Şimdi Ara

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.224
Cevap
4
Favori
97.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler merhaba bendede Tz5 var fakat aldığımdan beri hiç yazılım güncelleme yapmadım nasıl oluyor bu güncelleme kaba taslak bilen biri anlatabilirmi acaba siteye baktım fakat ingilizce oldugu için anlayamadım
  • Koskoca mart ayı post suz geçmiş yawss

Bende yazılım güncellemesi yapmadım hiç,aldığım gibi kullanıyorum gayette memnunum,herhangi bi şikayetim yok
  • arkadaşlar merhaba bende tz3 var video çekimlerini pcde k lite codec programı ile acıyordum fakat dun ne oldu ise acmamaya başladı yeni surumunu deniyorum olmuyor mov dosyası olarak kayıt ediyor tz3 te bu dosyayı farklı dosya olarak degiştirme ayarı varmı video açmak için sız hangi programları kullanıyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkeralav

arkadaşlar merhaba bende tz3 var video çekimlerini pcde k lite codec programı ile acıyordum fakat dun ne oldu ise acmamaya başladı yeni surumunu deniyorum olmuyor mov dosyası olarak kayıt ediyor tz3 te bu dosyayı farklı dosya olarak degiştirme ayarı varmı video açmak için sız hangi programları kullanıyorsunuz

quick time programını kullan.
    http://www.oldversion.com/download_QuickTime_7.5.5.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkeralav

arkadaşlar merhaba bende tz3 var video çekimlerini pcde k lite codec programı ile acıyordum fakat dun ne oldu ise acmamaya başladı yeni surumunu deniyorum olmuyor mov dosyası olarak kayıt ediyor tz3 te bu dosyayı farklı dosya olarak degiştirme ayarı varmı video açmak için sız hangi programları kullanıyorsunuz

video üzerinden sağ tıkla özellikler değiştir media player seç.
  • quick time programını kullandım ama bazılarını acıyor bazıları acılmıyor
  • Merhaba arkadaşlar, size bir sorum olacak, TZ 1 350 ytl. TZ 2 450 ytl. sizce hangisini almalıyım. ikisi arasında önemli farklar varmıdır?max. limitim 500 o yüzden diğerlerine bakamıyorum.Yoksa bu devirde bu makinalar alınmaz mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozyeliz

Merhaba arkadaşlar, size bir sorum olacak, TZ 1 350 ytl. TZ 2 450 ytl. sizce hangisini almalıyım. ikisi arasında önemli farklar varmıdır?max. limitim 500 o yüzden diğerlerine bakamıyorum.Yoksa bu devirde bu makinalar alınmaz mı?

hocam buna açık artırmaya katıl 500ekadar fiyat ver al bence hatta 525e kadar fiyat olarak. 450ye tz2 alınmaz çok para tz2 için
    http://urun.gittigidiyor.com/PANASONIC-DMC-TZ5-KILIF-8-GB-SDHC-KART-HEDIYELI_W0QQidZZ17644959

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix -- 19 Mayıs 2009; 22:38:09 >

• Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler, ama ikinci el ve internetten düşünmüyorum.Galiba başka bir makina bakacağım.Aslında canon A 720 de düşünüyorum ama onuda hiçbiryerde bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzzafer

quote:

Orjinalden alıntı: kenanmorbulut

cevap için teşşekür ederim .birşey danısacam sıze su hanı mesela bır nesneyı net cıkarıp arkası bulanık cıkan sahneler bu makınada nasıl oluyor ?

Sanırım bunu kastediyorsun.TZ5 ile standart ayarlarda çekildi.İstenildiğinde çok profesyonel olmasa da yeteri kadar manuel ayar var.O ayarlar kullanılarak daha iyileri de çekilebilir.

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı

arkadaslar bu sorunun cevabını bende ck merak edıyorum acıkcası...
    ne kadar ayar yapsamda arka tarafı cok flu yapamıyorum nasıl tavsıye edersınız...

• Arkadaşlar bende 1.0C versiyonlu TZ3 var. 1.09 numaralı versiyon daha mı yeni? Upgrade eden var mı?
  • yok mudur bilen?
  • Arkadaşlar elimde Lumix TZ3 var,
    Sorum çok kısa ve öz (Beni çıldırtan bi soru)
    Bu makine ile lanet gece çekimlerini (Gece manzarası değil, iç veya dış mekanda insan fotoğraflarını) Blurlanla olmadan, en net şekilde, Hangi modda çekebilirim? Veya, standart fotoğrafta iso ve shutter hızlarını nasıl değiştirerek en net sonuca ulaşabilirim? (GECE)

Yani tripod falan kullanmadan, bas çek şeklinde,gece çekimlerini nasıl en iyi yapabilirim?
    Yardımlarınız için çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FxmaN -- 22 Şubat 2010; 22:18:51 >
  • up ?
  • Dostum, night portrait moduna al. Tripod kullanırsan ve çektiğin insanlar en azından 1 saniye hareket etmezlerse fotoğraf daha iyi olacaktır. Daha da iyi sonuç için self timer ı da aç. Tabi çektiğin insanlar çok uzakta olmayacaklar. Kullanım kılavuzunda maksimum 5 metre yazıyor. Eğer hala memnun değilsen ekstra flaş kullanman gerekiyor. Bu makineler ancak bu kadarını yapabiliyor
  • Vay be ne forum ama.. 2 sene evvel buradaki yorumlara bakarak TZ3 aldım, hala kullanıyorum ve memnunum.. Adamlar TZ7e gelmişler yeni haberim oluyor.. Çok tutuldu TZ serisi..

Herkese saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: matt009

Dostum, night portrait moduna al. Tripod kullanırsan ve çektiğin insanlar en azından 1 saniye hareket etmezlerse fotoğraf daha iyi olacaktır. Daha da iyi sonuç için self timer ı da aç. Tabi çektiğin insanlar çok uzakta olmayacaklar. Kullanım kılavuzunda maksimum 5 metre yazıyor. Eğer hala memnun değilsen ekstra flaş kullanman gerekiyor. Bu makineler ancak bu kadarını yapabiliyor

Hocam, karşıdaki insanlar poz verirken zaten sabit bekliyolar ama, gittiğim mekanlarda yanımda tripod taşıyamadığım için, illaki el titremesi ve sonuç buğulu/flu görüntüler.
    Başka neler yapabilirim geceleri daha net çekmek için ?

• http://urun.gittigidiyor.com/PANASONIC-LUMIX-DMC-ZS3-TZ7_W0QQidZZ26108270

arkadaşlar bende yukarıda linkini verdiğim ürünü aldım.

Yedek batarya ve hafıza kartı olaraksorun yaşamayacağım hangi ürünleri önerirsiniz*

Nerden almalı?

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.