Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: creatures

Arkadaşlar selamlar,
    Hiç hesapta yokken bu televizyonu almaya niyetlendim.
    Normalde 32'' televizyon bakıyordum bende panasonic 42''GW15 var.
    Playstation için 32'' bakıyordum.
    İlk önce elektro world'de 50''GW30 2199TL ve burada da carrefourlarda satılan 46''GW30 1699 TL olması beni cezbetti.
    Burayı okumasam akşama 50 inch'i almıştım şu anda 46 inch olan fiyat olarak daha cazip gibi geldi.
    Bu durumda 42 inch'i oturma odasına alıp genel olarak oyun amaçlı (playstation) kullanmayı planlıyorum.
    Sorum şöyle sizde fiyat/performans olarak 50 inch mi yoksa 46 inch'i mi tercih edeyim?
    Playstation oynamak için başka bir televizyon baksam daha mı iyi olur?
    GW30 ile GW15 arasında çok fark var mıdır yani bu işe kalkışmaya değer mi?
    Bu akşam itibariyle işi halletmiş olacağım vaktinizi ayırıp yanıt verirseniz çok sevinirim.

zaten g15 te oyun oynuyrsan

direk 46gw30 bence aradaki 500 tl lik fark çok 50 için böyle giderse 2000 li fiyatlarada düser gibi geliyor 50gw30

iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

quote:

Orijinalden alıntı: lovewhisper

Yeni bir tv almayı düşünüyorum. LED tv (Samsung D5000) almak istiyordum ancak panasonic in bu modelini görünce(özellikle sd yayınlarda daha iyi ve daha gerçek renkler) acaba plazma tv mi alsam diye kararsız kaldım.

Plazmalarda logo, resim kalma, gibi olumsuz durumlar olabilirmiş. Ve bu durumum onarımı yok galiba. İşim açıkcası bu yüzden plazmaya soğuk bakıyorum. Çünkü laptop hdmi bağlantısı yapınca oyun,film vs de sıkıntı çıkabilir. Böyle bir durumla karşılaşan varmı(özellikle 7-8 aydır plazma kullananlara soruyorum).

yaklasık 10 aydır kullanıyorum ilk 500 saat kullanımına ilk sayfadaki kurallar dahilinde dikkat ettim ve 1,5 ayda bu süreyi bitirdim ve 4 5 aydır hiç bi seye dikkat etmeden kullanıyorum,, sadece kumandada işlem yapmayınca 4 saat sonra televizyon kapanıyor

ne kalıcı nede geçici resim yapısması yasamadım

forumda bu sorunu yasayan arkadaşlar oldu genelde ilk bastaki rodaj ayarlarına dikkat etmediklerini söylediler (ekran ayarlarını kısmama yada ekranda uzun süre sabit logo kalması vs)

diğer taraftan her seye azami sekilde dikkat etsende olma ihtimali var (küçük bi ihtimal de olsa)

Tv izlerken illaki kanal değiştirirsin ancak, oyun ya da film de ne olur diye biraz tereddüt ettim. Birde aklıma şu geldi: teknomarketler de teşhire açtıkları tv çok uzun süre aynı kanal da çalışıyor, onlarda sorun olmadığına göre bizde de tv izlerken hiç bir şey olmaz bence

Tv inceledim hakikaten çok tatlı görüntüsü var. Vatan mağazasında tv ile ilgilenen arkadaşa sordum: bu model de görüntü kalma olayı tamamen bitmiş. Neo plazmalar yeni nesil dedi. Tv biraz inceledikten sonra usb taktım Bluray DTS.264 mkv formatlı filmi oynattı, ses de ve görüntü de sıkıntı yok ancak altyazıyı okumadı. LG LV4500 de denedik olmadı Samsung d8000 de denedik yine altyazıyı okumadı nerde sorun var anlayamadım?

Bu modelin üstünde samsung d6000 vardı. İnanın samsung parlak panel led olduğundan direkt ilgiyi topluyor. İnsanın içi geçiyor "off görüntüye bak bee" diye. Ancak şöyle 2-3 dakika detaylı incelediğiniz zaman kesinlikle panasonic plazma çok daha gerçeğe yakın renkler veriyor Özellikle siyah tonlarında. Ama yine de D5000-6000 seriside alınabilir bence.

