Şimdi Ara

Panasonic SC-HT885 Ev Sinema Sistemi 'SATILMIŞTIR'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
9.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Panasonic'in efsane ev sinema sistemi SC-HT885. Bu sistemin en büyük özelliği diğer ev sinema sistemlerinin aksine aktif subwoofer'a sahip olması ve bu da dvd player'ın aşırı ısınmamasını sağlıyor ve zamanla meydana gelebilecek atlamalar önlenmiş oluyor. Panasonic'in en iyi ev sinema sistemi 1000 watt RMS ve 750 watt DIN gücüne sahip. Ürün şu an piyasada çok zor bulunuyor fiyatı 1100 ytl civarı. Cihaz tekofaks garantili olup 6 ay daha garantisi vardır. Çok az ve itina ile kullanılmış olup en ufak leke, darbe ve herhangi bir arızası yoktur. En fazla %70 seste çalıştırılmış ve hiçbir zaman son sese gelmemiştir zaten son seste odada durulmaz. Çok güçlü subwoofer'ı sayesinde sinema izlerken duvarlar adeta titriyor. Kısaca şu anki ev sinema sistemlerinden daha iyi bir ürün olduğunu söyleyebilirim.

Fiyatı: 500 YTL

Piyasa Fiyatı:
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/PANASONIC_SC-HT885-5.1-EV-SINEMA-SISTEMLERI,6204.html

Özellikleri:
    http://www.panasonic.com.tr/pdf/SC-HT885.pdf

TAKAS kesinlikle yoktur. Fiyat SON'dur.

SATILMIŞTIR

Aktif Subwoofer

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 8 Kasım 2008; 0:38:37 >

• güzel sistem arkadaşım acaba bu sistem pc ye taklıyormu??
  • Teşekkürler; PC'de AUX (kırmızı, beyaz) çıkışı varsa takılabilir onun dışında takılamaz.
  • sistem harika hayırlı satışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

Teşekkürler; PC'de AUX (kırmızı, beyaz) çıkışı varsa takılabilir onun dışında takılamaz.

NE DEMEK TAKILAMAZ..BU SİSTEMİ SEN BANA VER BEN PC YE TAKAYIM SESİ DİNLE SEN..TAKILIR GEREKLİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ UÇLARLA..
  • Bahsettiğiniz gibi, sistem temiz ise ben almayı düşünebilirim.Yanlız bir kaç sorum olucak.

Bu cihaza playstation 3 de dahil edip, blue-ray film izleyebileceğim bir ev sinema sistemi kurabilirmiyim, cihazın hdmı ve optik çıkışı mevcutmudur.

Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cnggrl

Bahsettiğiniz gibi, sistem temiz ise ben almayı düşünebilirim.Yanlız bir kaç sorum olucak.

Bu cihaza playstation 3 de dahil edip, blue-ray film izleyebileceğim bir ev sinema sistemi kurabilirmiyim, cihazın hdmı ve optik çıkışı mevcutmudur.

Teşekkürler.

sistem çok temizdir ve sesi çok güçlüdür, ancak üründe hdmi çıkış ve optik giriş ne yazık ki yoktur, fakat PS3 ile kullanılırsa hdmi'ın bi önemi kalmıyor zaten. AUX ile de sesi 5+1 yapabilirsiniz cihazda bulunan super surround özelliği sayesinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynısı bende 10 numara ses sıtemı
    OZellıkle tv serednler 5 kanladan sesı muhtesem alcaklar hele bırde muzık dınlemek cok zevklı 10db de ses ayarı ust kattakıler sallıyor :D
    HAyırlı satıslar dostum...
  • Teşekkürler, dediğiniz gibi sistem 10 numara sesi sonuna kadar açmak imkansız. Panasonic'in yapmış olduğu en iyi sistemlerden biri. Daha doğrusu bu sistemi asıl yapan Technics; Panasonic'in firması.
  • bu eshop un garaj urunumu?

faturalımı, kac ay yada yıl garantısı mevcut, kutulumu en onemlı seylerı atlamıssınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: cydonia

bu eshop un garaj urunumu?

faturalımı, kac ay yada yıl garantısı mevcut, kutulumu en onemlı seylerı atlamıssınız

garaj ürünü değil 31 mart 2007'de alındı. Faturalı ve garantilidir. Kutusu yok çünkü koyacak yer yok çok büyük kutusu.
  • Bendede aynı sistem var harika bir sistem gözüm gibi bakıyorum bu arada PC ye de baglanıyor. BEnde ihtiyacı olan kaçırmasın. Alan iyi günlerde kullansın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

quote:

Orjinalden alıntı: cnggrl

Bahsettiğiniz gibi, sistem temiz ise ben almayı düşünebilirim.Yanlız bir kaç sorum olucak.

Teşekkürler.

sistem çok temizdir ve sesi çok güçlüdür, ancak üründe hdmi çıkış ve optik giriş ne yazık ki yoktur, fakat PS3 ile kullanılırsa hdmi'ın bi önemi kalmıyor zaten. AUX ile de sesi 5+1 yapabilirsiniz cihazda bulunan super surround özelliği sayesinde.

Sanırım burada bir hata var. Sizin bahsettiğiniz "Super Surround" özelliği, iki kanallı stereo sesi merkez, sol ve sağ arka kanallara da yayarak sanal bir çevresel ses efekti yaratıyor (Creative ses kartlarında bulunan CMSS 3D özelliği gibi). Harici bir kaynaktan gelen 5.1 kanallı sesi, sadece stereo ses kabul eden AUX girişine bağlayarak 6 farklı kanala yayamazsınız.

Saygılar

• evet doğru onu yapamaz, onu yapması için dijital girişin olması gerek. Bu dediğiniz gibi harici cihazlar için sanal 5.1 yapıyor.
  • hep boş konuşmalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: A-Drive

hep boş konuşmalar.

nasıl bi konuşma bekliyordun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: A-Drive

hep boş konuşmalar.

Aklını Başına Topla Ayar OLuyorum BOtyle Insanlara Hayatı Boyunca Belkıde HOparlor GOrmedı Neyse Arkadaslar Sıstem Fıyataı Bıraz Pahalı geldı Bana He rNe OLursa Olsun Ben BU Fıyata Bır Adet z5500 Alırım Bu8 Devırde Pc Olmayan ev Kaldımı Az Vardır Neyse BAglarım Pasa PAsada Karakola Gııderım

Komsulardan Ozurdıler Sesı Daha Acmıcam Derrım

• senden bendensin çok soran var ama alan yok elalemde olsa ekmek peynir gibi satılır
    ne bahtsız adamız yahu
  • 350 lira olur mu sinema sistemi.
  • yok hocam naptın son fiyat budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 18 Ağustos 2008; 0:46:16 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.