Şimdi Ara

Panasonic TX-P42G20E (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.356
Cevap
6
Favori
136.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coachya

quote:

Orijinalden alıntı: DELTA53

quote:

Görüntü tv tarafından büyütülür ifadesi yanlış. Büyütme işlemi kesinlikle uygulanmaz panel tarafından. Panelin boyutu büyüdükçe görüntüyü oluşturan piksellerin her birinin de boyutu büyüdüğü için yakın mesafelerde izlendiğinde görüntü biraz daha bozuk gözükür büyük panellerde. Ancak uzaktan izlendiğinde sorun teşkil etmez.

Piksellerin boyutu büyüyor derken? Yani 42" panelle 46" panelde aynı sayıda piksel var. Ancak 46" deki piksellerin boyutu daha büyük mü demek istiyorsunuz?

Ben teknosa'da her iki panelede yaklaşık 4mt. mesafeden eşit açıyla baktım.

Kesinlikle demek istediğim 46" deki pikseller daha büyüktür. Piksel sayıları ise eşit.

İki panel arasında gördüğünüz renk ve ışık farkları ya panelin açık kaldığı süre farkından dolayıdır yada ve büyük ihtimalle mağaza çalışanı iyi ayar yapamamıştır. Zira 42" de 46" de aynı panele sahip sadece pikselleri boyutları farklı.

Hmm.. O zaman da piksel bazında resmi büyütmüş olmuyor muyuz?

• quote:

Hmm.. O zaman da piksel bazında resmi büyütmüş olmuyor muyuz?

piksel bazında büyüme oluyor ama her pikselin kalitesi aynı oranda büyüdüğü için ekran boyutu artsada görüntüde bozulma olmaz
  • arkadaşlar 46g20e plazmayı uzun araştırmalarım sonucunda almaya en çok yaklaştığım model bu. forumda bu tv ile ilgili herhangi bir olumsuz yorum görmedim? sizcede 2300tlye kadar alınabilecek en iyi tv 46g20e midir? + 2 ay sonra bu tvyi bulabilirim değil mi ? bitmez daha ?
    istedğim özellikler :
    sd yayını iyi olsun
    ps3 i iyi olsun lag olmasın
    filmlerimi iyi oynatsın

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

arkadaşlar 46g20e plazmayı uzun araştırmalarım sonucunda almaya en çok yaklaştığım model bu. forumda bu tv ile ilgili herhangi bir olumsuz yorum görmedim? sizcede 2300tlye kadar alınabilecek en iyi tv 46g20e midir? + 2 ay sonra bu tvyi bulabilirim değil mi ? bitmez daha ?
    istedğim özellikler :
    sd yayını iyi olsun
    ps3 i iyi olsun lag olmasın
    filmlerimi iyi oynatsın

teşekkürler.

Ps3 ile ekran yanığı problemi yaşayabilirsin uzun süre oynarsan.
    Ayrıca lag olabilir bir nebze belki, netten yorumları araştır bence sonuçta ekran boyutu artıkça lag oranı artar diye biliyorum
    Birde plazmalarda bazı insanlar yeşil fosfor yanığı denilen bir iz algılıyor ama sanırım her kes farketmiyor.

Bİraz daha araştır bence. Birde elektrik faturasıda çok gelebilir led ile kıyasladığında.

Arkadaşlar 200 saatim doldu. Perofesyonel ayarlar için tavsiye istiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnbvc -- 1 Mayıs 2011; 14:26:22 >

