Şimdi Ara

Panasonic P46VT20E almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün Teknosa'yı şöyle bir gezeyim derken Panasonic'lerde ki indirimi farkettim. Bir tane P46VT20E almayı düşünüyordum zaten. Benim ödeme problem olunca alamadım. Fiyat 4.500 TL den %20 indirim ile 3.600 TL ye inmişti. İçinde 1 adet de 3D gözlük ile Wifi dungle vardı. Evde incelerken Vatan da aynı ürünü 3.510 TL ye gördüm. Teknosanın indirimini de bu sayede ane olduğunu anlamış oldum! Forumda da incelemeye başladım ama malum forum deniz derya oldu. Bana bu ürünü tavsiye eder misiniz? VEya ne işin var 3d ile git normal bir plazma al der misiniz?

Şimdiden teşekkürler.

• Sene de kaç 3d film izleyeceksin? Çok izlerim, bulurum da diyorsan tamam. Ben de 3d düşünüyordum ama aynı %20 ile Gw30 1670 gibi çok cazip olunca aldım. Benim baktığım modelde aradaki fark 300 gözlüklerle 600 gibiydi. 600'e 3 sene hemen hemen her 3d filme de sinemaya gider miyim? Giderim hem de sosyalleşirim dedim ve 3D'siz gw30'u aldım... Zaten senede kaç film çıkıyor. Çoğu çizgi film, çocuk varsa izletmeye kalksan aktif 3d gözlük çocuğa takmak sağlıksız... Vt20 2010 serisi, teşhir olabilir. Alıcaksan dikkatli ol, V serisinin pany'nin güncel en iyi plazması olduğunu söylüyorlar.

Ayrıca 46'' olarak da güncel gözlük ve wifisiz GT30'dan da ST33'den de ucuza gelmiş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 30 Temmuz 2011; 23:05:04 >
  • Merhaba

Yorumların için sağol. Aldığın GW30 un tam kodunu yazarmısın yanlışlık olmasın.

Birde Bu GW30 ile P46VT20E ile aradaki fark sadece 3D midir? çünkü aradaki fark yaklaşık 2.000 TL

Son olarak yeni nesil V serisini ürün kodundan nasıl anlarız?

Not: P46VT20E vatanda sadce balıkesir de kalmış zaten. Dediğin gibi ürünü bitiriyorlar gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anomy

Merhaba

Yorumların için sağol. Aldığın GW30 un tam kodunu yazarmısın yanlışlık olmasın.

Birde Bu GW30 ile P46VT20E ile aradaki fark sadece 3D midir? çünkü aradaki fark yaklaşık 2.000 TL

Son olarak yeni nesil V serisini ürün kodundan nasıl anlarız?

Not: P46VT20E vatanda sadce balıkesir de kalmış zaten. Dediğin gibi ürünü bitiriyorlar gibi.

P46GW30 46 inch için benim aldığım P42GW30 42 inch. 46 inch GW30 için 3000 lira fiyat çekiyorlar, 46 inch ST33 ise 2700 civarına bulunuyor ST33 3D özellikli.

V serisinden farkına gelince VT'de 3D vardır, GW'de yok. Fonksiyon olarak bakıldığında GW30, ST33, GT30, V30, VT30, ST30 aynı özelliklere sahiptir. İçinde T olanlar 3D özelliklidir. Fiyat farkı ise içinde kullanılan modülün kalitesi ile, görüntü kalitesi ile alakalı. (ST30 da dahili uydu da yoktur diğerlerinde var. Yukarıdaki modeller hariç diğer panasonicler Neotion Plazma değildir, daha düşük kontrast ve daha çok yansıyan ekranlar... Bu arada S30 modeline dikkat, o da neotion plazma değildir, görüntü kalitesi olarak da çok gerilerde düşük kontrastlıdır.

42GW30 bulabileceğiniz mağazalar: Egemen, Teknosa, Darty
    42ST33 bulabileceğiniz mağazalar: Vatan
    46ST33 bulabileceğiniz mağazalar: Darty

diğer ürünlerin hangi mağazalarda olduğunu incelemediğimden bilmiyorum. St33 Egemende de olabilir bakmadım.

• Peki VT20 2010 model 3d be neoplazma değil anladım. GW30 2011 model neoplazma 3d olmayan bir tv

neo plazma ile VT20 de ki teknolojiyi nasıl kıyaslamak lazım?

Karşılaştırırsak

VT20: 2010 model neo plazma değil 3D var 2.600 TL
    GW30: 2011 model neo plazma 3D yok 3.500 TL

Sonuçta aralarındaki temel farklar anladığım kadarıyla bunlar. 3D istiyorsan VT20 istemiyorsan GW30 almalı.

2011 model 3D plazma öneriniz ne olurdu?

Not bu arada VT20E ninde Neo PDP olduğunu öğrendim, doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anomy -- 31 Temmuz 2011; 14:35:41 >
  • quote:

Peki VT20 2010 model 3d be neoplazma değil anladım. GW30 2011 model neoplazma 3d olmayan bir tv

neo plazma ile VT20 de ki teknolojiyi nasıl kıyaslamak lazım?

