Şimdi Ara

panasonic PV mi PX mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu iki arasında hangisi daha üstün teknosada 42 pv 80 satılıyor ama gold da 42 px 80 satılıyor hangisi iyi ve hangisi uygun yarın almayı düşünüyorumm...

• 42PX80 çok daha şık bir ürün bence düşün başlığı görünce piyasayın araştırdım sadece 3 yerde gördüm.Fiyatlarını yazdım.

1-Vatan Bilgisayar-3100 Ytl Kdv dahil

2-GOLD- 3349 Ytl Kdv dahil

3-İstanbul Bilişim-2590 Ytl Kdv dahil

Fiyatlar taksitli fiyatlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlkcan -- 25 Nisan 2008; 22:29:28 >
  • pv ve px aynı...aralarında hiçbir fark yok...
  • hocam px serisini görmedim ama pv serisinde görüntü ve fosfor paneli arasındaki 0.5 mm civarı bir boşluk bulunduğundan dolayı alt yazılarda rahatsız edici bir yansınma oluyor...
  • enplusta 2990/12 px serisi. kasa olarak daha şık.
  • arkadaşlar bugün aldım tv yi 42 px 80 gold da 10 taksit 2500 ytl

tv mükemmel ama şu var kesinlikle kaynak çok iyi olacak yoksa vcd görüntüsü gibi sd yayınlar uyduyu taktım scart görüntü çok kötü hdmi çıkışlı uydu almayı düşünüyorum allahdan elimde toshibanın hd dvd si varmış ancak onda mükemmel görüntü bence kimse boşuna tv ye o kadar para vermesin tv kanalları hepsi sd yayın beş para etmez

ama ps3 ve blu ray veya hd dvd izyilecem diyorsanız alın dvd bile görüntü vasat sadece bunları düşünerek kararı verin gerişi hikaye

bence tüplü tv lere devam taki tv kanalları hd yayına başlayana kadar benden size kardeş tavsiyesi gerçek bu kimse kendini avutmasın boşuna bekleyin acele etmeyin

HASAN ALTAY...
  • evet soledikleri gibi ,ama bu butun plazmalar yuksek cozunurluklu cihazlar icin gecerli

d smart yayinlari ve bunun uzerine bindirilmis iz tv fln harika gosteriyor

en onemli sey cekilen kamera , iz tv deki yol hikayelerini panelden izlemek harbiden hd yayina cok yakin , deneyin gorun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: jujuuu

evet soledikleri gibi ,ama bu butun plazmalar yuksek cozunurluklu cihazlar icin gecerli

d smart yayinlari ve bunun uzerine bindirilmis iz tv fln harika gosteriyor

en onemli sey cekilen kamera , iz tv deki yol hikayelerini panelden izlemek harbiden hd yayina cok yakin , deneyin gorun

Merhaba

1-) Siz d smart yayınlarını hangi lcd ya da pdp üzerinden izliyorsunuz ?
    2-) Hangi bağlantı kablosunu kullanıyorsunuz ?
    3-) D smarta özgü kanallardaki görüntü ( kanal d, Da vinci vs.. ) ile atv show gibi kanalların görüntü kalitesi farklı mı ?
    4-) Hangi d smart receiveri kullanıyorsunuz ?
    Teşekkürler.

Saygılarımla.
  • PX'deki tek fark DVB-T özelliğinin olmasıdır, önceleri tekofaks PX serisini getirmiyordu ancak şimdi getirmeye başladı.
  • px ile pv'nin arasında fiyat farkı yok gibi, px'te artı olarak dvb-t görünüyor. her iki tercihte doğru karar olacaktır aynı segmentteki diğer markalarla kıyaslanırsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratkeles80

arkadaşlar bugün aldım tv yi 42 px 80 gold da 10 taksit 2500 ytl

tv mükemmel ama şu var kesinlikle kaynak çok iyi olacak yoksa vcd görüntüsü gibi sd yayınlar uyduyu taktım scart görüntü çok kötü hdmi çıkışlı uydu almayı düşünüyorum allahdan elimde toshibanın hd dvd si varmış ancak onda mükemmel görüntü bence kimse boşuna tv ye o kadar para vermesin tv kanalları hepsi sd yayın beş para etmez

ama ps3 ve blu ray veya hd dvd izyilecem diyorsanız alın dvd bile görüntü vasat sadece bunları düşünerek kararı verin gerişi hikaye

bence tüplü tv lere devam taki tv kanalları hd yayına başlayana kadar benden size kardeş tavsiyesi gerçek bu kimse kendini avutmasın boşuna bekleyin acele etmeyin

HASAN ALTAY...

hayırlı olsun iyi günlerde kullan.....

• arkadaslar tv yi aldım px gerçekten güzel ama mutlaka kaynak çok kaliteli olacak dvd nin gücü bile plazmaya yetmiyor görüntü vasat

tekrar diyorum blu ray veya hd dvd veya ps3 mutlaka bunlarla kullanacaksanız alın uydu yayınları berbat sanki vcd gibi görüntüsü var.

boşuna para vermeyin tüplüler şu andaki en iyi tv lerdir bana güvenin

HASAN ALTAY.....
  • abartıyorsun iyi bir uydu recevier almaya bak iyi de bir kablo
  • bence hangisini alırsan al ikiside aynı ürün zaten ..neresi uygun fiyatlıysa oradan al derim ama önce bir araştır...
  • sd yayınlar için kimse acele etmesin hd yayınlar baslasın alırsınız dvd nin gücü bile yetmiyor görüntü olarak arkadaşlar
  • Ps3 performansı nasıl bu tvlerin acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.