Şimdi Ara

PANASONİC TX-L42ETW5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
7.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar dün panasoniğin bu modelini aldım TX_L42ETW5

hayırlısı ile yarın akşam servisi gelip kuracak inşallah bir aksilik çıkmaz

Sevgili arkadaşlar bu tv,de dikkat etmem gereken konular nelerdir ilk ayarları nasıl olmalı burn in olayı nedir nasıl önlerim

İlk kurulumda nelere dikkat etmeliyim sizlerden gelecek önerilere yardımlara çok ihtiyacım olacak LÜTFEN ESİRGEMEYİN!!!!!

Bende kurulumdan sonraki deneyimlerimi elbette sizlerle paylaşacağım

mesela ilk öğrendiğim bu modelin HTML5 desteklediğidir galiba önceki modellerde bu yoktu!!

ALBANİ üstad kendini izne çıkartmadan önce senden özellikle tavsiyeler bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stone_heart19 -- 7 Ekim 2012; 12:56:09 >

• Konuyla ilgili sorularınızın cevabı panasonicten pasif et5 serisi başlığında bulabilirsiniz
    ama şu kadarını söylemeden geçemeyeceğim . burn in plazmalarda olur sizin TV led oluyor.

hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa_146

Konuyla ilgili sorularınızın cevabı panasonicten pasif et5 serisi başlığında bulabilirsiniz
    ama şu kadarını söylemeden geçemeyeceğim . burn in plazmalarda olur sizin TV led oluyor.

hayırlı olsun
    Teşekürler hızlı cevabınız için kardeş

Birde unutmuşum yazmayı TV ile birlikte bu cihazlar kullanılacaktır

quote:

Uydu receiver VU+DUO vede DSMART SD

Gündüzleri DSMART SD cihazı izleniyor

Akşamları VU+DUO açık oluyor

başka bağlantı olarak USB,ye kayıtlı flimler olacaktır

DVD Philips HDMİ Çıkışlı (blueray değil hemen hemen hiç kullanmam)

Bağlı cihazlar ve kullanımları bu şekildedir

• quote:

Orijinalden alıntı: stone_heart19

Teşekürler hızlı cevabınız için kardeş

Birde unutmuşum yazmayı TV ile birlikte bu cihazlar kullanılacaktır

quote:

Uydu receiver VU+DUO vede DSMART SD

Gündüzleri DSMART SD cihazı izleniyor

Akşamları VU+DUO açık oluyor

başka bağlantı olarak USB,ye kayıtlı flimler olacaktır

DVD Philips HDMİ Çıkışlı (blueray değil hemen hemen hiç kullanmam)

Bağlı cihazlar ve kullanımları bu şekildedir

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar TV Kurulumu yapıldı her şey ok,

Fakat dikkatimi çeken Panasonic web sitesinde Cihazı kayıt ederken LED TV falan değilde NeoPlasma olarak çıkıyor

Bunun bir açıklamasını bilen varmı acaba!!!!

• quote:

Arkadaşlar TV Kurulumu yapıldı her şey ok,

Fakat dikkatimi çeken Panasonic web sitesinde Cihazı kayıt ederken LED TV falan değilde NeoPlasma olarak çıkıyor

Bunun bir açıklamasını bilen varmı acaba!!!!

Alıntıları Göster
    satın almış olduğunuz tv'yi bugün inceleme fırsatım oldu, güle güle kullanın, gayet şık bir tasarım fakat kullanıcısından da bilgileri almakta fayda var...
    izlenimleriniz nedir, gördüğünüz kadarıyla artı ve eksileri nelerdir?
    IPS panel olarak geçiyor ürün, muhtemelen sd ve hd her iki yayında da gerçekçi görüntüler alacaksınız fakat hızlı sahnelerde maçlarda, vb. gecikme, atlama, renk karışması vs. gibi olumsuzluklarla karşılaştınız mı?
    smart tv olarak yeterince iyi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: crower74

satın almış olduğunuz tv'yi bugün inceleme fırsatım oldu, güle güle kullanın, gayet şık bir tasarım fakat kullanıcısından da bilgileri almakta fayda var...
    izlenimleriniz nedir, gördüğünüz kadarıyla artı ve eksileri nelerdir?
    IPS panel olarak geçiyor ürün, muhtemelen sd ve hd her iki yayında da gerçekçi görüntüler alacaksınız fakat hızlı sahnelerde maçlarda, vb. gecikme, atlama, renk karışması vs. gibi olumsuzluklarla karşılaştınız mı?
    smart tv olarak yeterince iyi mi?

