Şimdi Ara

Panasonic TX-P42G20E (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.356
Cevap
6
Favori
136.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zek

Arkadaslar 2 gun icerisinde tv mi alicam ama hala kampanyada uygun bir yer bulamadim. Almak istedigim model GW20. Darty de GW30E modeli 2117 tl. 30 modeli icin cok iyi yorumlar okumadim 20 yi tavsiye ediyorlar, siz ne dusunuyorsunuz?

gw30 lar icin iyi yorumlar okumadım diyorsun ne tür kötü yorumlar var

gw30 bekleyen birisi olarak soruyorum,, su an en uygun darty kampanyası ve bu gün son babalar gününe belki kampanyalar olabilir
  • selamlar. floating brightness ve 50hz bugundan bahsediliyor. Hatta birisi floating brightness bu kadar berabat olcagini tahmin etmezdim demis. Kullanan da fazla olmadigi icin cekiniyorum acikcasi.
  • Çıkıyor ve aktif hale getiriyorum ancak alt yazı çıkmıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

TV kumandasında Option tuşuna bastığınızda Altyazı Göster/Gizle gibi bir menü çıkmıyor mu?

quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider815

42" G20E' sinde benim gibi teledünya kullananlar için bir sorum olacak.

Sinema kanallarında bazı tanıdıklarım, farklı model tv leri ile Set Top Box ile altyazı görebiliyorlar. Ben ise modül kullanarak teledünya izliyorum ancak alt yazı açamıyorum.

Teledünya konusunda bunun tv den kaynaklanabileceği yazılı.

G20' esi ile teledünyası ile alt yazı görebilen arkadaş var ise nasıl ayar yaptığını anlatabilirmi?

Saygılar

• arkadaşlar merhaba. bu ürün için kablosuz adaptör kullanan oldumu. ben wus300 bağladım ama okumadı.
  • Arkadaşlar cevabı bilen yok mu ?????

bu televizyon 42g20 ile yine panasonic'in 42u30 modeli arasında ne fark var ? hangisi daha başarılı bir televizyon ? bilgisayardan mkv film izleyeceğim ve ps3 ile oyun oynayacağım.

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerempek

Arkadaşlar cevabı bilen yok mu ?????

bu televizyon 42g20 ile yine panasonic'in 42u30 modeli arasında ne fark var ? hangisi daha başarılı bir televizyon ? bilgisayardan mkv film izleyeceğim ve ps3 ile oyun oynayacağım.

teşekkürler.

http://forum.donanimhaber.com/m_12957632/mpage_260/tm.htm

Cevabın g20, linkten de araştırabilirsin. g30 alırsan usb'den izlersin. Samsung d550 tarcih edersen biraz yansıması fazla olur ama hemen hemen aynı paraya 129 ekran (51'') 3D tv'de yaparsın aynı işleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 14 Haziran 2011; 1:36:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

teşekkürler.

Cevabın g20, linkten de araştırabilirsin. g30 alırsan usb'den izlersin. Samsung d550 tarcih edersen biraz yansıması fazla olur ama hemen hemen aynı paraya 129 ekran (51'') 3D tv'de yaparsın aynı işleri.

öncelikle yanıt için teşekkürler.Fakat ben g30 değil u30 serisini sordum.u30 serisi mi daha iyi g20 serisi mi.Çünkü fiyatları yakın ama u30 serisi daha yeni bir seri.

o nedenle özellik olarak g20'nin ne artısı var merak ettim.

• İncelediğim kadarıyla panel g14 u30 serisinde ama kontrast 2.000.000:1. Oysaki g20 panelde 5.000.000:1. Bu çok fark edermi derseniz bence eder. Önemli bir değişken kontrast oranı. Zaten çok büyük farklar yok g14 panelle g13 arasında. Ancak illahide g14 panel isterim derseniz u30 değil g30 alın derim.
  • SD yayınları daha net izlemek için..TXP42GW20 görüntü ayarları hakkında,yardımcı olabilicek arkadaş varmı.?

HD yayınlarda sorun yokta,SD yayınlarda netlikte sanki sıkıntı var.
  • SD yayınlar zaten bulanık çıkar HD lere göre. Bu her panelde bu şekildedir. Zira SD nin çözünürlüğü HD den yaklaşık olarak 5 kat daha düşük. Aynı netliği yaklamanız mümkün değil. Ama biraz daha keskin görüntü istiyorum ditorsanız görüntü ayarlarından netliği arttırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coachya

SD yayınlar zaten bulanık çıkar HD lere göre. Bu her panelde bu şekildedir. Zira SD nin çözünürlüğü HD den yaklaşık olarak 5 kat daha düşük. Aynı netliği yaklamanız mümkün değil. Ama biraz daha keskin görüntü istiyorum ditorsanız görüntü ayarlarından netliği arttırabilirsiniz.

Tamam haklısında,diğer tv,im 5 yıllık samsung lcd..

Onun SD yayınlarda verdiği netlik.plazmadan nasıl daha net olur?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

teşekkürler.

öncelikle yanıt için teşekkürler.Fakat ben g30 değil u30 serisini sordum.u30 serisi mi daha iyi g20 serisi mi.Çünkü fiyatları yakın ama u30 serisi daha yeni bir seri.

o nedenle özellik olarak g20'nin ne artısı var merak ettim.

