Şimdi Ara

Panasonic TX-P42G20E (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.356
Cevap
6
Favori
136.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TV kumandasında Option tuşuna bastığınızda Altyazı Göster/Gizle gibi bir menü çıkmıyor mu?

quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider815

42" G20E' sinde benim gibi teledünya kullananlar için bir sorum olacak.

Sinema kanallarında bazı tanıdıklarım, farklı model tv leri ile Set Top Box ile altyazı görebiliyorlar. Ben ise modül kullanarak teledünya izliyorum ancak alt yazı açamıyorum.

Teledünya konusunda bunun tv den kaynaklanabileceği yazılı.

G20' esi ile teledünyası ile alt yazı görebilen arkadaş var ise nasıl ayar yaptığını anlatabilirmi?

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: step-team

İyi akşamlar,

TX-P42G20 kullanan arkadaşlara bir sorum olacak,

Benim dikkatimi çeken bir olay var,TV'yi kumanda ile açarken ve kapattıktan sonra gelen ''TIK,TIK,TIK'' şeklinde röle sesinin aynısı cihaz kapalıyken (Stand-by durumundayken ) bazen aynı sesi çıkartıyor.Tabi görsel bir durum yok ,cihaz kapalı şekilde duruyor.
    Acaba bir an elektrik mi kesilip geri geliyor diye düşünürken aynı anda lambalar yanıyor ve göz kırpması vs yok.
    Artı evimde Voltaj regülatörü mevcut ve kontaktörü var ,yani saniyelik kesinti olsa Regülatörden ses gelecek ancak bu da yok.
    Korumalı grup priz var, acaba bundanmıdır dedim (Belki arızalanmıştır diye ) söküp direk prize taktım yine kapalıyken yaptı.

Acaba aranızda cihaz kapalıyken böyle bir ses duyan var mı? , eğer bu olağan bir durum ise sorun değil rahatsız olmuyorum ancak yok bende varsa servise müracat edeceğim.

endişelenecek bir durum yok bu sesler normal bende de var....

• quote:

Orijinalden alıntı: romeo37

quote:

Orijinalden alıntı: step-team

İyi akşamlar,

TX-P42G20 kullanan arkadaşlara bir sorum olacak,

Benim dikkatimi çeken bir olay var,TV'yi kumanda ile açarken ve kapattıktan sonra gelen ''TIK,TIK,TIK'' şeklinde röle sesinin aynısı cihaz kapalıyken (Stand-by durumundayken ) bazen aynı sesi çıkartıyor.Tabi görsel bir durum yok ,cihaz kapalı şekilde duruyor.
    Acaba bir an elektrik mi kesilip geri geliyor diye düşünürken aynı anda lambalar yanıyor ve göz kırpması vs yok.
    Artı evimde Voltaj regülatörü mevcut ve kontaktörü var ,yani saniyelik kesinti olsa Regülatörden ses gelecek ancak bu da yok.
    Korumalı grup priz var, acaba bundanmıdır dedim (Belki arızalanmıştır diye ) söküp direk prize taktım yine kapalıyken yaptı.

Acaba aranızda cihaz kapalıyken böyle bir ses duyan var mı? , eğer bu olağan bir durum ise sorun değil rahatsız olmuyorum ancak yok bende varsa servise müracat edeceğim.

endişelenecek bir durum yok bu sesler normal bende de var....

Evet,PANASONİCLİLER başlığında da birkaç arkadaş ile aynı konuyu paylaştık onların panellerinde de varmış,Pany G,V,VT serisi farketmiyor galiba hepsinden bu ses geliyor.Belkinde çoğunluk kullanıcıda olan bir sestir ancak dikkat edilmiyor olabilir.
    Zaten rahatsızlık verecek bir ses değil ,şayet kronik bir sorun veya arıza sebebi değilse sorun değil.
    Tedbir olarak Albani Ustamın dediği gibi Paneli kullanmadığımız zaman grup prizin anahtarından enerjiyi kesiyorum,en azından haberimiz olmadan elektrik kesintilerinde Paneli,DVD'yi Wii'yi vs tehlikeden bir nebze korumuş oluyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: donmezozan

arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum forumu ve hedefim direk g20e.. 1500'ün altına düşünce alırım diyordum. düştüğü zamanlar oldu.. aile büyükleri kışa doğru alırız filan dediler. :) şimdi de zart diye alalım diyolar. fiyatlar nerelerde uygun. piyasayı bilen var mı? panasonic tr garantili tabii lütfen. vatan'ın kampanyaları iyi oluyo ama kim bilir ne zaman yapcak bi daha. fiyatla igili bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.. herkese selamlar..

bimeks 1390 tl, cardfinans veya maximum karta 6 taksit

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=110503

• mağazaya özel diyor ve sadece 3 mağazada var.. ankara kayseri ve nevşehirde

nasıl yapsak ki???

iskenderundaki bimekse gitsem onlardan getirtebilir miyim? bir de bimeks panasonic tr garantili mi?
  • quote:

mağazaya özel diyor ve sadece 3 mağazada var.. ankara kayseri ve nevşehirde

nasıl yapsak ki???

iskenderundaki bimekse gitsem onlardan getirtebilir miyim? bir de bimeks panasonic tr garantili mi?

Ben birkaç ay önce Bimeks Ankara Acity mağazasından kapalı kutu olarak almıştım.
    Panasonic Tr garantili idi.

Ancak bu üründe tahminimce son stoklar satılıyor artık.
    Telefon yoluyla mağazalardan ürünün kapalı kutu olup olmadığının bilgisini alabilirsiniz sanırım.
    Mağazalar arasında transfer yaparlar muhtemelen.

Ayrıca Teknosaları da takip edebilirsiniz.
    Dönem dönem 1300-1400 TL arasında fiyatlara veriyorlar onlar da bu ürünü.

Bu fiyatlara bu kalitede, bu özellikte plazmayı bulduğunuz yerde alın, kaçırmayın.

• teknosanın internet sitesinde görünmüyor hiç ürün. mağazadaki stokları göstermiyordur galiba değil mi?
  • quote:

teknosanın internet sitesinde görünmüyor hiç ürün. mağazadaki stokları göstermiyordur galiba değil mi?

Belki de tüm stoklarını tüketmişlerdir.
    Teknosadan beklenmeyecek kadar uygun fiyatla sattılar dönem dönem.

Siz yine de isterseniz bir Teknosa mağazasını telefonla arayıp, stok sorun.
    Sistemlerinden baktıklarında hangi mağazalarında olduğunu görebiliyorlar.
  • teknosada şuan 1590 tl miş... :(
  • bimeks iskenderun mağazası ile iletişime geçtim sistemden baktılar. bimeks stoklarında sadece 4 adet ürün görünüyor dediler. 3 ü teşhir diye geçiyor. diğer 1 tanesi kapalı kutu olarak ankamall deki mağazadaymış. onu da sonra öğrendim ki o da bozuk olarak iade ürün şeklinde gelmiş. :((
  • 42Gw20E : 1601 TL
    42 GT 20E : 2073 TL.
    42 G20E : 1390 TL
    Bu Tv'leri dahili Hd uydu alıcı,wi-fi internet bağlantısı ,3D ve Neo panel özellikleri bakımından değerlendirebilirmisiniz?
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurbuz

42Gw20E : 1601 TL
    42 GT 20E : 2073 TL.
    42 G20E : 1390 TL
    Bu Tv'leri dahili Hd uydu alıcı,wi-fi internet bağlantısı ,3D ve Neo panel özellikleri bakımından değerlendirebilirmisiniz?
    Teşekkürler

