Şimdi Ara

PANASONIC'TEN PASİF 3D'Lİ (FPR) ET5 SERİSİ !!! (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.082
Cevap
34
Favori
314.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tvnin sd görüntüsü kesinlikle kötü lg tvlerde süper görüntü var hd maç izliyorum pikseller dans ediyor 1 yıldır kullanıyorum her defasında lg almadigima pisman oluyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu televizyonda kablosuz görüntü aktarımı desteği var mı? bu screen mirroring dedikleri olay...benim telefon kablosuz görüntü aktarma yapıyor kablolu yapmıyor da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: brev

Program olarak windows7'nin medyaserver'ını kullanıyorum başka ekstra bir program kullanmadım.Modeme ek bir ayar yapmadım 300mbit'lik standart adsl modem router var.Yanlız modemi TV'ye kablo ile bağladım.Wi-fi olarakta izlemek istiyorsanız soft-ap modunu kullanmanız gerekiyor.Pc'den wifi'yi soft-ap yaparsanız PC ile TV doğrudan wifi ile iletişime geçiyor ve medyaserver yardımıyla hertürlü dosyayı problemsiz wifi üzerinden izleyebiliyorsunuz.

Birde yenibir firmware(1.266) çıkmış wifi sorunu yaşayanlara belki bir faydası olur.

Eğer pc(wifi) Modem(wifi) TV(wifi) yapmak istiyorsanız modemi değiştirmek gerekiyor çünkü mevcut modem/router'ların gücü yetmiyor.

Windows 7 de mediaserver özelliğini nasıl kullanıyorsunuz?DLNA özelliğinden dolayı mı? ki öyleyse bu konu da pekte bir şey bulamadım internette.Bende 55DT50E alarak Panasonic sevdalıları arasına katıldım ama bilgisayarı mediaserver olarak kullanmak öteden beri aklımdaydı ama nasıl yapılabileceği hakkında en küçük bir fikrim yoktu.Tv nin internet bağlantısını philips in elektrik hattını kullanan adaptörleri aracılığıyla yapmaktayım ve internet hızım gayet iyi herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum.Mediaserver özelliğini nasıl kullanabileceğimize dair yardımcı olursanız minnettar olurum.Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nativen

quote:

Orijinalden alıntı: brev

Program olarak windows7'nin medyaserver'ını kullanıyorum başka ekstra bir program kullanmadım.Modeme ek bir ayar yapmadım 300mbit'lik standart adsl modem router var.Yanlız modemi TV'ye kablo ile bağladım.Wi-fi olarakta izlemek istiyorsanız soft-ap modunu kullanmanız gerekiyor.Pc'den wifi'yi soft-ap yaparsanız PC ile TV doğrudan wifi ile iletişime geçiyor ve medyaserver yardımıyla hertürlü dosyayı problemsiz wifi üzerinden izleyebiliyorsunuz.

Birde yenibir firmware(1.266) çıkmış wifi sorunu yaşayanlara belki bir faydası olur.

Eğer pc(wifi) Modem(wifi) TV(wifi) yapmak istiyorsanız modemi değiştirmek gerekiyor çünkü mevcut modem/router'ların gücü yetmiyor.

Windows 7 de mediaserver özelliğini nasıl kullanıyorsunuz?DLNA özelliğinden dolayı mı? ki öyleyse bu konu da pekte bir şey bulamadım internette.Bende 55DT50E alarak Panasonic sevdalıları arasına katıldım ama bilgisayarı mediaserver olarak kullanmak öteden beri aklımdaydı ama nasıl yapılabileceği hakkında en küçük bir fikrim yoktu.Tv nin internet bağlantısını philips in elektrik hattını kullanan adaptörleri aracılığıyla yapmaktayım ve internet hızım gayet iyi herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum.Mediaserver özelliğini nasıl kullanabileceğimize dair yardımcı olursanız minnettar olurum.Teşekkür ederim.

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-vista/set-up-a-windows-media-center-extender-device# linkinde açıklamalar mevcut, o açıklamalara uygun olarak evdeki pc ye Windows 7 Media Server ı kurduktan sonra TV ile bağlantı yapmaya çalışacağım.Aşamadığım herhangi bir sıkıntı olursa buradan yardımınızı talep etmeye devam edeceğim.Şimdiden teşekkürler ..

