Şimdi Ara

Panasonic stw60 plazma veya sony w905 led (w905 alındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
4.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    sayın applev dediğiniz carpraz kamera görüntülü bir cok film izledim fakat dediğniz gibi bi sorunla karşılaşmadım görüntü carpraz kamera görüntülerinde bozulmamı oluyormuş ?
  • AHMETSELCUK A kullanıcısına yanıt
    evet bugun tekrar denedim , hem 50 'de hemde 55'te yukarıdan aşağıya dikey ve çapraz görüntülerde ciddi titreme vardı .
  • bu kez başka bir satıcı çocuk ile görüştüm oda aynı şeyi söyledi üst model plazmalar hariç orta segment ve altı hiç bir plazmada dikey ve çapraz tarama olmadığını söyledi . ve denedik aynı görüntüde bir çok led ve plazma aynı titremeyi yaptı . lg nin bir modelinde oldukça az ve Panasonic etw50 'de hiç yoktu .
  • applev kullanıcısına yanıt
    valla hocam bende baya bi detaycıyım ama dibine girip hic denemedim 50' kullanıyorum
    izleme mesafem 3m beni rahatsız edecek bi titreme veya bozukluk olmadı belkide ben hissetmemişimdir
    o zaman sizi vt60 veya es9000 paklar diyecem ama onlarda 4 rakamlı değil 5 rakamlıdan başlıyor
  • Ahmet bey , maçlarda nasıl herhangi bir titreme gördünüzmü ? , genel olarak TV'den memnunmusunuz ? , açıkçası 5000.00.-TL üstü düşünmüyorum .etw50 - w905 - ve stw60 arasında kaldım . kullanıcı olarak sizin düşünceleriniz önemli .
  • İyi yapmışsın , st60 ın gecikme süresi biraz fazla , oyunlarda sıkıntı çıkartacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • applev kullanıcısına yanıt
    test için kullandığın video ları paylaşabilirmisin? bende test etmek için video arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

50stw60
    sd görüntü
    star tv...
    iphone 5 ile cekilmistir
     Panasonic stw60 plazma veya  sony w905 led (w905 alındı)

Şu anda bu resme laptopumun led ekranından bakıyorum.buna rağmen resmin bir plazmaya ait olduğu açıkça beli oluyor.piyasadaki hiçbir led sd yayını bu kadar iyi gösteremez.karanlıkta çekildiği için led gibi canlı görünüyor.ama bu canlılık ortam ışığı yükseldikçe düşüyor maalesef.en büyük sıkıntıda bu zaten.plazmayı keyifle izlemek için loş/karanlık ortamı beklemek/oluşturmak her izleyici için uygun değil.evde tek televizyon plazma ise,birde kadın çoluk çocuk varsa ve gün boyunca tv izliyorlarsa plazma yerine led daha doğru seçim olur.

• myehram M kullanıcısına yanıt
    Panasonic
    STW60 -> Plazma
    ETW60 -> LED

LG
    LA860V -> LED

Sony
    W905 -> LED

bu ürünlerden hangisini önerirsiniz? karasal yayında hangisi iyi görüntü sağlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aynı ikilemdeyim hatta konum bile var yarın sabah birini almak zorundayım w905 alırsam fiyattan dolayı 40inç alacağım ya da 42 inç stw60 aralarında 1100 tl var acaba belgesel , maç , aksiyon gibi sahnelerde ve diğer bütün kanallarda en iyi görüntüyü hangisi verir aradaki farka değer mi
  • kararsız kalan arkadaşlara ; bir çok test yaptım , stw 60 , lg 860 v , samsung muadil ledleri arasında en sonunda sony w905 aldım , hatırlayanlar biliir , arızalı televizyonu vermeye çalıştılar , yoğun uğraşlar sonucu yenisi ile değiştirebildim , 4-5 aydır sony w905 kullanıyorum , oldukça memnun olduğumu söylemeliyim . ama bu işler bütçe işi , imkanınız neye elveriyorsa onu alın , tamam görüntüsü , akıcılığı , renk doygunluğu on numara . ama açıkçası ben çok televizyon izleyen biri değilim . bazen samsung veya lg 'de alsam olurmuş gibi geliyor . gerçi ben aldıktan sonra misafirliğe gelen iki arkadaşta çok beğendiler ve onlarda aldılar . Selamlar ...
  • 55w905 almıştım teknosa dan yaklaşık 5 ay oldu 5900 tl yanında playstation 3 ve pes14 hediye kartı ile aldım.yani cihaz 5400 e geldi. tv gerçekten çok iyi ,6 ay araştırdım smasung 55f8000 pana stw60 derken sony aldım iyi almışım kendi uydu alıcısına dsmart fullhd ci+ kart aldım hd yayınlardan çççoooook memnunum sd yayınlarda normalden daha iyi . tek tuşla dell marka leptop a kablosuz bağlanıp bilgisuardan filmleri ve resimleri görebilirum aynı şekilde cep telefou tek tuşla algılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: treabacks