Alıntıları Göster
    Kardeş Smart tv olarak süper tek eksiği henüz Mause tanıtamadım ama yinede klevye üzerindende mause olarak çok kullanışlı

Hem Wİ-Fİ Hem eternet bağlantısı süper

Görüntü olarak şuan çeşitli denemeler yapmaktayım dsmart SD olarak süper görüntüsü var VU+DUO,da görüntü iyi değildi ama oda imaj,dan
    çeşitli imajlarda denemeler yapıyorum en güzelini bulabilmek için şuan openaaaf2.0,da daha iyi görüntüler aldım

HD görüntüler süper 3,de ondanda süper

Son olarak siyah ekran denemelerini yapmaya çalışıyorum çünkü tam anlamak zaman alıyor imaj,lara göre farklılıklar olduğu için

1,de smart tv,si çok hızlı hatta stream kanalları bile var ama tam inceleyemedim çünkü hepsini bir karıştırıpta çorbaya çevirmek istemiyorum incelemeleri

Kendi uydusunu henüz kullanmadım ama onuda test edeceğim kanal geçişlerini falan

Birde buraları okuyup ilgilenen arkadaşlarımdan bir ricam olacak PANASONIC kendinden uydulu cihazlarına bir topic açalım burada bu tv,de kullanabileceğimiz varsa programları paylaşalım
    Mesela kanal düzenleme falan gibi

• quote:

Kardeş Smart tv olarak süper tek eksiği henüz Mause tanıtamadım ama yinede klevye üzerindende mause olarak çok kullanışlı

Hem Wİ-Fİ Hem eternet bağlantısı süper

Görüntü olarak şuan çeşitli denemeler yapmaktayım dsmart SD olarak süper görüntüsü var VU+DUO,da görüntü iyi değildi ama oda imaj,dan
    çeşitli imajlarda denemeler yapıyorum en güzelini bulabilmek için şuan openaaaf2.0,da daha iyi görüntüler aldım

HD görüntüler süper 3,de ondanda süper

Son olarak siyah ekran denemelerini yapmaya çalışıyorum çünkü tam anlamak zaman alıyor imaj,lara göre farklılıklar olduğu için

1,de smart tv,si çok hızlı hatta stream kanalları bile var ama tam inceleyemedim çünkü hepsini bir karıştırıpta çorbaya çevirmek istemiyorum incelemeleri

Kendi uydusunu henüz kullanmadım ama onuda test edeceğim kanal geçişlerini falan

Birde buraları okuyup ilgilenen arkadaşlarımdan bir ricam olacak PANASONIC kendinden uydulu cihazlarına bir topic açalım burada bu tv,de kullanabileceğimiz varsa programları paylaşalım
    Mesela kanal düzenleme falan gibi

Alıntıları Göster
    SD görüntü süper derken fazla abartmış olmayayım arkadaşlar çekimleri kaliteli olan kanallarda süper görüntü var diğerleri öyle ahım şahım değil

Biliyorsunuzki bizim Tv kanallarının uyuduya çıkış sec. fec. değerleri avrupalıların 10,da birisi kadar ancak

Yani kısaca tv kanalı kaliteli yayın yapıyorsa SD kanallar süper ama sıradan bir yayın yapıyorsa aynen VCD yayını gibi

Anlatmak istediğim aralarındaki fark VCD -DVD ve HD gibi sıralanıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PANASONIC TX-P42ST33E
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

