Şimdi Ara

---Panasonic TX-P42GW20 incelemesi--- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
4
Favori
29.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stinger

Çok yararlı bir inceleme olmuş, öncelikle buradan edindiğim bilgiler ışığında 1-2 ay sonra P42G20E modelini almayı düşünüyordum, bugün fotoğraf makinesi için çanta bakmaya girdiğim İzmit Vatan bilgisayarda fiyatının 2000 lira olduğunu gördüğüm halde peşinde felan ne kadar indirim oluyor diye sordum ilgili arkadaş bilgisayardan bakıyordu fiyatına ürünün şu an 50 adetle sınırlı kampayada olduğunu ve 1519 TL ye 5 taksit alabileceğimi söyledi, hatta daha fazla da taksit yapabilirim dedi ama vade farkı olup olmayacağını bilmiyorum çünkü ben zaten 5 taksit düşünüyordum ve fotoğraf makinesine çanta almaya girdiğim Vatan bilgisayardan Plazma alıp çıktım :) Televizyonu arabada yerim olmadığı için teslim alamadım pazartesi getirecekler servis de gelip kuracakmış. Kurulumdan sonra fotoğraf ekleyip görüşlerimi paylaşırım.

Vatan Bilgisayardahttp://www.vatanbilgisayar.com/panasonic-tx-l42gw20-full-hd-106-cm-lcd-tv,1920x1080,-100.000:1-,100-hz,-4xhdmi,usb,dlna,tx-l42gw20/productdetails.aspx?I_ID=47934

bu fiyata bulamıyorum. acaba internette daha mı pahalı fiyat veriyorlar?

• İnternet mağazası ve normal mağazaların fiyatları farklı oluyor, internette olan indirim mağazada olmuyor mağaza da olan internette olmuyo. Siz yakınınızda varsa vatan yarın sorun.
  • S.A.

Arkadaşlar.

P42GW20 alabileceğim bir yer biliyor musunuz?

İ.B. A.B. Vatan vs. hiçbirinde artık satılmıyor ve getirmeyi planlamıyoruz diyorlar.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Hayırlı günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozmenemre

S.A.

Arkadaşlar.

P42GW20 alabileceğim bir yer biliyor musunuz?

İ.B. A.B. Vatan vs. hiçbirinde artık satılmıyor ve getirmeyi planlamıyoruz diyorlar.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Hayırlı günler

Bildiğim kadarıyla GW20'yi istanbulbilişim'den başka bir mağaza zaten getirmedi şimdiye kadar, benden G20 modelini alırken sormuştum Vatan'a gelecek ürünler arasında yok demişti.
  • selam

teşekkürler
  • selam

bu dvbs'nin tv içinde olmasının pratikte bize ne gibi bir faydası vardır?

teşekkürler
  • en basiti televizyonun kendi kumandasını kullanabiliyorsun
    p42-g20e ve p42-gw20 arasındaki farkları biri söyleyebilir mi?
  • evet arkadaşlar g20 e ile gw20 nin ne farkı var sadece hd receivermı ?
  • Hocam start tv ya da ntv sporda ki avrupa maçlarında şifreye giriyormu acaba bu dahili uydu alıcısı ? Girerse eğer dahili uydu alıcısında izlemek için bir yol var mıdır ?
  • selamlar...
    Bende 50G20E alarak panasonic plazmamı yenilemiş oldum..ancak HDD ye kayıt yapamadım.WD 320 bir HDD yi Tv ye kayıt ettim ..yani kendine göre formatladı ve baglı gösteriyor ancak kayıt icin record tusuna bastıgımda "bu özellik mevcut degilé mesajı cıkıyor..panasonic cagrı merkezini aradım ..HDD fat32 olmalı dediler..tekrardan PC de bunuda yaptık ..hala HDD ye kayıt yapamıyorum..yapan varsa bir anlatıverse..)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailor222 -- 24 Şubat 2011; 20:03:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailor222

selamlar...
    Bende 50G20E alarak panasonic plazmamı yenilemiş oldum..ancak HDD ye kayıt yapamadım.WD 320 bir HDD yi Tv ye kayıt ettim ..yani kendine göre formatladı ve baglı gösteriyor ancak kayıt icin record tusuna bastıgımda "bu özellik mevcut degilé mesajı cıkıyor..panasonic cagrı merkezini aradım ..HDD fat32 olmalı dediler..tekrardan PC de bunuda yaptık ..hala HDD ye kayıt yapamıyorum..yapan varsa bir anlatıverse..)))

Maalesef ben de bu özelliği kullanamıyorum. Panasonic çağrı merkezi ve servisleri konudan hala bir haberler.
  • S.A.

Arkadaşlar bu tv de 3d özelliği var mı?

Yani Mesela Crysis 2 3d kullanabilir miyim?
  • Arkadaşlar:

Ben bu televizyonu (aslında televizyon demek çok basit kalıyor; akıllı ekran daha iyi) geçen hafta Vatanbilgisayar'dan kart ile 1800 TL'ye aldım, ki bu hafta fiyatı 2200 civarında.

Cihaz bence yeterince güzel özellikler içeriyor. 3D özelliği var, şu gazetelerin verdiği dandik 3D gözlüklerle bile derinliği görüyorsunuz. Bununla beraber USB'den HDD'ye kayıt için önce harici harddiskinizi kayıt ettirmeniz gerekiyor. Menu'de böyle bir seçenek var, şimdi hatırlayamıyorum ancak ben HDD kaydı yapabiliyorum.