Bu ikilemi daha önce yaşamış biri olarak plazmayı tercih ettim. Yine olsa yine plazma alırım.

Cihazını iyi günlerde kullan aynısı üründen bende yeni aldım.Ben D-Smart ile birlikte kullanmaktayım
    Senden ricam ürünün görüntü ayarlarında bir değişiklik yaptınmı yaptı isen yazarmısın.Ürünün pek fazla inceleme şansım olmadı kullanım ile ilgili öneri ve tavsiyelerin varmı ?Neticede tecrübe tecrübedir.
  • canturkkara kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, siz de iyi günlerde kullanın. Ben cihazı alalı 13 ay olmuş şu gün itibariyle. Televizyonumdan çok memnunum. Geçen ay da salon için 42ST60 aldım. İmkanım olsa üst serilerden birkaç tane daha alıp stok yaparım.

Konunun tamamını okudunuz mu bilmiyorum ama bazı arkadaşlar zaten ilk kullanım hususunda ince bilgiler vermişlerdi. Dikkat etmeniz gereken tek şey ekranda yanık oluşumu. Kullanım kılavuzunda da açıkça dikkat edilmesi gerektiği, oluşması halinde garanti kapsamında olmadığı bilgisi var. Öyle çok korkmanız gereken bir şey değil. İlk birkaç ay aynı kanalı uzun süre izlemeyin yeter. Kanal logosu, alttan kayan bar vs gibi ekranda hareketsiz duran resimler bir müddet sonra kanalı değiştirseniz de gölge şeklinde kalıyor arkada. Eğer aşırıya kaçarsanız gölge kaybolmuyor. Evdekilere zamanında izah edemediğimden benim TV'nin sol üst kısmında ATV logosu kaldı o şekilde. TV izlerken kesinlikle gözükmüyor. Sadece beyaz arkaplan üzerinde dikkatlice bakarsanız gözüküyor. Şu an ise panel iyice oturmuş vaziyette, artık gün boyu da aynı kanal izlense logo izi vs ekranda kalmıyor. İlk zamanlar bu konuda biraz hassas davranırsanız ileride sıkıntı olmaz.

Ben TV'yi sinema modunda kullanıyorum. Ayarları standart değil ama. Aşağıda da bazı ayarlar var, hem 2D hem 3D için. TV'yi dediğim gibi başta biraz düşük renk, kontrast, parlaklık ayarlarında kullanın, bir müddet sonra aşağıdaki ayarları yada gözünüze hoş gelen ayarları kullanabilirsiniz.

2D Ayarları
    quote:

Viewing Mode: True Cinema
    Contrast: set to max then reduce by 14
    Brightness: default
    Colour: reduce by 2 from default
    Sharpness: 0 or 1 click from the left
    Vivid Colour: Off
    CATS: Off
    P-NR: Off

Advanced Settings
    White Balance: 3 -2 4 0 -5 -4
    Colour Mgmt: -9 -2 0 11 -6 3 0 0 5
    Gamma: 2.4
    24p Smooth Film: Off (for Blu-ray)
    Intelligent Frame Creation: Off, Min if you have trouble with double images on 50hz
    16:9 Overscan: Off
    Pixel Orbiter: Auto

3D Ayarları
    quote:

Viewing Mode: True Cinema
    Contrast: set to FULL and then reduce by 8 clicks
    Brightness: set to ZERO and then increase by 30 clicks
    Colour: set to ZERO and then increase by 24 clicks
    Sharpness: 0
    Vivid Colour: Off
    CATS: Off
    P-NR: Off

Advanced:
    White Balance: -12 3 4 16 7 -25
    Colour Management: -11 -5 0 14 1 0 6 0 0
    Gamma: 2.4
    Intelligent Frame Creation: Off
    3D Refresh Rate: Auto (see the notes in our review regarding this for bright rooms)
    16:9 Overscan: Off
    Pixel Orbiter: Auto

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.