• Arkadaşlar merhaba
    şu saat olayı var ya hani plazmanın kaç saat kullanıldığına dair
    o olay sadece plazmalarda mı var yoksa led lerde de varmı ? meraktan soruyorum ben suphelenmıyorum ama oyle bır ozellık varsa da yıne de bakmak ısterım.
    bu arada olu pıksel varmı yokmu dıye bakılabılınıyormus galıba bılen varmı aranızda bende pana e30e led var dun aldım
  • ahmetkurtulus iyi dileklerin için teşekkür ederim.
    Bu arada Teknosa yeni Plazmamı 30 Nisan Cuma günü getirdi. Servis tarafından kuruldu dakikasına baktık 00000 olması çok mutlu etti. Bu arada yeni aldığım Plazma 2011 panelmiş Kumanda ve dış panal ilk gelen teşhir ürününden çok farklı. Ayrıca 2010 Modelle 2011 menülerinde farklar var. Alacaklar arkadaşlar kesinlikle Teşhir ürünü tercih etmesin.
    Tüm arkadaşlara görüşleri için ve yardımları için teşekkür ederim.
  • MKV oynatimi konusunda bir gelisme var mi ?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenedi

ahmetkurtulus iyi dileklerin için teşekkür ederim.
    Bu arada Teknosa yeni Plazmamı 30 Nisan Cuma günü getirdi. Servis tarafından kuruldu dakikasına baktık 00000 olması çok mutlu etti. Bu arada yeni aldığım Plazma 2011 panelmiş Kumanda ve dış panal ilk gelen teşhir ürününden çok farklı. Ayrıca 2010 Modelle 2011 menülerinde farklar var. Alacaklar arkadaşlar kesinlikle Teşhir ürünü tercih etmesin.

Modelin p42g20 olduğuna eminsiniz değil mi yeni gelenenin? Panelin arkasında barkodunda tam yazan nedir?

Sormamın sebebi üst versiyonu çıkacak olan panelin yeni bir görünüşle satılacağını sanmıyorum çünkü. Hiçbir yerde de farklı versiyonunu görmedim g20 nin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coachya -- 1 Mayıs 2011; 23:49:01 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cenedi

ahmetkurtulus iyi dileklerin için teşekkür ederim.

Modelin p42g20 olduğuna eminsiniz değil mi yeni gelenenin? Panelin arkasında barkodunda tam yazan nedir?

Sormamın sebebi üst versiyonu çıkacak olan panelin yeni bir görünüşle satılacağını sanmıyorum çünkü. Hiçbir yerde de farklı versiyonunu görmedim g20 nin.

Evet dostum eminim. Aslında Olay şu ilk gelen ürün 2010 yada bu Plazmanın ilk serisiydi herhalde. Aradaki farka gelince. Panel üstündeki Panasonic yazısı diğerinde siyahtı. Bu yeni gelende Gri-beyazla panasonic yazısının ortasından geçen bir çizgi var.
    Diğer fark Kumanda diğerinde siyahtı bu koyu gri. Diğer kumandada dvd-vcr/Tv şeklinde olan buton yoktu bunda var. Menüde ise Diğerinde 3d-comb diye bişey yoktu bunda var.
    Şöyle resimler baktığımda pclabs'taki incelemede gözüken ürün ile bana gelen aynı. Gerçi o sitedeki incelemdede gördüğüm kadarıyla 3d-comb diye bir menüde seçenek yok.
    Diğeri mi çok eskiydi yoksa bu mu çok yeni çözemedim. Servisteki arkadaşlar bu panelin 2011 model olduğunu ondan bu farkların olduğunu söyledi.

• Benim plazmayı da dün kurdular, birşey dikkatimi çekti, divx film oynatırken sanki görüntiler biraz hızlandırılmış gibi.
    Buna dikkat eden oldu mu, medya player'ında bir sorun mu var yada ayar mı gerektiriyor anlamadım..
  • arkadaşlar P42GW20 KULLANIYORUM BENDE ÇOK MEMNUNUM VE GERCEKTEN TAVSİYE EDİYORUM.

SÖYLE BİR SIKINTIM VAR DAHİLİ RECEİVER A BAGLI TÜRKSAT CANAKTAN MAÇ SIRASINDA NTV SPORU İZLEYEMİYORUM BUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN BİRİ VARMI YANİ DAHİLİ RECEİVER A BİSS SİFRESİ GİRME OLAYI MÜMKÜNMÜ YADA FARKLI BİR ÇÖZÜM TAVSİYESİ OLAN VARMI LÜTFEN YARDIMCI OLUN.