• 1 yılda ilk defa güncelleme veriyorlar ondada işe yarar birşey yok bari flas player koysanızda işe yarasaydı...
  • Panasoniclerde Media paylaşımı için Serviio'ya da gözatın
    http://forum.donanimhaber.com/m_41053576/tm.htm
  • beyler şu an bimekste ürün 2000 tl

http://www.bimeks.com.tr/urun/125887/panasonic-tx-l47et5e-120-ekran-3d-led-tv.aspx#payment

ne diyorsunuz almalı mı son yorumlar lütfen dahili uydu alıcısı olmaması sorum mu?
    görüntü de takılma donma bulutlanma vs yaşayan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayhansoylukan -- 11 Kasım 2013; 12:04:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhansoylukan

beyler şu an bimekste ürün 2000 tl

http://www.bimeks.com.tr/urun/125887/panasonic-tx-l47et5e-120-ekran-3d-led-tv.aspx#payment

ne diyorsunuz almalı mı son yorumlar lütfen dahili uydu alıcısı olmaması sorum mu?
    görüntü de takılma donma bulutlanma vs yaşayan varmı?

donma takılma yok bulutlanma çok fazla hd görüntü süper sd kötü smart kötü flash yok bir işe yaramıyor youtubeden başka birşey izlenmiyor bence daha iyi bir ürün bakmalısın ben geçen sene 47et5e yi 2200 e aldım 450 tlde hediye çeki verdiler tv 1750 ye geldi istersen yılbaşını bekle son gün kampanyalar sağlam oluyor

• caneryendi C kullanıcısına yanıt
    yardımın için çok sağol hocam ben indirim değil de bundan da vazgeçtim o zaman şu an tavsiye ettiğin ürün var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayhansoylukan -- 11 Kasım 2013; 14:28:26 >
  • kayhansoylukan kullanıcısına yanıt
    Panasonic 55DT50E serisini kullanmaktayım ve görüntü mükemmell.Kesinlikle gözü kapalı tavsiye ederim.Fiyatları da hazır ucuzlamışken.DT60 serisi nin de ondan aşağı kalır yanı olduğunu düşünmüyorum.Allah kolaylık versin.
  • 1.266 yazılımını yükledikten sonra izlediğim bir çok filmde küçük alt yazıya hiç denk gelmedim

eski filmleride sildiğim için deneyemedim. küçük alt yazı çıkan film varmı , sorun tamamen çözüldümü

yanıt:çözülmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cce -- 13 Kasım 2013; 21:17:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

1 yılda ilk defa güncelleme veriyorlar ondada işe yarar birşey yok bari flas player koysanızda işe yarasaydı...

Güncelleme eksiklik gidermek içindir
    yenilik için değil
    samsg. ve lg hariç her hafta panel güncelleyen tv markası yoktur..
    hatta en iyi markalar hemen hemen hiç güncelleme yapmazlar.
    ama bu iki firma güncellemenin eksiklik gidermek için oldugunu değil, vatandaşa hizmet olarak yansıttığından
    işi biraz pazarlama taktiği olarak kullanıyorlar yani kabaca vatandaşı yiyiyorlar :)
    güya sene başında dvb-t2 özelliğini güncelleme ile getireceklerdi f7 f8000 modellerine, millet tonla para saydı aldı sonuç nanay :)

anlayana.. :)
  • arkadaşlar önceden sordum cevap alamabım..panasonic tx-l47et5e modelinde screen mirroring var mı?cep telefonumun ekranını aktarmak için...varsa nasıl yapılıyor?
  • arkdaslar 55et5 eski teknoloji olarakmi kaldi sizce sd yayinlarin kaliesi onemli benim icin 55dt de sd dahami iyi mesela. 3d den ziyade sd yayinlari iyi bir 55" bakiyorum tavsiyeleriniz nedir sizlerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gzegen

arkdaslar 55et5 eski teknoloji olarakmi kaldi sizce sd yayinlarin kaliesi onemli benim icin 55dt de sd dahami iyi mesela. 3d den ziyade sd yayinlari iyi bir 55" bakiyorum tavsiyeleriniz nedir sizlerin

sd için plazma modelleri araştır
    led modellerin hemen hepsi sd de başarısızdır
    sony w905 sayfasına bir göz at istersen yorumlara göre o bile tatmin edici sd veremiyor..