Bu arada Vatan da hafta sonu axess ve bonus a 10 taksit peşin fiyatına 1670 lira. Ahh be neden maximum a yapmazsın ki şu indirimi hemen alalım

• arkadaşlar bursada oturuyorum ve bursa anatolium media markt mağazasında tv araştırırken şu fiyatları gördüm belki işinize yarıyabilir ,,,

42GW30 = 1499 kapalı kutu vardı baya
    46GW30 = 1699 4 tane kapalı kutu vardı
    50GW30 = 2199 1 tane kapalı kutusu vardı en son satılmadıysa

saygılar
  • quote:

quote:

quote:

Yeni bir tv almayı düşünüyorum. LED tv (Samsung D5000) almak istiyordum ancak panasonic in bu modelini görünce(özellikle sd yayınlarda daha iyi ve daha gerçek renkler) acaba plazma tv mi alsam diye kararsız kaldım.

Plazmalarda logo, resim kalma, gibi olumsuz durumlar olabilirmiş. Ve bu durumum onarımı yok galiba. İşim açıkcası bu yüzden plazmaya soğuk bakıyorum. Çünkü laptop hdmi bağlantısı yapınca oyun,film vs de sıkıntı çıkabilir. Böyle bir durumla karşılaşan varmı(özellikle 7-8 aydır plazma kullananlara soruyorum).

yaklasık 10 aydır kullanıyorum ilk 500 saat kullanımına ilk sayfadaki kurallar dahilinde dikkat ettim ve 1,5 ayda bu süreyi bitirdim ve 4 5 aydır hiç bi seye dikkat etmeden kullanıyorum,, sadece kumandada işlem yapmayınca 4 saat sonra televizyon kapanıyor

forumda bu sorunu yasayan arkadaşlar oldu genelde ilk bastaki rodaj ayarlarına dikkat etmediklerini söylediler (ekran ayarlarını kısmama yada ekranda uzun süre sabit logo kalması vs)

diğer taraftan her seye azami sekilde dikkat etsende olma ihtimali var (küçük bi ihtimal de olsa)

Tv izlerken illaki kanal değiştirirsin ancak, oyun ya da film de ne olur diye biraz tereddüt ettim. Birde aklıma şu geldi: teknomarketler de teşhire açtıkları tv çok uzun süre aynı kanal da çalışıyor, onlarda sorun olmadığına göre bizde de tv izlerken hiç bir şey olmaz bence

Tv inceledim hakikaten çok tatlı görüntüsü var. Vatan mağazasında tv ile ilgilenen arkadaşa sordum: bu model de görüntü kalma olayı tamamen bitmiş. Neo plazmalar yeni nesil dedi. Tv biraz inceledikten sonra usb taktım Bluray DTS.264 mkv formatlı filmi oynattı, ses de ve görüntü de sıkıntı yok ancak altyazıyı okumadı. LG LV4500 de denedik olmadı Samsung d8000 de denedik yine altyazıyı okumadı nerde sorun var anlayamadım?

Bu modelin üstünde samsung d6000 vardı. İnanın samsung parlak panel led olduğundan direkt ilgiyi topluyor. İnsanın içi geçiyor "off görüntüye bak bee" diye. Ancak şöyle 2-3 dakika detaylı incelediğiniz zaman kesinlikle panasonic plazma çok daha gerçeğe yakın renkler veriyor Özellikle siyah tonlarında. Ama yine de D5000-6000 seriside alınabilir bence.

Bu arada Vatan da hafta sonu axess ve bonus a 10 taksit peşin fiyatına 1670 lira. Ahh be neden maximum a yapmazsın ki şu indirimi hemen alalım

Filmi açtığınızda kumanda üzerinden info tuşuna basıp altyazıyı açmanız gerekiyor.Ama altyazı küçük kalıyor.

• quote:

quote:

Arkadaşlar selamlar,
    Hiç hesapta yokken bu televizyonu almaya niyetlendim.
    Normalde 32'' televizyon bakıyordum bende panasonic 42''GW15 var.
    Playstation için 32'' bakıyordum.
    İlk önce elektro world'de 50''GW30 2199TL ve burada da carrefourlarda satılan 46''GW30 1699 TL olması beni cezbetti.
    Burayı okumasam akşama 50 inch'i almıştım şu anda 46 inch olan fiyat olarak daha cazip gibi geldi.
    Bu durumda 42 inch'i oturma odasına alıp genel olarak oyun amaçlı (playstation) kullanmayı planlıyorum.
    Sorum şöyle sizde fiyat/performans olarak 50 inch mi yoksa 46 inch'i mi tercih edeyim?
    Playstation oynamak için başka bir televizyon baksam daha mı iyi olur?
    GW30 ile GW15 arasında çok fark var mıdır yani bu işe kalkışmaya değer mi?
    Bu akşam itibariyle işi halletmiş olacağım vaktinizi ayırıp yanıt verirseniz çok sevinirim.