SD görüntü süper derken fazla abartmış olmayayım arkadaşlar çekimleri kaliteli olan kanallarda süper görüntü var diğerleri öyle ahım şahım değil

Biliyorsunuzki bizim Tv kanallarının uyuduya çıkış sec. fec. değerleri avrupalıların 10,da birisi kadar ancak

Yani kısaca tv kanalı kaliteli yayın yapıyorsa SD kanallar süper ama sıradan bir yayın yapıyorsa aynen VCD yayını gibi

Anlatmak istediğim aralarındaki fark VCD -DVD ve HD gibi sıralanıyor

Alıntıları Göster
    bende 47'' den almayı düşünüyorum.pc ye bağlantıda nasıl denedinizmi.yansıma olayı ve ışık sızdırması varmı.edge led mi local dimming mi ,her türlü formatı destekliyormu.yandan bakınca görüntü kaybı nasıl.görüntü atlaması yapıyormu.yorumlarınız nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: sbirsin18

bende 47'' den almayı düşünüyorum.pc ye bağlantıda nasıl denedinizmi.yansıma olayı ve ışık sızdırması varmı.edge led mi local dimming mi ,her türlü formatı destekliyormu.yandan bakınca görüntü kaybı nasıl.görüntü atlaması yapıyormu.yorumlarınız nedir

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben de kallanıyorum gayet güzel bir tv ancak web browser flash player desteklemiyor galiba.veya ben ayarlayamadım.Kesinlikle güzel.
  • quote:

Selam arkadaşlar dün panasoniğin bu modelini aldım TX_L42ETW5

Sevgili arkadaşlar bu tv,de dikkat etmem gereken konular nelerdir ilk ayarları nasıl olmalı burn in olayı nedir nasıl önlerim

İlk kurulumda nelere dikkat etmeliyim sizlerden gelecek önerilere yardımlara çok ihtiyacım olacak LÜTFEN ESİRGEMEYİN!!!!!

mesela ilk öğrendiğim bu modelin HTML5 desteklediğidir galiba önceki modellerde bu yoktu!!

ALBANİ üstad kendini izne çıkartmadan önce senden özellikle tavsiyeler bekliyorum :)

Uydu alıcısı dahili mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermani06

quote:

Uydu alıcısı dahili mi?
    Evet dahili.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alphace

Evet dahili.

Alıntıları Göster
    Bu tv sahibi arkadaşlar genel olarak butv den memnunmusunuz.1699 a alınır mı yaklaşık fiyatlara bu daha iyi dediğiniz model var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermani06

Bu tv sahibi arkadaşlar genel olarak butv den memnunmusunuz.1699 a alınır mı yaklaşık fiyatlara bu daha iyi dediğiniz model var mı

Alıntıları Göster
    Panasonic dahili receiverli modellerde kanal listesini PCde düzenlemek için:

1. Linkteki programı indirin
    http://www.ullrich.es/wp-content/uploads/2011/12/pceditor_V2003.jar_1.rar
    2. kanal listesini sdkarta kaydedin.
    TVye bir sdcard takın
    Menü- Kurulum- diğer ayarlar-kanal listesini değiştir- kanal listesini gönder
    komutları ile kanalları karta yedekleyin. Dosya adı svl.bin 400kb kadar.
    3. Sd kartı PCye takın dosyayı yedekleyin.
    İstediğiniz sıralama ve favori listelerini yapıp kaydedin.
    4- Kartı TVye takın
    Menü- Kurulum- diğer ayarlar-kanal listesini değiştir- kanal listesini al
    komutları ile dosyayı TVye yükleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 23 Aralık 2012; 20:38:07 >

• quote:

öncelikle merhabalar bugün bende panasoniğin TX_L42ETW5 modelini aldım. Lakin alırken bayağı kafamı kurcaladı. kimisi iyi dedi, kimisi başka marka önerdi. neyse konuyu dağıtmadan. Yarın teknik servis kurulum için gelecek. siz benden daha tecrübeli olduğunuz için gerek kurulumda gerekse kullanım ve özellikleri aşamasında verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir. ilginiz için şimdididen teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: barantays

quote:

öncelikle merhabalar bugün bende panasoniğin TX_L42ETW5 modelini aldım. Lakin alırken bayağı kafamı kurcaladı. kimisi iyi dedi, kimisi başka marka önerdi. neyse konuyu dağıtmadan. Yarın teknik servis kurulum için gelecek. siz benden daha tecrübeli olduğunuz için gerek kurulumda gerekse kullanım ve özellikleri aşamasında verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir. ilginiz için şimdididen teşekkürler.
    Kardeş ilk önce ölü piksel varmı yokmu onu dene sonrada ışık sızması varmı yokmu onu denersin

Bu sayfayı baştan sona okumanı tavsiye ederim

http://forum.donanimhaber.com/m_57947405/mpage_42/f_/key_//tm.htm#68967420

• quote:

Kardeş ilk önce ölü piksel varmı yokmu onu dene sonrada ışık sızması varmı yokmu onu denersin

Bu sayfayı baştan sona okumanı tavsiye ederim

http://forum.donanimhaber.com/m_57947405/mpage_42/f_/key_//tm.htm#68967420

Alıntıları Göster
    Uzun zaman önce aldığım 37" Panasonic TH-37PX80 plazma tv kullanıyorum. Işıklı ortamlarda görüntünün sönük kaldığını düşünerek iyi bir 47" Fpr 3D Led TV modeli araştırması içine girdim. Panasonic 47et5e modelini (47etw5'in uydu alıcısı olmayan versiyonu) Teknosa'da inceledim. Beyaz alanlar griye kaçıyordu... Renk ayarlarına baktık yüksekti. Kullandıkları panelden olsa gerek bazı marka ve modellerde (LG modellerinde de yaygın) özellikle altyazılar ve beyaz zemin nedense gri veya uçuk sarı gibi gözüküyor. O modelleri listemden sildim. Philips 47pfl6877 (pasif 3d), 47pfl5507 (aktif 3d) ve 47pfl7007 (aktif 3d) modelleri dikkatimi çekti. 47pfl7007'nin görüntüsü oldukça iyi (Samsung panel kullanıyor ve etrafındaki bütün tv'ler yanında sönük kalıyordu :-). Aktif 3d kullandığı için tereddütlerim var. Pasif 3d tercihim lakin uygun ve az problemli model bulamadım. Tavsiyeleriniz bekliyorum. (SD yayınlarda halâ plazma kalitesi lcd-led'lerde gözükmüyor ama artık yayın kaliteleri arttıkça ve lcd-led'lerdeki kronik sorunlar aşılınca durumu kurtaracak gibi.) Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 3 Ocak 2013; 13:45:08 >

• slm arkadaşlar etw5 1tb hard disc çalıştırıyormu? ona göre alıcam. Boşa almayayım.cvp lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skylove52

slm arkadaşlar etw5 1tb hard disc çalıştırıyormu? ona göre alıcam. Boşa almayayım.cvp lütfen.
    bende aynı tv var 1tb çalışıyor içi 3d ve hd film dolu anında okuyor ama eski 1tb diskimde aşırı güç yüklemesi demesine ragmen calışıyor ama niye öyle der anlamadım yeni usb3 1tb diskimde öyle bir sorun yok disk ayırıyorda olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: rıfat güney

bende aynı tv var 1tb çalışıyor içi 3d ve hd film dolu anında okuyor ama eski 1tb diskimde aşırı güç yüklemesi demesine ragmen calışıyor ama niye öyle der anlamadım yeni usb3 1tb diskimde öyle bir sorun yok disk ayırıyorda olabilir

Alıntıları Göster
    Harddisk en üstteki usb girişine takılmadığında aşırı güç uyarısı veriyor. İlla 1. girişe takmak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alphace

Harddisk en üstteki usb girişine takılmadığında aşırı güç uyarısı veriyor. İlla 1. girişe takmak gerek.

Alıntıları Göster
    teşekkür arkadaşım bundan sonra hep bir çalışır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.