U30: 2 milyona 1 kontrast, PDP
    G20: 5 milyona 1 kontrast, NEO PDP, İnternet TV

• quote:

Orijinalden alıntı: HAKAN32BURSA

quote:

SD yayınlar zaten bulanık çıkar HD lere göre. Bu her panelde bu şekildedir. Zira SD nin çözünürlüğü HD den yaklaşık olarak 5 kat daha düşük. Aynı netliği yaklamanız mümkün değil. Ama biraz daha keskin görüntü istiyorum ditorsanız görüntü ayarlarından netliği arttırabilirsiniz.

İşte o mümkün değil :)

Şimdi netlikten kastınız nedir? LCD lerin keskinlik vermek namına görüntüye uyguladığı bir efekt den mi bahsediyorsunuz? Gerçekçiliği yok eden hani. İki görüntüyü yan yana fotoğraf şeklinde koyarsanız daha çok yardımcı olabiliriz. Ayrıca görüntü ayarından netlik ayarını yükseltmeyi denediniz mi? kaçta duruyor sizinki?

• arkadaslar bende bir plazma almak istiyorum

amac PC den oyun ve film

ps3 de guzel performans verirken

pc den veremiyor mu bu TV ler plazma yada LCD

yani bu lag olayi problem mi

ne tavsiye ediyorsunuz
  • quote:

quote:

quote:

Şimdi netlikten kastınız nedir? LCD lerin keskinlik vermek namına görüntüye uyguladığı bir efekt den mi bahsediyorsunuz? Gerçekçiliği yok eden hani. İki görüntüyü yan yana fotoğraf şeklinde koyarsanız daha çok yardımcı olabiliriz. Ayrıca görüntü ayarından netlik ayarını yükseltmeyi denediniz mi? kaçta duruyor sizinki?

Valla dostum bu işlerden cok anlamadığım için sadece,modlarla oynadım.sinema modu en net goruntu verdi.

Netlik derken,plazmada sanki SD yayın bulanık biraz.yüzler falan.lcd de daha net..

Varsa bir ayarı paylaşırsan sevinirim.

Bilene danışmak istedim.

Şu anda benim plazma sd yayında, diğer lcd tv den kötü gösteriyor..

• Şu an evde olmadığım için hatırladığım kadarıyla yazayım. Kumanda dan menu tuşuna basınca ekrana gelen üç seçenekten en üstte olan görüntü seçeneğine gir. Burada aşağıya doğru netlik yyazan bir kısım var. Burdaki değeri yükselttiğinizde sharpen uygular ve görüntü daha keskin göükmeye başlar. Yalnız çok açtığınızda gerçekçilikten uzaklaşır. Birde 3D renk yönetimini aktif hale getirin muhakkak.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Valla dostum bu işlerden cok anlamadığım için sadece,modlarla oynadım.sinema modu en net goruntu verdi.

Netlik derken,plazmada sanki SD yayın bulanık biraz.yüzler falan.lcd de daha net..

Varsa bir ayarı paylaşırsan sevinirim.

Bilene danışmak istedim.

Şu anda benim plazma sd yayında, diğer lcd tv den kötü gösteriyor..

Hocam nedir son durum?SD yayınlarda netlik ayarı yapabildin mi?Ben de TV arayışındayım,her gün Led ve plazma arasında gidip geliyorum.Eğer dediğin gibi Sd yayınlarda kalite düşükse plazmadan bir adım geri kaçarım..

• SD yayınlarda netlik azlığı falan söz konusu değil. Başka bir değişkenden kaynaklanıyor olmalı arkadaşın sorunu. Plazmadan sonra inanın ledlere bakasım bile gelmiyor sd yayında. Aralarında inanılmaz fark var. Benim anlamadığım plazmayla ilgili ne sorun varda en ufak birşeyde kötleniyor. Lcd ve ledlerde bir sürü olumsuz yön varken vazgeçilmiyor plazmada en ufak br söylenti hemen vazgeçiriyor. Hayır sanane diyebilirsiniz herkez istedğini alır tabiki. Ancak güzel görüntü izlemek varken insanların kötü görüntü veren pahalı paneller almalarına içim elvermiyor inanın.
  • @coacha.. Tabii ki buradaki paylaşımlarınızdan çok yararlanıyoruz...Çok teşekkürler...Ancak bulunduğum şehirde (Ordu) neoplazma panel TV izleme şansım olmadığı için her yazılanı dikkatle izliyorum....
    Benim aklımd a Panasonic gw20 veta gt20 modelleri var.Uydu alıcıya ayrıca para ödemeyeceğim,hem uygun fiyatlı hem de kaliteli bir Tv olsun istiyorum...
    GT20 modelde wireless adaptör kutudan çıkıyor mu?
  • quote:

SD yayınları daha net izlemek için..TXP42GW20 görüntü ayarları hakkında,yardımcı olabilicek arkadaş varmı.?

HD yayınlarda sorun yokta,SD yayınlarda netlikte sanki sıkıntı var.

benim ayarlarımı buraya koymuştum.Bir bak bakalım sana uyuyormu..cep ten çekdiğim için görüntülerdir

http://forum.donanimhaber.com/m_40800850/mpage_2/f_/key_//tm.htm#49746521
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.