zaten g15 te oyun oynuyrsan

direk 46gw30 bence aradaki 500 tl lik fark çok 50 için böyle giderse 2000 li fiyatlarada düser gibi geliyor 50gw30

iyi forumlar

Teşekkürler alperenugur. Sonradan mesafe olayıda aklıma geldi elektro world'de almak üzereyden vazgeçtim şimdi bulabilirsem 46 inch'e bakacağım.
    3,7 metreye 46''
    1,5 metreye 42'' gibi olacak 1,5 metre az ama oyun, yüksek çözünürlük filmde fazla sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
    Yine de tecrübeleriniz varsa dikkat ederim.
    32'' bir televizyona 1000 lira + receiver'ını almak yerine 46 inch alıp salon televizyonu da yenilemek daha cazip geliyor.

• Carrefour'larla stok durumuyla lgili konuştuklarımla bilgi vereyim.
    212'de teşhir ürünü kalmış,
    bahçelievlerde yok dediler (hiç olmamış), bayrampaşada 4 adet var 1 tanesini ben almaya gidiyorum
  • quote:

Carrefour'larla stok durumuyla lgili konuştuklarımla bilgi vereyim.
    212'de teşhir ürünü kalmış,
    bahçelievlerde yok dediler (hiç olmamış), bayrampaşada 4 adet var 1 tanesini ben almaya gidiyorum

bencede 1200 1300 tl bütce ayıran arkadaşlar 300 fazla verip bu televizyonu kaçırmasınlar

telvizyonda oyun keyfini 1 saat kadar denedim ben,, devilmycry oynadım gayet güzeldi benim için 720p de ve 1 metreden hiç rahatsız olmadım tecrübem bu kadar

oyun işi artık benden geçmiş sanırım eski bir ps2 ci olarak o zamanlarki duygu kalmamıs bende olsada olur olmasada

ama söyle bi tavsiyem olur cihazın oyun modundaki ayarları biraz kısarak oynamakta fayda var,, kontras ve parlaklık ayarı

• 1 tanesini aldım geldim :)
    Çıkarken 2 kapalı 1 teşhir ürünü vardı. İstanbul bayrampaşa carrefourda ilgilenenlere duyurulur.
    Birazdan kurmaya gelecekler ilk işim ilk sayfada geçen video var onu indirip rodaj süresini biraz hızlı atlatmak olacak.
    Uydu kullanacağım kanalları elle bulmak ilk etapta daha iyi olacak sanıyorum bir 10 dakika buluyordu hızlı şekilde araması en azından g15 için öyleydi.
  • 1400-1500 tl yi fazlasıyla hakediyor.
    Yeni alanlara hayırlı olsun diyorum...
  • benim panel 320 gb lik harddiskimi görmüyor, içi çok karışık olduğu içinmidir acaba
  • 46 GW 30 Carrefour da 1.699,-TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayabushi

46 GW 30 Carrefour da 1.699,-TL.

BURSA CAREFOUR NİLÜFER MAGAZASINDA PALET üzerinde
    5+1 adet olarak mevcut ürün cuma günü %5 trink para ile
    84,9 tl trik para kazanabilirdiniz geçti ben tv yi carefourdan alıcam sanırım carefour axess,
    alıcam..
  • bu fiyata bedava bene 1700 kaçmazzz
  • gw 30 sıralama sistemide bi acayip kafasına göre sıralıyor üst dosya baslıklarını görmüyor bazılarını görüyor benim harddiskte 320 lik videolarım sd hd anime türk diye ust baslıklar halinde ama panaya takınca hd ler direk film film cıkıyor,, sd ler üs baslıgı cıkıyor oradan içindekilere bakıyorsun türk fiimlerini bir kısmı cıkıyor bi kısmı ayrı ayrı

anlıcanız index rezalet

ama harddiski sorunsuz görüyor

baska hardiskle deneyin yinede olmassa servisle görüşün

• quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

quote:

quote:

quote:

Filmi açtığınızda kumanda üzerinden info tuşuna basıp altyazıyı açmanız gerekiyor.Ama altyazı küçük kalıyor.