BENİ BU MÜKEMMEL PLAZMA İLE İSPANYA LİGİNİ İZLEME KEYFİNE ULAŞTIRIN SEVABA GİRİN. SAYGILAR
  • Arkadaslar merhaba saat olayini cozdum tahmın ettigim gibi alet sıfır.
    yalnız bir sorunum var, televizyon kutuda iken bizim ufaklık tv kutusunu dusurdu one dogru içinde gerci koruma var ama zarar gormusmudur diye merak ediyorum, servis geldi tv yi calistirdi bir sorun yok ama aklım orda kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayola

Cumartesi aldığım tv dün akşam servis tarafındn kurulup çalıştırmaya başladım servisle beraber kullanım saatine baktık 3 sefer açma kapama 2 si bende ve 40 dk izleme süresi sd yayınları uydu alıcı üzerinden izledim ve gayet güzel nerdeyse 1 yıla yakındır takip ettğim tv .ayarları kısık olarak kullanıyorum.
    Fakat şöyle bir durum söz konusu ilk açılıp kullanmaya başladığımda yoktu birkaç saat sonra tv nin yanına yaklaştığımda arkadan ses geldiğini farkettim arı vızıltısı gibi tüm sesleri kapattığımda 1-2 metreden duyabiliyorum bu durum neden kaynaklanıyor olabilir.

Ses kapalı iken o cızırtıyı bende duyuyorum,ama iyice kulak verirsem.
    Ben kötüye yormadım.

Diğer arkadaşların tv lerdede varmıdır acaba?

yada normal bişeymi..?

• quote:

Benim plazmayı da dün kurdular, birşey dikkatimi çekti, divx film oynatırken sanki görüntiler biraz hızlandırılmış gibi.
    Buna dikkat eden oldu mu, medya player'ında bir sorun mu var yada ayar mı gerektiriyor anlamadım..

İfcc yani akilli cerceve olusturma ozelligini kapat duZelir hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Benim plazmayı da dün kurdular, birşey dikkatimi çekti, divx film oynatırken sanki görüntiler biraz hızlandırılmış gibi.

İfcc yani akilli cerceve olusturma ozelligini kapat duZelir hocam.

Nerden kapatılıyor.?
  • Setup-other settings-intelligent frame creation off olacak.
  • tx-p42gw20 bu plazmayı kullanıyorum tv cok iyi hiç pişman değilim hd uydu alıcı ile trt hd muhtesem yalnız şöyle bi sorunum var kuruluma gelen panasonic servis elemanı
    biss şifreli kanalları actıgını söyledi hatta yanımda bu tv hakkında uzman olan bi abimiz var dedi onu aradı oda izlenebilecegini söyledi ama gecen hafta sonu ntv
    spordaki maçlarda şifre girdi gw20 kullanıpda ntv spor maclarını izleyen varmı
    tesekkürler
  • konu takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Setup-other settings-intelligent frame creation off olacak.

Teşekkürler, benim menüde kapalıymış. Zaten yakın zamanda bir HD oynatıcı alacağım. BU TV ile şart.

Yalnız arkadaşlar televizyonun sd kalitesi kendine hayran bırakıyor. Kaliteli 800mb lık bir divx filmi inanılmaz netlikte izliyorum
    Televizyon kanalları ona keza ve kayan altyazılar da öylesine net. Üstelik hangi açıyla bakarsanız bakın görüntü,
    renkler aynı, kalite hiç değişmiyor. Ayrıca yazık değil mi tv nin karşısındaki adamla biraz çaprazında duran adam aynı kalitede
    tv izleyemiyorlar.. LCD'lerin daha çook yolu var..

• arkadaşlar bende vatandan, 1499 tl ye panasonic 42g20e aldım. geçen hafata kurulumu servis yaptı. buradaki bütün arkadaşların yorumları için teşekürler, Panel seçimimde yardımcı oldu.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.