42GW20E - Dahili HD uydu alıcısı var. wi-fi kendi dongle'ı ile oluyor. 3D yok NeoPDP VAR.
    42GT20E - Dahili HD uydu alıcısı var. wi-fi kendi dongle'ı ile oluyor. 3D var NeoPDP VAR.
    42G20E - Dahili HD uydu alıcısı yok. wi-fi kendi dongle'ı ile oluyor. 3D yok NeoPDP VAR.
  • @yalnizca dostum,çok teşekkürler
  • 2100 tl para ile ne zaman 50inç fullhd panasonic plazma alabiliriz birde anlamadığım 42 G20E 1400 civarında alınabiliyor ama 50 inç için 2400tl istiyorlar bu 8inç için bir tv parası daha istemek ne ayak anlamadım.1800-1900tl olsa anlarımda 2400tl çok kazık bir fiyat 8inç için.Bakalım 50inç fullhd panasomic plazma 2100tl aralığında ne zaman alabileceğim.
  • merhaba arkadaşlar bu televizyon 42g20 ile yine panasonic'in 42u30 modeli arasında ne fark var ? hangisi daha başarılı bir televizyon ? bilgisayardan mkv film izleyeceğim ve ps3 ile oyun oynayacağım.

teşekkürler.
  • arkadaşlar sizden ricam 1300-1400 arası bi yerlerde görünce burdan yazar mısınız bana?
  • Arkadaşlar benim bildiğim artık plazma bitmedimi? yani teknolojik olarak LED ve LCD bitirmedimi plazmayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiat2001brava

Arkadaşlar benim bildiğim artık plazma bitmedimi? yani teknolojik olarak LED ve LCD bitirmedimi plazmayı?

Bitmek mi? Bence daha yeni başlıyor. Ne led i ne de lcd yi evme sokmam halal çamur gibi görüntü veriyorken. İsterseniz biraz araştırma yapın ve testlere bakın hangileri daha üstün.
  • Seneye panasonic plazma alanlar yaşadı.Plazma tvlerdeki yavaşlık sorunu aşılmış oldu.Zaten uzun zamandı plazmalarda bir işlemci atağı olmalı idi.

DH haberi

Nvidia ve Texas Instruments gibi firmaların Cortex-A9 tabanlı ikinci nesil işlemcilerini sunduğu ARM tabanlı işlemci pazarında Panasonic, Cortex-A9 tasarımına ilk defa adapte oluyor. Firma tarafından geliştirilen UniPhier MN2WS0220 kodlu yeni işlemci, aynı tasarımı temel alan benzer pek çok rakibinden farklı olarak daha özel bir amaca hizmet ediyor ve akıllı televizyonları hedef alıyor.

Panasonic tarafından akıllı televizyonlar için geliştirilen en hızlı işlemci olarak gösterilen çift çekirdekli UniPhier MN2WS0220 işlemcisi, 1.4GHz'de görev yapıyor.
    Cortex-A9 tabanlı iki işlemci çekirdeğine ek olarak Panasonic tarafından geliştirilen UniPhier medya işlemcisine sahip olan platformun, tamamı yüksek çözünürlükte iki televizyon yayını ve bir internet akışını eş zamanlı olarak sağlayabildiği belirtiliyor. İlk defa Panasonic'in televizyonlarında kullanılması beklenen yeni işlemcinin, akıllı televizyonlardaki komponent sayısını azaltacağı ve bu sayede enerji verimliliğinin arttırılacağı ifade ediliyor. Panasonic'in bir önceki jenerasyon UniPhier işlemcisiyle kıyaslandığında %40 daha az güç tükettiği belirtilen işlemcinin aynı zamanda yüksek performanslı 3D grafik birimine ve yüksek tampon bellek kapasitesine sahip olduğu, TV sinyal işlemeleri için entegre video/ses kodekleriyle donatıldığı açıklandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 12 Haziran 2011; 21:37:21 >

• Arkadaslar 2 gun icerisinde tv mi alicam ama hala kampanyada uygun bir yer bulamadim. Almak istedigim model GW20. Darty de GW30E modeli 2117 tl. 30 modeli icin cok iyi yorumlar okumadim 20 yi tavsiye ediyorlar, siz ne dusunuyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.