Alıntıları Göster
    altyazılarla ilgili çözdüklerim şunlar. harici HDD deki. hemen hemen tüm formatlardaki filmleri okuyor. (AVİ MKV MP4).Ama SRT şeklindeki altyazı dosyalara gelince sıkıntı var. MP4 formatındaki filmlerde hiçbirşekilde altyazıyı görmüyor. AVİ lerde normal büyüklükte görüyor. MKV lerde yine görüyor ama altyazı boyutu çok küçük. yanlız bendeki mkvler 720pX264 şeklinde olduğundan olabilir . yani görüntüde kalite arttıkça altyazı boyutu küçülüyor . kaliteli görüntüde 720p ya da 480p olupda avi uzantılı film gibi bişey olursa altyazı boyutu nasıl olur artık bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn444 -- 25 Mart 2012; 17:31:20 >

• Avi de hiç bi sorunum yok. MKV ' Lerde sorun cıkarıyor tv açamadım bi türlü mkv formatını ya :S 720 p deniyorum 1080 p deniyorum olmuyor. MPEG'lerde sorun cıkarmıyordu ne güzel ama şimdi ondada sorun cıkarmaya basladı gecen bi film indirdim ses yok :S:S: neğen kaynaklanıyorki bu sorunlar anlamadım. Bi film izlycem 50 tane şeylen ugrasıyorum yok alt yazı ekle falan ühh. kabus :D
  • 26/03/2012 tarihli gazete de gördüm. Media Markt ta 42 GW30 1.399 TL stok 300 adet sanırım kampanya bekleyenler vardı..
  • Arkadaşlar rodaj süresinde firmware upgrade'i yapsam uygun olur mu yoksa bitmesini bekledikten sonra mı yapsam daha iyi olur?
    Kısaca şu dönemde yapsam faydası olur mu herhangi bir şeye?
    Yaparsam uydu ayarları gider mi?
    Bir de televizyonum şu anda internete bağlı değil bağlanması elzem midir sizce, kimimiz ne kadar kullanıyor? G15'teyken bağlıydı baştan biraz bakıyordum sonradan kaldı belki önemli farklar vardır uzman görüşüne sormak istedim.
    Teşekkürler,
  • quote:

Arkadaşlar rodaj süresinde firmware upgrade'i yapsam uygun olur mu yoksa bitmesini bekledikten sonra mı yapsam daha iyi olur?
    Kısaca şu dönemde yapsam faydası olur mu herhangi bir şeye?
    Yaparsam uydu ayarları gider mi?
    Bir de televizyonum şu anda internete bağlı değil bağlanması elzem midir sizce, kimimiz ne kadar kullanıyor? G15'teyken bağlıydı baştan biraz bakıyordum sonradan kaldı belki önemli farklar vardır uzman görüşüne sormak istedim.
    Teşekkürler,

fark etmez güncelleme yapabilirsin ,, cihazın herhangi bi ayarı sıfırlanmaz güncellemeden sonra (uydu v,s)

internet baglantısı keyfinize göre,,, sürekli yutube face book,,film fragmanı ve bikaç haber sitesi yüklü

bunlar bana yeter diyorsan interneti takabilirsin

cihazdaki yüklü adresler dışında bir yere girme imkanınız yok

iyi forumlar

• arkadaşlar başınızı şişircem ama yardımcı olursanız sevinirim. Sony EX modeli ile Panasonic GW30 arasında kararsız kaldım. Soracağım sorular şunlar;

1- Digiturk HD paket kullanıyorum. HD ve SD görüntüsü düzgün mü? Gündüz izlerken parlama, güneş geldiğinde görememe vs gibi durum oluyor mu?
    2- USBden film oynatırken anladığım kadarıyla biraz sıkıntılı. Ben Media player almayı düşünüyorum zaten her halükarda. Media playerla oynatırken ses ve altyazı vs sıkıntısı çıkıyor mu? Ya da tüm uzantıları oynatan bir ses sistemi alsak playera gerek kalır mı ki?
    3- Ghosting, ışık sızması, ölü pixel durumları var mı genel olarak? Bu burning olayı neo plasmalarda yaşayan var mı?
    4- PS3 performansı nasıl? Arada oyun oynamayı düşünüyorum PS3 ile. LAG olayı vs oluyor mu çok fazla?
    5- Webden veya mağazada Panasonic garantili satan mağazalar hangisi acaba?
    6- Teknik destek ve müşteri hizmetleri nasıl? Mesela aldık gölgeleme çıktı, ölü pixel çık vs satış sonrası muhattap bulma gerekirse değiştirme olayı nasıl? Bu kurulumdan 2-3 gün sonrada çıksa yardımcı olurlar mı?
    7- Güç tüketimi ve ısınma olayı nedir? Led lere göre güç tüketimi daha mı fazla?

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.