Şimdi Ara

PANASONIC PLAZMA LOGO YANIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 ay önce satın aldığım ve normal ayarlarda izlediğim (günde ortalama 5 saat) Panasonic TX 50GT30e plazma tv yi akşam işten gelip açtığımda sabah 45 dakika kadar izlediğim haber programının logo yanığının sol alt köşede oluştuğunu farkettim.
    Teknik servis bu konu ilgilenir mi yoksa garanti dışı mı?

• Eğer bir darbe veya dış kaynaklı bir hasar tespit ederlerse garantiye girmez , garantiye girer diye düşünüyorum olmadı çok rahatsız etmiyorsa kullanmaya devam edin.

İyi Forumlar.
  • Yıl 2012 olmuş hala logo yanığı
  • sizden kaynaklanırsa garanti kapsamına girmez fakat teknik sıkıntı oluşmuşsa garanti kapsamındadır. iyi akşamlar
  • Logo yanığının benden kaynaklanması ne demek oluyor? Misal?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

6 ay önce satın aldığım ve normal ayarlarda izlediğim (günde ortalama 5 saat) Panasonic TX 50GT30e plazma tv yi akşam işten gelip açtığımda sabah 45 dakika kadar izlediğim haber programının logo yanığının sol alt köşede oluştuğunu farkettim.
    Teknik servis bu konu ilgilenir mi yoksa garanti dışı mı?

Bence linkteki konuyu araştırırsan veya sorunu oraya yazarsan daha çabuk sonuca varırısın. http://forum.donanimhaber.com/m_12957632/mpage_363/f_/key_//tm.htm#64946360

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 28 Kasım 2012; 19:57:20 >
  • TV yi gerçek sinema ayarına aldım. Logo yanığı kayboldu.
    Anlamadım bu işi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG TV Siyah leke gölgelenme
    2 yıl önce açıldı
    LG OLED TV Yanma Garantisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Panasonic' ten gelen cevap:

Sayin Müsterimiz,

Panasonic müşteri departmani'na yazdiginiz için teşekkür ederiz.

Panasonic ürünü tercih ettiginiz icin tesekkür ederiz.

Televizyonunuzda burn-in temizleme özelliği mevcuttur.

Sırasıyla menüden Görüntü-Kaydırma Çubuğu-Başla ayarlarından bu özellikten faydalanabilirsiniz.

Bu durumun temizlenmemesi durumunda lütfen en yakın servis noktamıza başvurunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.