51f5570 2 bin lira
    42 yada 50stw60 42-2750, 50-3750 civarı
    50 yada 60ph570 - 50-1750 60-2500
    64f8500 - 6-7bin tl
    65vt60 - 10bin
    65zt60 -12bin
    tümü 2013 modellerdir
    st50 gt50 vt50 2012 - bulunması neredeyse imkansız ancak sd de üstlerine panel yoktur..

ledlerden dt50 bulunabilirse sd de diger ayarındaki panellerden iyidir
    dt60 wt60 ise şuan bir led panelere o kadar para verilmez cinsten 10bin + :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

arkadaşlar önceden sordum cevap alamabım..panasonic tx-l47et5e modelinde screen mirroring var mı?cep telefonumun ekranını aktarmak için...varsa nasıl yapılıyor?

öncelikle her ikiside modeme baglı olmalı
    sonra akıllı telefona viera remote adli programı kuruyorsun
    telefon ile panel arasında baglantı kuruluyor
    telefon kumanda mause klavye gibi kullanılıyor
    ayrıca telefon hafızasındaki media içerikleri panele aktarılıp izlenebiliyor
    dediğim gibi panel ve telefon modeme baglı olup IP almış olmalı..
    sanırım bundan bahsetttiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 13 Kasım 2013; 15:46:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

arkadaşlar önceden sordum cevap alamabım..panasonic tx-l47et5e modelinde screen mirroring var mı?cep telefonumun ekranını aktarmak için...varsa nasıl yapılıyor?

öncelikle her ikiside modeme baglı olmalı
    sonra akıllı telefona viera remote adli programı kurdugundan
    telefon ile panel arasında baglantı kuruluyor
    telefon kumanda mause klavye gibi kullanılıyor
    ayrıca telefon hafızasındaki media içerikleri panele aktarılıp izlenebiliyor
    sanırım bundan bahsetttiniz?

onu istemiyorum..benim telefonun screen mirroring özelliğinde televizyonu direk telefon ekranı yerine kullanıyorum menü internet gezinmesi vs..

• quote:

arkadaşım bırak screnn mirroring i kablo ile bile aktarma yapamıyoruz mhl adaptörü aldım bağladım görüntü gelmiyor servisi aradım görüntü alamazsınız diyor
  • quote:

quote:

arkadaşım bırak screnn mirroring i kablo ile bile aktarma yapamıyoruz mhl adaptörü aldım bağladım görüntü gelmiyor servisi aradım görüntü alamazsınız diyor

nasıl kabloyla bile görüntü alamıyorsunuz?bahsi geçen kablo hdmi mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

1 yılda ilk defa güncelleme veriyorlar ondada işe yarar birşey yok bari flas player koysanızda işe yarasaydı...

Güncelleme eksiklik gidermek içindir
    yenilik için değil
    samsg. ve lg hariç her hafta panel güncelleyen tv markası yoktur..
    hatta en iyi markalar hemen hemen hiç güncelleme yapmazlar.
    ama bu iki firma güncellemenin eksiklik gidermek için oldugunu değil, vatandaşa hizmet olarak yansıttığından
    işi biraz pazarlama taktiği olarak kullanıyorlar yani kabaca vatandaşı yiyiyorlar :)
    güya sene başında dvb-t2 özelliğini güncelleme ile getireceklerdi f7 f8000 modellerine, millet tonla para saydı aldı sonuç nanay :)

anlayana.. :)

hangi eksiğin giderildiğini söylermisin güncellemeden önce nasıl kullanıyorsam şimdide aynı şekilde kullanıyorum en ufak artı göremedim flash yok birşey yok sd yayın zaten berbat aldık kullanıyoruz işte Allah dan ucuza aldımda ordan içim rahat :)

• 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.