Karşılaştırırsak

VT20: 2010 model neo plazma değil 3D var
    GW30: 2011 model neo plazma 3D yok

Sonuçta aralarındaki temel farklar anladığım kadarıyla bunlar. 3D istiyorsan VT20 istemiyorsan GW30 almalı.

2011 model 3D plazma öneriniz ne olurdu?

Yok S30, U30 hariç hepsi neoplazma buna 2010 G ve V serileri de dahil. Yani V20 ve G20'li serilerde Neoplazma.

2011 model 3d plazma ben olsam ST33 tercih ederdim ama bu tamamen maddi sebeplerle. Öncelikle TV'ye ayırdığım bütçeye en yakın fiyatta olan o model, 2. olarak da ben görüntüden ve diğer teknik detaylardan çok anlamam. Samsung 51D550 mesela 130 ekran ve indirimlerde 1870 liraya kadar düştü. Ama ciddi yansıyor, alsam evde koyacağım yerde yansıma problem yapmazdı ama 3d olarak da plazma düşünmüyorum. Evin salonuna koyacağım TV'de Cinema 3D özelliği olmalı ki çocuklarda arada bir izleyebilsin, daha zararsız bir teknoloji olsun tercih ederim. Cinema 3D özelliği ise sadece LG ve Phillips ledlerde bazı serilerde var. 42 inçde ise Gw30 1670, St33 3d'li 1999 olduğundan bir an tereddütde kaldım sonra kullanmayacağım özelliğe boşuna para vermiyeyim hem de daha iyi ürün alayım dedim. Sonuçta farkı ben çok anlamasam da bir fark muhakkak var, G serisi S'lerden V serisi de G'lerden daha iyi.

2011 alabileceğin 3d plazma modelleri:

Panasonic VT30, GT30, ST33, ST30; Samsung 51D550. Aralarında en iyisi VT30 diyorlar. Fiyat önemsizse Vt30 önemli ise St33; fiyat çok önemli ise de 51d550 ama yansıma var bayağı. Benim Gw30 da yarın gelecek bu bölümde gw30 incelemeside yeni başladı ilk teslim alan arkadaşımız Gw30 screen shotları paylaşmış bir bakın derim. Ben de ürünü teslim alınca o başlığa ekleyeceğim bu hafta fotoğrafları.

• Evet o GW30 paylaşımını inceledim (aklımda bir arka fon balkon resmi kaldı )

Ondan sonra kafam karıştı zaten. Seninde değerlendirmeni bekleyim diyorum. Sonuçta arada kaldığım yer son tahlilde 3D limi 3D siz mi olacak sanırım.

Başka arkadaşlarda yorum yapabilirlerse sevinirim.
  • Yanlış bilgi vermeyelim S30 G14 neoplazmadır :) hatta bu modeli bile almayı düşünüyorum 2011 model ve lan port ve viera image wiever var mevcut buyrun kaynak

Tek eksiği S serisi olması ve 2mil.kontrast olayı

bazı yerlerde g14 panel veya illaki neoplazma yazıp yazmamasının çok önemi varmıdır bilemem

http://panasonic.net/avc/viera/eu2011/product/s_plasma_spec.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirtualFrog -- 31 Temmuz 2011; 14:46:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Yanlış bilgi vermeyelim S30 G14 neoplazmadır :) hatta bu modeli bile almayı düşünüyorum 2011 model ve lan port ve viera image wiever var mevcut buyrun kaynak

Tek eksiği S serisi olması ve 2mil.kontrast olayı

bazı yerlerde g14 panel veya illaki neoplazma yazıp yazmamasının çok önemi varmıdır bilemem

http://panasonic.net/avc/viera/eu2011/product/s_plasma_spec.html

Doğrudur, atlamışım ama normal yani. Diğer neoplazmalarla görüntü olarak incelediğimde u30'dan farksızdı. Neoplazma da olsa esprisi yok. Bence siz de uzak durun o modelden. Hele gw30 bu rakamlara inmeye başlamışken. Dahili uydu özelliği bile aradaki farkı çıkarır.

• quote:

Evet o GW30 paylaşımını inceledim (aklımda bir arka fon balkon resmi kaldı )

Ondan sonra kafam karıştı zaten. Seninde değerlendirmeni bekleyim diyorum. Sonuçta arada kaldığım yer son tahlilde 3D limi 3D siz mi olacak sanırım.

Başka arkadaşlarda yorum yapabilirlerse sevinirim.

O balkon resmi benimde canımı sıktı. 51d550'den soğutan da beni benzer bir resimdi. Yalnız kapalı ekranda çok normal o balkonun gözükmesi. Benim TV'yi koyacağım yerde ışık alması oldukça zor. Öte yandan bende yansıma yaparsa her evde yapacaktır. Teşhirde çok inceledim yalnız LCD ve LED'lerle aynı oranda yansıma yapıyordu bu tv. 46c650'de 1799'a düşmüş. Gelsin bakalım, umarım 46c almadığıma pişman olmam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.