Şimdi Ara

Panasonic NV-GS500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Panasonic NV-GS500 kulananınız var mı acaba, kendime bu kameradan alacağım da kullanmasını tam olarak bimediğimden alır almaz test etmek istiyorum tüm özelliklerini, bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar için mail adresim seyyah@iyibirisi.com şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

• helal olsun arkadaşlar koskoca forumda bir adet çıkmadı mı kullanıcı yahu. doğubanktan garantisiz alacağım için tırsıyorum açıkcası... en azından kullanan yoksa bile test ettirebileceğim bir yer varsa tavsiye ederseniz sevinirim. saygılar....
  • bu arada arkadaşlar bu kamera tekofaks garantili panasonic bayisinde kdv dahil. 1950 ila 2100 YTl arası değişiyor peşin fiyatı. 2100 YTL yi direkt dükkandan sordum. 1950 YTL yi internetten buldum.

fakat, doğubankta 950 dolara yani yaklaşık 1380 YTL ye buldum.

adam: fatura kesecem ve 2 yıl garanti belgeni de verecem

dedi bu arada, ben dumur oldum tabi birden ani bir şekilde ister istemez çaktırmadan kopma ve yerlere yatma durumu belli etmeden sinsice

ben: garanti ettiğin firmanın adı ne)))

adam: eeee şey, pınar elektrik

ben:heee, anladım.

( pınar elektrik ya bu adamın kurduğu naylon bir şirket yada bir arkadaşının uyduruk bir elektronikçi dükkanı ) diye geçirirken içimden

-abi ürün de bir bozukluk üretim hatası filan olursa alıyor musunuz geri

dedim

-bir ay içinde getirirsen yenisi ile değiştiririm

dedi...

İŞTE BANA BİR PANASONİC NV-GS500 KULLANICISI LAZIM ACİL OLARAK, ÇÜNKÜ KAMERAYI TEST ETTİRMEK İSTİYORUM, SAYGILAR VE DE SEVGİLER

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Panasonic HC-VX1 4k Video Kamera
    geçen ay önce açıldı
    NiKON Coolpix 4800-5900
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.