zaten yapılmasıda mümkün değildir,örneğin "OneOn-Line" Pio/USA nın tek yetkili
    Dist/İthalatçı firmasıdır ve malı ithal eder ve piyasada istediğine verir,Bayi v.s gibi bizdeki uyduruk "Tekelci" zihniyet orada yoktur!!!
    Malı herkes alıp satabilir şartları uygunsa ve böylece piyasada tam bir serbest rekabet oluşur!!!
    Hatta işin garip tarafı örneğin MSRP olarak OneOn-Line 5020 için $ 3.500 diye açıklar ve reklam v.s yapar,ama siz malı netten veya
    çeşitli yerlerden $ 3000/2800 gibi rakamlara alabilirsiniz!!KAR marjı ve diğer masraflara göre bu satış fiyatı değişir,öyleki X bir marka
    panel için piyasada $ 3000 ile $ 4000 arasında oynayan çok ciddi farlarıda görebilirsiniz,uyanık olan takip eder,ucuz malı yakalar,rekabet
    böyle işliyor,ama bu arada kimse kanunların boşluklarından v.s işlerden atraksiyonlar yaparak Pio yu USA ya OneOn-Line dan başkasıda getiremez,
    adamı ayağından asarlar sonra

Avrupada da durum benzerdir,tek bir ithalatçı/Dist v.s vardır,birileri çıkıpta biz ithal ediyoruz,yok bilmem nereden getiriyoruz v.s işleri yoktur
    ama içerde mal,özellikle tüketicinin lehine gelecek şekilde pazara sunulabiliyor!!

Bizdeki bu konudaki bütün sistem bambaşkadır,TÜRK işi bir sistem vardur burada,her işte olduğu gibi,açık-boşluk v.s de çok fazladır!!

Yani MediaMarkt kimdirki bu belirli malı getirecek!!yada X firması v.s,işte bunlar TR deki bu konudaki sistemini açıkları vede yanlışlıklarıdır!!

MM 500 saatlik paneli "kakalıyor" sonrada "pardonmu"" diyor yani!!!ülen memlekette ne atraksiyonlar dönüyor be....
    Yerlisinden bıktık birde şimdi hesapta bu yabancı denen firmalar çıktı yine TÜRK işi kakalama yapan!!

Selamlar

• valla ben bugün aldım hemde 2 tane 1 arkadaşa 1 bana ikisinede baktım 000 saat kullanılmış.... MM arkasında duruyor 2 garantisi var, tekofax garantisi var diye 900 tl fazla bayılamam o kadar saf değilim onlarda artık adam gibi fiyata satsınlar aletin avrupadaki fiyatı belli bu milletin sırtından haksız kazanç sağlamaktan bıkmadılar hem benim için isim değil cisim önemli bozulduktan sonra hepsi aynı olur

texmo kardeş almayarak çok büyük hata yapmışsın yazık geçmiş olsun
  • bende aldım, dun kurdum bile,kullanım suresine nasıl baktın?
    quote:

Orjinalden alıntı: mmxcakir

valla ben bugün aldım hemde 2 tane 1 arkadaşa 1 bana ikisinede baktım 000 saat kullanılmış.... MM arkasında duruyor 2 garantisi var, tekofax garantisi var diye 900 tl fazla bayılamam o kadar saf değilim onlarda artık adam gibi fiyata satsınlar aletin avrupadaki fiyatı belli bu milletin sırtından haksız kazanç sağlamaktan bıkmadılar hem benim için isim değil cisim önemli bozulduktan sonra hepsi aynı olur

texmo kardeş almayarak çok büyük hata yapmışsın yazık geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: texmo

bende aldım, dun kurdum bile,kullanım suresine nasıl baktın?

Üstten ikinci mesajda açıklamış arkadaşlar.
  • Beyler bu olay Vestel'de olurmu ? SM varmıdır?
  • yaw Beyler zırt-pırt "SM" diye sormayın ve ne için istiyorsunuz,çünkü en azından arayan bir sürü insan oldu,bir şekilde
    SM ye girerek Chipseti klitleyen,Default a dönemeyen,Garantisini yakan v.s v.s

"SM" çocuk oyuncağı değil!!
    Saatine bakmak olayı ile girilip,başını yakanlar oluyor!!

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 18 Ocak 2009; 15:15:02 >
  • ALBANI USTAD,
    TESEKKURLER. SAYENDE BIR PROBLEMDEN UCUZ KURTULDUM. MAGAZA MUDURUNDEN, REYON SORUMLUSUNA KADAR, DEFALARCA ARANDIM,BINLERCE OZUR...VS. (ALMANYA M.M DAN BILE OZUR MAILLERI GELDI. ORAYA DA YAZMISTIM.) SANKI YAPILAN OLAYDAN HICBIRININ HABERI YOKMUS GIBI. SONUNDA YENI PLAZMAM GELDI. YENI PLAZMAYI KENDILERI GETIRIP KURDULAR. KULLANMA SAATINI GOSTERDIGIMDE INANAMADILAR.
    TEKRAR TESEKKURLER.
  • Güle güle kullan+
    Sen Servisleri ve Satıcı yerleri filan geç bir kalem,onlar başka telden çalarlar hep

++
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.