Şimdi Ara

Panasonic sc-btt350

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üç kuruş paramı denk getirip üç kuruşluk aklımla gittim Panasonic sc-btt350 ev sinema sistemi aldım. 3d dlna wired&wireless bağlantı özelliklerine sahip.
    Fakat gelgelelim evde kurduktan sonra ses kalitesi beklnenin çok altında.

Fakat hayal kırıklığına uğradığım esas konu hakkında cevap veya yorumlarınızı bekliyorum.

ürünü almaktaki bir diğer nedenim elimdeki synology dlna box ile çift kanal 2.4/5 ghz bağlantıyla yaklaşık 10tb film arşivimi kablolu veya kablosuz şekilde keyifle seyretmekti.

Sistemde anladım öncelikle yabancı dilim olmasına karşın tr arayüzünün olmaması idi. DLNA üzerinde arşive ulaştığımda tüm filmleri görebiliyor fakat oynatamamakta galiba avi uzantılı mkv filmleri desteklemiyor gözüküyor. Şayet bahsi geçen filmleri memory stick'e aktarıp usb portuna taktıınızda cihaz filmi oynatmaya başlıyor. Ama bu noktada altyazi neredeyse ekranın ortasına denk gelecek şekilde mor yada lilaya benzer bir arka fon üzerinde göstermeye başlıyor.

Bunun yanında altyazıda tr karakterler çıkmamakta. Cihazın genel ayarlarında baktığında divx altyazı dil seçeneklerimde latin1 ve latin2 ve kril seçeneği var ama nafile yine iş yaramıyor. Diğer diller için 4 haneli kod girince tr için 8482 gözüküyor yine başarılı olamadım. En son firmware yükledim 1.31 . O çabamda yetersiz kaldı.

Her hangi bir fikri yada bu ürün hakkında bilgisi olupta paylaşan olursa sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Str dh790 Av Receiver
    3 yıl önce açıldı
    panasonic sc_xh50
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.