Şimdi Ara

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.224
Cevap
4
Favori
97.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sugarboy

bu tz serisinin fotoğraflarında nedense bir cansızlık görüyorum... yani mat gibi size de öyle gelmiyor mu?

cansız mı gerçekmi

şu bendeki resimleri bi atayımda gör sen cansızı
  • resim paylaşımı na devam millet fuji daha canlı diyenlere tokmak niyetine koyalım resimleri bastırın şaka bi yana fujinin resimleri canlı değil cafcaflı
  • Bravo Palakash panasonikçi böyle olur...
  • Mrb arkadaşlar,topici baştan sona kadar okudum ve TZ serilerine hayran kaldım diyebilirim

ve kasım ayı sonunda usa dan gelcek arkadaşım vasıtasıyla E-baydan TZ3 modelini almaya karar verdim,TZ5 de olabilirdi fakat sadece foto amaçlı kullanacağım için boşuna fark vermek istemedim,tahmini 200 dolara malolacak bana...Kasım sonunda bende aranızdayım inşallah
  • Bir hafta geçmiş üzerinde mesajımın ama kimse bişi yazmamış,bende paybal ı yaptım bu arada,ürünümü bekliyorum,fakat ufak bi değişiklik oldu,%10 indirim kuponu kampanyası varmışş ebayda bende tz5 sipariş verdim,kargo dahil 200 dolar...
  • TZ5 in hayırlı olsun ebaydan kimden aldında 200 dolara mal ettin anlatırsan seviniriz,bende ebaydan alışveriş yapıyorum ama kargo dahil o fiyata görmedim.
  • eneeeds adlı bi satıcı...

shipping 15 dolardı ve %10 luk hediye kuponum vardı ebaydan o yüzden çok uygun fiyata geldi alet...

mesela şuda aynı fiyat hemen hemen...

http://cgi.ebay.com/Panasonic-Lumix-DMC-TZ5-Digital-Camera-9-1MP-NEW-IN-BOX_W0QQitemZ370109982057QQcmdZViewItemQQptZDigital_Cameras?hash=item370109982057&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

• Biri Fuji mi dedi?
    YER: Kapıdağ yarımadasından Bandırma körfezi. Karşıyaka-Tatlısu arası yol kenarından manzara. Karşısı Bandırma ancak hava kapalı olduğundan görünmüyor.

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı

Zoomsuz Normal çekim.

40X zoom.Mustafa Kaptan 3 yazısını okuyamayanlar için. Özellikle Fujisi olanlara...;) Tabi ki DMC TZ5:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magunduz -- 17 Kasım 2008; 23:04:02 >

• işte TZ5 almamdaki en büyük neden,foto için teşekkürler,eline sağlıkl,varsa dahada isteriz 40x li fotolar
  • Evet arkadaşlar sonunda mutlu sonnnn...Tz5 im şuan elimde bir saattir kurcalıyorum,türkçe kullanma kılvauzu olmadığı için tam olarak çöezemedim henüz ama bu topicde yeterince bilgi sahibi oldum...gece olduğu için zoom performansını tam olarak ölçemedim,ilk olarak çektiğim bi makroyu sizlerle paylaşıyorum...sarı ışık altında ve flaş açık...

• Başlığı görünce ben de tz-5'le çektiğim birkaç amatör fotoğraf çalışmamı paylaşayım dedim

• bir tanede zoom show ekleyelimm...geçrçekten dürbün niyetine kullanılabilir Lumix TZ-5

Zoomsuz orijinal foto;

Max zoom;

• Çok güzel yalnız tabi dijital zuma geçtimi görüntü kalitesi düşüyor...Zaten dijital zumda kalite değil yaklaştırmak önemli hastanenin yazıları cam arkasından çekilmesine rağmen gayet net okunuyor.Teşekkürler yeni fotoğraflarınızı bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperkon -- 14 Aralık 2008; 0:57:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alperkon

Çok güzel yalnız tabi dijital zuma geçtimi görüntü kalitesi düşüyor...Zaten dijital zumda kalite değil yaklaştırmak önemli hastanenin yazıları cam arkasından çekilmesine rağmen gayet net okunuyor.Teşekkürler yeni fotoğraflarınızı bekleriz.

ve bu resimi ayakta durarak tripodsuz,elle çktim...tripodla daha net görüntü alınabilir sanırım?
  • maksimum dijital zumda elle çekim çok harika ve noise dışında titretme görünmüyor.Megaois gerekeni yapmış tripod kullansanda bundan daha fazlası olmaz.Çünkü dijital zuma girmişsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperkon -- 18 Aralık 2008; 0:39:31 >
  • ufak bi sorunum var ;

cihazla gelen 1gb lik sandisk sd card,laptoptaki card reader tarafından sorunsuz okunuyor fakat daha sonra aldığım beyaz renk 4gb sdhc sandisk marka kartı laptopun card readerı okumuyor,neden acaba ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alperkon

Çok güzel yalnız tabi dijital zuma geçtimi görüntü kalitesi düşüyor...Zaten dijital zumda kalite değil yaklaştırmak önemli hastanenin yazıları cam arkasından çekilmesine rağmen gayet net okunuyor.Teşekkürler yeni fotoğraflarınızı bekleriz.

Fotoğraf açık pencereden çekilmiş.
    Işığın iyi olduğu durumlarda genelde tripod gerekmeyebiliyor, shutter speed arttığı için. Bir de garantiye almak için burst modda arka arkaya çekim yapılırsa fotoğraflar bilgisayara atılınca Panasonic hayal kırıklığına uğratmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_1 -- 19 Aralık 2008; 0:37:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: reymor01

ufak bi sorunum var ;

cihazla gelen 1gb lik sandisk sd card,laptoptaki card reader tarafından sorunsuz okunuyor fakat daha sonra aldığım beyaz renk 4gb sdhc sandisk marka kartı laptopun card readerı okumuyor,neden acaba ??

Aynı sorun bende de var.4 GB A-data SDHC kartımı Fujitsu Siemens Amilo 1451G modeli dizüstünün kart okuyucusu okumuyor.Bereket beraberinde küçük bir USB SD kart okuyucu hediye etmişlerdi.Onu kullanıyorum.
  • Kaç sayfa olmuş konu Ne çok kişi almış bu serilerden. Herkes güle güle kullansın TZ lerini.
  • Lumiz TZ lerimiz soğuktanmıdır nedir pek iş yapmıyor galiba,konu gerilerde kalmışş

bi iki zoom denemesi daha yaptım akşam ekliicem...
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.