Bir de USB HDD'den direk altyazılı avi uzantılı filmleri oynatabiliyorum. Ancak bildiğim kadarı ile Panasonic'in .mkv desteği yok. Dolayısı ile 1080p mkv film arşivimi sadece bilgisayrdan HDMI kablosu ile izleyebileceğim. Belki ileride Panasonic bu konuda yazılım güncellemesi yaparsa (dahili medya oynatıcısında bitiyor iş) mkv ve diğer uzantıları da oynatabiliriz. Dediğim gibi orijinal İngilizce avi filmleri USB HDD'den oynatabiliyorum, ancak burada da şöyle bir şart var: film ile altyazısı aynı klasörde olacak ve aynı isimde olacak. Benim tavsiyem dosya adlarını fazla uzun tutmayın. Kısaltın, bir iki sorun yaşadım çünkü ad çakıştırma işleminde... Bir ilave daha: Hiç uğraşmayın, şimdilik altyazılardaki Türkçe karakter desteği maalesef yok. Bu da yazılım desteği ile halledilebilecek bir eksiklik.

Ancak şunu da bilin: Panasonic çok kaliteli plazma üretiyor, fakat yazılım desteğini biraz zayıf tutuyor.

Ben bu aralar DVB-S tunere BISS şifresi girmenin yollarını arıyorum. Bunu başaran var mı? Dahili receiver'ında EMU mevcut mu? Ya da haybeye mi uğraşıyorum? Bu konuda hiç bilgi bulamadım. TRT-HD'deki maç yayınlarını izlemek istiyorum. Tabii şifreyi girebilirsem..

Bu ürünü alanlara iyi seyirler diliyorum, alacaklara da çok iyi bir seçim yaptıklarından emin olmalarını tavsiye ediyorum.

• TRT HD de aynı arayıştayım. HD maç seyretmek istiyorum.. :)
    dahili alıcısında key girilebilir bir yer var mı acaba?

Ayrıca
    laptopumu vga dan bağlayınca ve sesi kulaklık çıkışından panel audio inputuna girince çok düşük ve kalitesiz bir ses alıyorum, sebebi nedir, çözümü var mı?
  • BendePanasonic TX-P42GW20 marka plasma tv aldım ancak halen LED ya da LCD ekranların önünden geçerken acaba doğrumu yaptım diyorum:)
    Memnunum aslında ancak plasma öyleydi led böyleydi derken böyle bir karar verdim... Pişman olmasam yeter...

Artılarını eksilerini yazarsam şimdilik.

+TV de film seyretmek gayet keyifli sinema salonuna ihtiyacınız yok
    +Fiyat /performans ürünü
    +Dahili uydu alıcısı gayet iyi
    +Renkler tatmin edici ancak üzgünüm LEDlerdeki canlılık yok ama (Bazıları böyle daha iyi diyor nedense)

-WEB tarayıcı eksikliği hissediliyor
    -Yansıma konusunda halen biraz eksiği var :S
    -Ses sistemi daha iyi olabilirdi.
    -Yazılım konusunda biraz daha cömert olunabilirdi mkv uzantıları için media player yokmuş...:S
  • Ben de bu ürünü geçen hafta aldım vatan dan. Bu benim evde denediğim 4. televizyon. Bu sefer muhteşem bir ürün almışım. Lcd paneller ile arasında çok fark var. Renkleri abartmadan çok doğal gösteriyor. Saatlerce seyretseniz bile gözü yormuyor. Ayrıca HD olmayan yayınlarda bile çok başarılı. Trt hd seyrederken daha önce televizyon seyretmemişim diyorsunuz. Bugün 1tb hdd taktım hemen tanıdı. İnşallah altyazı sorununu da hallederler kısa zamanda. Şimdilik harici bir oynatıcı kullanıyorum. Eğer yakında televizyon almayı düşünenler varsa hiç beklemesinler. Özellikle lcd tv lerden ve led diye satılan ama led olmayan led aydınlatmalı lcd tv lerden uzak durun. Plazma paneller biraz daha fazla güç tüketiyor diye lcd lerin saçma görüntüleri ve renkleri gerçekten çekilmezmiş.
  • 42gw20e uydu alıcılı modeli geçtiğimiz haftasonu ümraniye meydandaki media markt mağazasından 1699 TL'ye aldım. geriye 8 adet kalmış idi. almak için tereddüdü olan varsa hemen silkinip kendine gelsin ve koşup alsın. başka media marktlarda da olabilir.

aynı mağazada 42g20e modelini 1799'a satıyorlar. uydu alıcılı model daha ucuz, inanılmaz!
  • 1699 iyi fiyat 1 hafta önce 1799 aldım fulya media markt 'tan...
  • kampanya bitmiş sanırım. Mediamarkt ümraniyede
    panasonic 42gw20e 1899
    panasonic 42g20e 1799
    fiyatlarından satılıyor şu an itibari ile.

panasonic 42g20e veya panasonic 46g20e düşünüyorum ancak
    42g20e için 1700
    46g20 için ise 2500 civarinda rakamlara ancak bulabiliyorum.

(uydu alicili 42gw20e'de olabilir eger uygun fiyata olur ise..)

Şu an kampanyada oldukları yer var mı bildiginiz ?
    Bir de hangi ev-sinema sistemini yanina almami önerirsiniz ?

Teşekkürler
  • EW 42"G20 -1699 TL
    EW 46"G20 -2399 TL
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.